Модератор: Модератори в пазара
RunningWild написа:Rider94
С горепосочения индивид спазарихме преди няколко дни една вилка (RS Domain 318). ЕСТЕСТВЕНО той ми каза, че вилката е перфектна, редовно сервизирана и без никакви забележкиДоговорихме се за цена и му казах, че не ми трябват две пружини и преходник (тях ги даваше заедно с вилката), при което той каза, че от БАС му казали да не маха преходника и да не пипа нищо, а ако има проблем с нещо да им занесе вилката/байка. Дотук ОК - има много хора, които ходят в сервиз и не се занимават сами с байковете си. Ден преди да ми прати вилката специално отишъл до БАС, за да занесе вилката и да й бъде извършена профилактика... видяли и преходника и му казали, че няма смисъл да го махат, защото го били намазали с нещо, хм... ОК, съгласих се да ми я даде с преходника, така или иначе ще ми влезе в употреба. Взех си вилката аз... монтирам я преди 30 мин и какво да видя?!?!?! Шок и ужас!
Резбите на ушите на вилката са прецакани и следователно преходника по никакъв начин не може да се затегне!!!
И така... дами и господа, прецакаха ме яко! Аман от некоректни екземпляри! Повръща ми се от подобни изпълнения!
ВНИМАВАЙТЕ С ТОЗИ КРАСТАВ МАКАК!!!
Editor написа:RunningWild написа:Rider94
С горепосочения индивид спазарихме преди няколко дни една вилка (RS Domain 318). ЕСТЕСТВЕНО той ми каза, че вилката е перфектна, редовно сервизирана и без никакви забележкиДоговорихме се за цена и му казах, че не ми трябват две пружини и преходник (тях ги даваше заедно с вилката), при което той каза, че от БАС му казали да не маха преходника и да не пипа нищо, а ако има проблем с нещо да им занесе вилката/байка. Дотук ОК - има много хора, които ходят в сервиз и не се занимават сами с байковете си. Ден преди да ми прати вилката специално отишъл до БАС, за да занесе вилката и да й бъде извършена профилактика... видяли и преходника и му казали, че няма смисъл да го махат, защото го били намазали с нещо, хм... ОК, съгласих се да ми я даде с преходника, така или иначе ще ми влезе в употреба. Взех си вилката аз... монтирам я преди 30 мин и какво да видя?!?!?! Шок и ужас!
Резбите на ушите на вилката са прецакани и следователно преходника по никакъв начин не може да се затегне!!!
И така... дами и господа, прецакаха ме яко! Аман от некоректни екземпляри! Повръща ми се от подобни изпълнения!
ВНИМАВАЙТЕ С ТОЗИ КРАСТАВ МАКАК!!!
И след това ти какво направи? Направи ли опит да се свържеш с него? Не се примирявай, ами си отстоявай правата, вилката не е евтина...
Успех!
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
FUNN написа:blacksoul
Пълен боклук!! Не се занимавайте с това ла*но !!!
Ето и какво стана:
Беше пуснал тема, че купува вилка.. Така писах му, предложих му мойта вилка хареса я, но имаше само 40 лв. а исканата сума от мен бе 130лв. Проявих човечност и го попитах щом толкова се нуждае от вилка може да ми даде старата си и да доплати. Разбрахме се да ми доплати 80лв. и да ми даде вилката си (XCR). Пратих моята с наложен платеж 80лв. Днес той я взел, карал, карал и ми пиши в скайп, че хидравликата на вилката не връщала и вилката била в голяма мизерия. А тя е почиствана през ден и е смазвана със силиконов спрей, хидравликата също си работи безпроблемно, biker-kj ми е свидетел! След това отидох до еконт да си взема новата спирачка и като се връщам, що да видя-копелето ме блокнало в скайп, телефона му изключен, а като кажа на приятели да му пишат неговият отговор е, че няма да ми даде нищо. А също така като пращах вилката си, аз платих еконта.
Е така аз останах прецакан с малко повече от около 50лв.
Въпросният тип е от Нова Загора. Скайпа му е: stefchoo93
Моля някой от Нова Загова който е съгласен да ми помогне да намерим това момче и да се разберем очи в очи с него съм склонен да почерпя!
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта