Модератор: Модератори в пазара
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
Sasho_snegorina написа:DOWNHILL_RIDER изключително некоректно хлапе, 2 пъти се уговарям с него да ми я прати, той се съгласява, а на следващия ден като го питам какво е станало, отговорът е отрицателен. Щял да дава спирачката на стругар, който да оправи резбата на едно от болтчетата на лоста. Вече не се продавала, понеже можел да изкара повече пари като я оправи. Твърди, че спирачката е с нов дот и е обезвъздушена, но в момента като няма болтче бил го увил с тиксо. Ето я обявата -> http://209.85.129.132/search?q=cache:3s ... clnk&gl=bg
Още от началото си личеше, че не е надежден продавач, не препоръчвам да се търгува с него.
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
WestIce написа:Когато съм имал пратка в Еконт с опцията да се отвори, предварително са ми казвали - отвориш ли да го видиш, ако не ти хареса плащаш куриерската услуга. Така че не се притеснявайте ако ви откажат пратките.
Geronimo написа:Щом са отворили пратката със сигурност са платили доставката поне в едната посока. В най-лошия случай ще олекнеш с 18лв.
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
EccentricMOTION написа:skrapi_koko, приятелски съвет, когато продаваш на лице под 16 години търси родител. Последно продадох ръкавиците ми на 14годишно хлапе. До последно държах контакт с баща му, той прие и плати пратката.
ros_991 Коректен
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта