Коректни / Некоректни участници в ПАЗАР

Тук са Правилата на пазара. В този форум можете да отправяте молби, забележки, съобщения и др. подобни до модераторите на Пазара.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5

Модератор: Модератори в пазара

Re: Коректни / Некоректни участници в ПАЗАР

Мнениеот Tonkata1 » Вто Май 11, 2010 10:07 pm

Geronimo Изключително Коректен !!! Още един път му се извинявам за недоразуменията и заради тъпотиите(но не бях аз виновен).Надявам се да ми е приел извиненията.Всичко стана бързо,точно и ясно.Още един път : Много КОРЕКТЕН !! :beer:
Tonkata1

Рейтинг: 1133

Мнениеот bullerspike » Сря Май 12, 2010 4:35 pm

EmZo
bullerspike

Рейтинг: 1301

Мнениеот DenisMutlu » Сря Май 12, 2010 8:14 pm

WhiteBeasT :agree: :beer:
Аватар
DenisMutlu

Рейтинг: 1327

Мнениеот papi007 » Чет Май 13, 2010 10:48 am

valsto

Много коректен. Чухме се , видяхме се, свършихме работа. Нещата станаха доста бързо, за това не ми остана време да измия продаваната от мен капла, за което му се извинявам пак, но се надявам да е доволен и да му служи дълго време!

Best wishes, papi007 :wavey:
Аватар
papi007

Рейтинг: 2000

Мнениеот nosoroga » Чет Май 13, 2010 6:49 pm

Spirit_ :agree:
Аватар
nosoroga

Рейтинг: 1183

Мнениеот RunningWild » Чет Май 13, 2010 8:04 pm

Rider94

С горепосочения индивид спазарихме преди няколко дни една вилка (RS Domain 318). ЕСТЕСТВЕНО той ми каза, че вилката е перфектна, редовно сервизирана и без никакви забележки :(!: Договорихме се за цена и му казах, че не ми трябват две пружини и преходник (тях ги даваше заедно с вилката), при което той каза, че от БАС му казали да не маха преходника и да не пипа нищо, а ако има проблем с нещо да им занесе вилката/байка. Дотук ОК - има много хора, които ходят в сервиз и не се занимават сами с байковете си. Ден преди да ми прати вилката специално отишъл до БАС, за да занесе вилката и да й бъде извършена профилактика... видяли и преходника и му казали, че няма смисъл да го махат, защото го били намазали с нещо, хм... ОК, съгласих се да ми я даде с преходника, така или иначе ще ми влезе в употреба. Взех си вилката аз... монтирам я преди 30 мин и какво да видя?!?!?! Шок и ужас! :V: Резбите на ушите на вилката са прецакани и следователно преходника по никакъв начин не може да се затегне!!! :banghead:
И така... дами и господа, прецакаха ме яко! Аман от некоректни екземпляри! Повръща ми се от подобни изпълнения!
ВНИМАВАЙТЕ С ТОЗИ КРАСТАВ МАКАК!!!
We are prisoners of our time... But we are still alive... Fight for the freedom, Fight for the right... We are RUNNING WILD!
Аватар
RunningWild

Рейтинг: 1278

Мнениеот Antediluvian » Пет Май 14, 2010 2:41 am

nibiru

:beer: :beer: :beer: Отзивчив, точен
"Never underestimate the power of stupid things in large numbers!"
Аватар
Antediluvian

Рейтинг: 1761

Мнениеот uBaH » Пет Май 14, 2010 9:18 am

bloc - коректен продавач ;)
Аватар
uBaH

Мнениеот iLiZiOnE » Пет Май 14, 2010 10:55 am

XEK Коректен продавач, всичко е както се договорихме :beer:
iLiZiOnE

Рейтинг: 1200

Мнениеот Migel » Пет Май 14, 2010 10:39 pm

@Jivkonik
Евала батка!
Аватар
Migel

Рейтинг: 1086

Мнениеот Editor » Съб Май 15, 2010 5:56 am

RunningWild написа:Rider94

С горепосочения индивид спазарихме преди няколко дни една вилка (RS Domain 318). ЕСТЕСТВЕНО той ми каза, че вилката е перфектна, редовно сервизирана и без никакви забележки :(!: Договорихме се за цена и му казах, че не ми трябват две пружини и преходник (тях ги даваше заедно с вилката), при което той каза, че от БАС му казали да не маха преходника и да не пипа нищо, а ако има проблем с нещо да им занесе вилката/байка. Дотук ОК - има много хора, които ходят в сервиз и не се занимават сами с байковете си. Ден преди да ми прати вилката специално отишъл до БАС, за да занесе вилката и да й бъде извършена профилактика... видяли и преходника и му казали, че няма смисъл да го махат, защото го били намазали с нещо, хм... ОК, съгласих се да ми я даде с преходника, така или иначе ще ми влезе в употреба. Взех си вилката аз... монтирам я преди 30 мин и какво да видя?!?!?! Шок и ужас! :V: Резбите на ушите на вилката са прецакани и следователно преходника по никакъв начин не може да се затегне!!! :banghead:
И така... дами и господа, прецакаха ме яко! Аман от некоректни екземпляри! Повръща ми се от подобни изпълнения!

И след това ти какво направи? Направи ли опит да се свържеш с него? Не се примирявай, ами си отстоявай правата, вилката не е евтина...
Успех!
This is our fight for freedom,this is our way of saying,this is our day.
http://www.facebook.com/PavelStefanovEditor My Page
Аватар
Editor

Рейтинг: 1998

Мнениеот Rider94 » Съб Май 15, 2010 8:06 am

Editor написа:
RunningWild написа:Rider94

И след това ти какво направи? Направи ли опит да се свържеш с него? Не се примирявай, ами си отстоявай правата, вилката не е евтина...
Успех!

Разбира се че се свърза с мен.
Трябваше първо с мен да говори преди да пише тук , но както и дее.
Колкото до вилката, му казах и на него. В денят в който се уговорихме вилката беше на колело, и нямаше никакви проблеми.

Ще се опитам да съдеиствам за решаването на проблема, но пак казвам, несъм направил нищо умишлено.
Аватар
Rider94

Рейтинг: 1227

Мнениеот X_NRG » Съб Май 15, 2010 7:48 pm

kaisha1914 със Skype: kaisha30
Оплакването не е лично от мен, а от приятел, който няма регистрация във форума.
Става въпрос за вилката със счупения патрон, която продава (Z1).
Бил я обещал на моя приятел за парите, за които я е пуснал в обявата, но изведнъж се появил някой, който давал повече пари и естествено започва да иска наддаване. Моят човек го е отписал веднага, но смятам доста добре си проличава колко е коректен спрямо другите потребители на пазара и сами си правете изводите дали искате да разчитате на договорки с него в бъдеще.
Warning! I listen to metal!
This is my bike. There are many like it, but this one is mine. My bike is my best friend. It is my life. I must master it as I master my life...
Какво продавам.
Аватар
X_NRG

Мнениеот Teodor40 » Съб Май 15, 2010 8:42 pm

Атанас Атанасов от Сливен. Забравих му ника, как беше.
Голям смотаняк!
Клуб и вело училище http://gravity-bike.com/
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Мнениеот jd » Пон Май 17, 2010 5:47 pm

Aligatorя
:agree:
Изображение
Аватар
jd

Мнениеот RaC3r » Пон Май 17, 2010 6:12 pm

Night_Falcon :agree:
Аватар
RaC3r

Рейтинг: 1175

Мнениеот Night_Falcon » Пон Май 17, 2010 6:13 pm

RaC3r :beer:
Аватар
Night_Falcon

Рейтинг: 1376

Мнениеот Aligatorя » Вто Май 18, 2010 6:25 am

jd Изключително коректен продавач !!!
MTB-Club C.K.A
Аватар
Aligatorя

Рейтинг: 1211

Мнениеот Sp3c7r3 » Вто Май 18, 2010 3:17 pm

BigHouse - коректно момче. Взискателен, но това е нормално - така и трябва да бъде. :peace: :beer:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Рейтинг: 1695

Мнениеот Antediluvian » Вто Май 18, 2010 8:15 pm

ХЕК
Nibiru :agree:
"Never underestimate the power of stupid things in large numbers!"
Аватар
Antediluvian

Рейтинг: 1761

Мнениеот Technical* » Вто Май 18, 2010 8:18 pm

Snuupy Koректен и точен! Никакви проблеми няма да имате с него! :)
Technical*
Аватар
Technical*

Рейтинг: 1180

Мнениеот k0cTaHeB » Вто Май 18, 2010 10:35 pm

_SoRa_
Изображение Интереса клати феса.
http://www.gravitamin.com http://chetaplusplus.com/
Аватар
k0cTaHeB

Мнениеот tisho » Сря Май 19, 2010 12:39 pm

eMcKu
Аватар
tisho

Рейтинг: 1628

Мнениеот FUNN » Чет Май 20, 2010 8:41 pm

blacksoul

Пълен боклук!! Не се занимавайте с това ла*но !!!
Ето и какво стана:
Беше пуснал тема, че купува вилка.. Така писах му, предложих му мойта вилка хареса я, но имаше само 40 лв. а исканата сума от мен бе 130лв. Проявих човечност и го попитах щом толкова се нуждае от вилка може да ми даде старата си и да доплати. Разбрахме се да ми доплати 80лв. и да ми даде вилката си (XCR). Пратих моята с наложен платеж 80лв. Днес той я взел, карал, карал и ми пиши в скайп, че хидравликата на вилката не връщала и вилката била в голяма мизерия. А тя е почиствана през ден и е смазвана със силиконов спрей, хидравликата също си работи безпроблемно, biker-kj ми е свидетел! След това отидох до еконт да си взема новата спирачка и като се връщам, що да видя-копелето ме блокнало в скайп, телефона му изключен, а като кажа на приятели да му пишат неговият отговор е, че няма да ми даде нищо. А също така като пращах вилката си, аз платих еконта.
Е така аз останах прецакан с малко повече от около 50лв.
Въпросният тип е от Нова Загора. Скайпа му е: stefchoo93
Моля някой от Нова Загова който е съгласен да ми помогне да намерим това момче и да се разберем очи в очи с него съм склонен да почерпя!
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
Аватар
FUNN

Мнениеот eMcKu » Чет Май 20, 2010 8:44 pm

tisho написа:eMcKu

:agree:
www.dromride.com
Аватар
eMcKu

Мнениеот Драката » Чет Май 20, 2010 9:06 pm

petko95
... въпросният ми продаде спирачка със прецакани уплътнения и така и не ми отговори нито на скайп нито във форума на въпросите които му зададох.... и телефон изрових и там никой... в крайна сметка изгорях с 40лв което ми е обица... така че имайте предвид написаното ако мислите да купувате от него..
п.с. - в момента той продава още една спирачка - Тектро аурига про - нищо чудно и тя да е прецакана ! :crazy:
Драката

Рейтинг: 1200

Мнениеот blacksoul » Чет Май 20, 2010 9:27 pm

FUNN написа:blacksoul

Пълен боклук!! Не се занимавайте с това ла*но !!!
Ето и какво стана:
Беше пуснал тема, че купува вилка.. Така писах му, предложих му мойта вилка хареса я, но имаше само 40 лв. а исканата сума от мен бе 130лв. Проявих човечност и го попитах щом толкова се нуждае от вилка може да ми даде старата си и да доплати. Разбрахме се да ми доплати 80лв. и да ми даде вилката си (XCR). Пратих моята с наложен платеж 80лв. Днес той я взел, карал, карал и ми пиши в скайп, че хидравликата на вилката не връщала и вилката била в голяма мизерия. А тя е почиствана през ден и е смазвана със силиконов спрей, хидравликата също си работи безпроблемно, biker-kj ми е свидетел! След това отидох до еконт да си взема новата спирачка и като се връщам, що да видя-копелето ме блокнало в скайп, телефона му изключен, а като кажа на приятели да му пишат неговият отговор е, че няма да ми даде нищо. А също така като пращах вилката си, аз платих еконта.
Е така аз останах прецакан с малко повече от около 50лв.
Въпросният тип е от Нова Загора. Скайпа му е: stefchoo93
Моля някой от Нова Загова който е съгласен да ми помогне да намерим това момче и да се разберем очи в очи с него съм склонен да почерпя!

Каде ти е смазката аз не видях такова нещо вьтре в вилката беше по суха от езеро !!! Бил си сменял маслото какво е това масло за 5лв дето мяза на прекарано масло и се пени като веро и ми обеща поржината а не ми я прати. Ся урари една стодена вода и се успокои 80лв си зе ;)
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп
Аватар
blacksoul

Рейтинг: 1155

Мнениеот FUNN » Чет Май 20, 2010 9:37 pm

Няма какво да се успокоя докато не ми пратиш XCR-а, който обеща няма да те оставя на мира! Скоро можеш да ме очакваш не съм само аз, така че внимавай в изказванията си!
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
Аватар
FUNN

Мнениеот uBaH » Пет Май 21, 2010 12:11 pm

WhiteBeasT :beer:
Аватар
uBaH

Мнениеот FREERIDE RIDER » Пет Май 21, 2010 8:56 pm

@blacksoul -Като недоволстваш ,му връни вилката !
Аватар
FREERIDE RIDER

Рейтинг: 1127

ПредишнаСледваща

Назад към За пазара