FREERIDE RIDER написа:airborneone - Много разбран човек ,беше удоволстие да се търгува с него .
FREERIDE RIDER - страшно точен човек.
Бих помогнал по всяко време

Модератор: Модератори в пазара
FREERIDE RIDER написа:airborneone - Много разбран човек ,беше удоволстие да се търгува с него .
msniki написа:hitar_potar написа:freakin0ut написа:Искам да съобщя за некоректен копувач.Днес 03.06.2010 копувача искаше да му пратя курбелите ми и след като ги пратих той ми се обади и ми каза че не ги иска вследствие бях жестоко прецакан със 22 лева за превоз.Не знам как се пише но е от Русе,казва се Кристиян Дянков Петров и скайпа му е model_converse.И след като му звъннах и му казах че искам поне превоза да си плати той ми каза не ме интересува и ми затвори.Направо съм му бесен и дано намеря някой от русе да си поговорим с този малък м*хльо ........![]()
![]()
интересно! в русенската байк-компания има таман 3-ма кристияновци и нито 1 от тях нито има такъв скайп, нито е толкова несериозен. чух нещо за тоя случай преди ден-два, трябва да подпитам кой е тоя мушмул.
Преди и аз съм търгувал с въпросния човек,и при мен се оказа некоректен.
Може би не е от вашата бийк-компания.
wip_staR написа:msniki написа:hitar_potar написа:freakin0ut написа:Искам да съобщя за некоректен копувач.Днес 03.06.2010 копувача искаше да му пратя курбелите ми и след като ги пратих той ми се обади и ми каза че не ги иска вследствие бях жестоко прецакан със 22 лева за превоз.Не знам как се пише но е от Русе,казва се Кристиян Дянков Петров и скайпа му е model_converse.И след като му звъннах и му казах че искам поне превоза да си плати той ми каза не ме интересува и ми затвори.Направо съм му бесен и дано намеря някой от русе да си поговорим с този малък м*хльо ........![]()
![]()
интересно! в русенската байк-компания има таман 3-ма кристияновци и нито 1 от тях нито има такъв скайп, нито е толкова несериозен. чух нещо за тоя случай преди ден-два, трябва да подпитам кой е тоя мушмул.
Преди и аз съм търгувал с въпросния човек,и при мен се оказа некоректен.
Може би не е от вашата бийк-компания.
Колкото до това което се обсъжда мога да кажа само 1
С "freakin0ut" се разбраха с истинският купувач, аз бях посредник, размениха си скайповете и си правиха техните далавери.
freakin0ut написа:Ето и друг лъжец който всъщност е баннат и има скайп branko1313 и патрньорът му с когот ме лъгаха model_converse и ник нейм в мтб - wip_staR .Не им вярвайте освен ако не искате да бъдете прецакани
wip_staR написа:freakin0ut написа:Ето и друг лъжец който всъщност е баннат и има скайп branko1313 и патрньорът му с когот ме лъгаха model_converse и ник нейм в мтб - wip_staR .Не им вярвайте освен ако не искате да бъдете прецакани
Сигурен ли си в това което пишеш ?
Казах, че той искаше да купи курбелите ти от мое име, дефакто той като няма пари как искаш да ти ги платя ?
Истината е че го прецакаха с 1 пратка която беше върната в Еконт, и в случая прецака и теб! Това не е моя работа да се меся, но като гледам какви небивалици ги пишеш тук ... хората могат да си помислят какво ли не за мен, след като не е така
Все пак се извинявам за спам-а който се получава.
daf4ov написа:Пазари се като дърт циганин,и беше страшно нагъл.
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
N0_PoW3r написа:webster1102
Бах мааму![]()
Тоз човек е мега нахален и не си държи на думата! Пратих му курбели и го чакам от 1 седмица и половина да вземе курбелите от офиса на Еконт Експрес![]()
И тази вечер ми стовари оправданието че нямал пари и неможел да ги вземе от офиса на Еконт Експрес![]()
![]()
Мамаму селска шибана![]()
![]()
webster1102 написа:Мога да те уверя,че имам достатъчно пари,че да си купя 2 пъти,не 10 пъти по хубави курбели от твоите.
webster1102 написа:Сърди се на еконт не на мен.
Ozzie написа:webster1102 написа:Мога да те уверя,че имам достатъчно пари,че да си купя 2 пъти,не 10 пъти по хубави курбели от твоите.
като ги имаш, защо се занимаваш да купуваш употребявани?webster1102 написа:Сърди се на еконт не на мен.
не разбрах, защо той трябва да се сърди на "Еконт" при положение, че ти си не изрядния и отказваш да получиш стока която вече ти е пратена?
И последно, въздържай се да правиш забележки на другите относно правопис, защото твоя никак не е цвете!
@N0_PoW3r
можеш ли да представиш копие на товарителницата?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта