Некоректен .
Прати ми по Еконт заден минион който уж беше "Двустенен",още докато го пипнах си пролича че не е!
Не ми е за парите а за времето което ми изгуби!

Модератор: Модератори в пазара
The_Ghost_RiDer написа:Абе мен ти нещо си объркал рейса...
Нещо си се объркал пича е много коректен !
biker-kj написа:Двустенен заден Минион 2.5 60а интересува ли те?
Грайфера е на около 50%
Пак ти повтарям ,Минион 2.5 едностенен НЯМА ,ако имаше такова животно да не мислиш ,че щях да карам Кенда(просто не ща гума почти кило и половина!)msniki написа:The_Ghost_RiDer написа:Абе мен ти нещо си объркал рейса...
Нещо си се объркал пича е много коректен !
Аз тей си мислех че е супер коректен, но се оказа друго.
Възможно е да е объкал гумите,но не ми се вярва на снимките беше същата.
Виж какво ми е написал пък какво ми прати:biker-kj написа:Двустенен заден Минион 2.5 60а интересува ли те?
Грайфера е на около 50%
Сравних дебелината на стенните със Maxxis High roller 2.5 2ply и познай дебелината на High roller-a е двойно по-голяма.
![]()
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
nofear921 написа:biker-kj
Това http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... delID=5850 какво е? Едностенен Минион DHR 2.5 60a/70a
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Айде пак да цитирам : Our new !!!!!!TeDo_BaPHa написа:
biker-kj написа:Айде пак да цитирам : Our new !!!!!!TeDo_BaPHa написа:
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта