FREERIDE RIDER написа:@blacksoul -Като недоволстваш ,му връни вилката !
Абсолютно FREERIDE RIDER

Модератор: Модератори в пазара
FREERIDE RIDER написа:@blacksoul -Като недоволстваш ,му връни вилката !
freakin0ut написа:Искам да съобщя за некоректен копувач.Днес 03.06.2010 копувача искаше да му пратя курбелите ми и след като ги пратих той ми се обади и ми каза че не ги иска вследствие бях жестоко прецакан със 22 лева за превоз.Не знам как се пише но е от Русе,казва се Кристиян Дянков Петров и скайпа му е model_converse.И след като му звъннах и му казах че искам поне превоза да си плати той ми каза не ме интересува и ми затвори.Направо съм му бесен и дано намеря някой от русе да си поговорим с този малък м*хльо ........![]()
![]()
hitar_potar написа:freakin0ut написа:Искам да съобщя за некоректен копувач.Днес 03.06.2010 копувача искаше да му пратя курбелите ми и след като ги пратих той ми се обади и ми каза че не ги иска вследствие бях жестоко прецакан със 22 лева за превоз.Не знам как се пише но е от Русе,казва се Кристиян Дянков Петров и скайпа му е model_converse.И след като му звъннах и му казах че искам поне превоза да си плати той ми каза не ме интересува и ми затвори.Направо съм му бесен и дано намеря някой от русе да си поговорим с този малък м*хльо ........![]()
![]()
интересно! в русенската байк-компания има таман 3-ма кристияновци и нито 1 от тях нито има такъв скайп, нито е толкова несериозен. чух нещо за тоя случай преди ден-два, трябва да подпитам кой е тоя мушмул.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта