biker-kj написа:Мня ,цитирам от линка ти : • 26x2.35(1 ply)
2.5 е двустенна!

Вместо да се правиш на интересен, кажи че си се объркал и се извини на човека, дето си му пробутал гумата на двустена.
Модератор: Модератори в пазара
biker-kj написа:Мня ,цитирам от линка ти : • 26x2.35(1 ply)
2.5 е двустенна!
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
nofear921 написа:biker-kj написа:Мня ,цитирам от линка ти : • 26x2.35(1 ply)
2.5 е двустенна!
Тогава защо има 26х2.5 в листата? Сигурно е двустенен 26х2.5, отишъл да се подиграва на малките си братя?
Вместо да се правиш на интересен, кажи че си се объркал и се извини на човека, дето си му пробутал гумата на двустена.
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
Night_Falcon написа:Имам чувството, че темата ще бъде доста по-полезна, ако освен червени и зелени цветове, има и малко обяснения. Примерно случая със valio33 и barabum... и 2мата се обявявате взаимно за некоректни. Ще е хубаво някой да обясни за какво става въпрос.
Geronimo написа:Tonkata - Изключително некоректен и неизпълнителен. Разбрахме се да му пратя един frameset (рамка + шок) на 2 пъти тъй като нямал парите наведнъж. Изпратих му рамката срещу определена сума, взе я, до тук всичко добре. Идва денят в който да му пратя останалата част от комплекта и започват проблемите. Започнаха пазарлъци по останалата част от сумата, нямал парите, транспортни разходи трябвало да плаща... След дълга дискусия вече има парите (които уж нямало как да намери) и уж постигнахме съгласие, да ми преведе парите по ЕКОНТ, щом се уверя че ги е пратил, пускам шока (и всичко това заради по-малка сума за доставката). Отивам аз в офиса на куриеската фирма в оговорения час, пари така и не дойдоха. И ето защо:
17:10 трябваше да сме в офисите.
[17:07:43] Tonkata MTB (съмнителен) каза: tuk li si
[17:08:20] Tonkata MTB (съмнителен) каза: nedei tragvai
[17:08:30] Tonkata MTB (съмнителен) каза: neska nqma da stane
[17:08:34] Tonkata MTB (съмнителен) каза: nashte prosto ne mi davat
[17:08:37] Tonkata MTB (съмнителен) каза: ei sq taman izlizam
[17:08:40] Tonkata MTB (съмнителен) каза: ama ...
[17:08:48] Tonkata MTB (съмнителен) каза: neznam kvo shte pravq
[17:09:16] Tonkata MTB (съмнителен) каза: ne mi davat
[17:09:21] Tonkata MTB (съмнителен) каза: da izlezna
[17:09:24] Tonkata MTB (съмнителен) каза: osoobeno maika mi
[17:09:31] Tonkata MTB (съмнителен) каза: sig e zaradi parite
[17:09:33] Tonkata MTB (съмнителен) каза: off
[17:09:35] Tonkata MTB (съмнителен) каза: da mu eba maikata
[17:09:49] Tonkata MTB (съмнителен) каза: moje i da ne ziam shoka
[17:09:54] Tonkata MTB (съмнителен) каза: neznam
[17:09:58] Tonkata MTB (съмнителен) каза: nashta kat sa takiva
[17:10:01] Tonkata MTB (съмнителен) каза: ...
[17:14:26] Tonkata MTB (съмнителен) каза: sorry ama ne mi davat ..
Силно се съмнявам че това е истинската причина.
Преди време говорих с него за една вилка DNM Volcano, бяхме се разбрали вече на кой получател да го изпрати и за цената, и добре че съм си аз та в последния момент започнах да задавам по-подробни въпроси (след големия въпрос "има ли й нещо?"). В последствие се оказа че има проблем с резбите при оста и ужасни драскотини по единия крак в края на хода и така пропадна сделката.
Надявам се да няма повече прецакани от него, скайп tonipu6kata от Пловдив.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта