Коректни / Некоректни участници в ПАЗАР

Тук са Правилата на пазара. В този форум можете да отправяте молби, забележки, съобщения и др. подобни до модераторите на Пазара.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5

Модератор: Модератори в пазара

Re: Коректни / Некоректни участници в ПАЗАР

Мнениеот airborneone » Нед Юни 06, 2010 9:59 pm

FREERIDE RIDER написа:airborneone - Много разбран човек ,беше удоволстие да се търгува с него . :beer:

FREERIDE RIDER - страшно точен човек.
Бих помогнал по всяко време :beer:
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот magadisho » Пон Юни 07, 2010 11:51 am

voltagez
Аватар
magadisho

Рейтинг: 1162

Мнениеот Sartor » Пон Юни 07, 2010 3:01 pm

axelmax :beer:

Много точен пич и свестен човек!
Аватар
Sartor

Рейтинг: 1995

Мнениеот magadisho » Пон Юни 07, 2010 9:25 pm

Geronimo
Аватар
magadisho

Рейтинг: 1162

Мнениеот wip_staR » Пон Юни 07, 2010 9:37 pm

msniki написа:
hitar_potar написа:
freakin0ut написа:Искам да съобщя за некоректен копувач.Днес 03.06.2010 копувача искаше да му пратя курбелите ми и след като ги пратих той ми се обади и ми каза че не ги иска вследствие бях жестоко прецакан със 22 лева за превоз.Не знам как се пише но е от Русе,казва се Кристиян Дянков Петров и скайпа му е model_converse.И след като му звъннах и му казах че искам поне превоза да си плати той ми каза не ме интересува и ми затвори.Направо съм му бесен и дано намеря някой от русе да си поговорим с този малък м*хльо ........ :banghead: :banghead: :banghead:

интересно! в русенската байк-компания има таман 3-ма кристияновци и нито 1 от тях нито има такъв скайп, нито е толкова несериозен. чух нещо за тоя случай преди ден-два, трябва да подпитам кой е тоя мушмул. :D

Преди и аз съм търгувал с въпросния човек,и при мен се оказа некоректен.
Може би не е от вашата бийк-компания.

Колкото до това което се обсъжда мога да кажа само 1
С "freakin0ut" се разбраха с истинският купувач, аз бях посредник, размениха си скайповете и си правиха техните далавери.
Me plus you I'ma tell you one time
Аватар
wip_staR

Рейтинг: 1193

Мнениеот freakin0ut » Пон Юни 07, 2010 10:27 pm

Ето и друг лъжец който всъщност е баннат и има скайп branko1313 и патрньорът му с когот ме лъгаха model_converse и ник нейм в мтб - wip_staR .Не им вярвайте освен ако не искате да бъдете прецакани
freakin0ut

Рейтинг: 1200

Мнениеот freakin0ut » Пон Юни 07, 2010 11:14 pm

wip_staR написа:
msniki написа:
hitar_potar написа:
freakin0ut написа:Искам да съобщя за некоректен копувач.Днес 03.06.2010 копувача искаше да му пратя курбелите ми и след като ги пратих той ми се обади и ми каза че не ги иска вследствие бях жестоко прецакан със 22 лева за превоз.Не знам как се пише но е от Русе,казва се Кристиян Дянков Петров и скайпа му е model_converse.И след като му звъннах и му казах че искам поне превоза да си плати той ми каза не ме интересува и ми затвори.Направо съм му бесен и дано намеря някой от русе да си поговорим с този малък м*хльо ........ :banghead: :banghead: :banghead:

интересно! в русенската байк-компания има таман 3-ма кристияновци и нито 1 от тях нито има такъв скайп, нито е толкова несериозен. чух нещо за тоя случай преди ден-два, трябва да подпитам кой е тоя мушмул. :D

Преди и аз съм търгувал с въпросния човек,и при мен се оказа некоректен.
Може би не е от вашата бийк-компания.

Колкото до това което се обсъжда мога да кажа само 1
С "freakin0ut" се разбраха с истинският купувач, аз бях посредник, размениха си скайповете и си правиха техните далавери.

wip_staR не лъжи ако обичаш
1.Аз не съм разменял скайп със партньора ти по лъжи.
2.Той ме намери и започна да ми вкарва оферти
3.И двамата ме лъгахте почти седмица и ме прецакахте с 22 лева
4.Накрая ти взе да ми пишеш най-нагло и да ми казваш да съм махал коментара,защото по този начин съм ти спирал покупките чрез мтб.....
еее че мен какво ме грее .Първо да си мислил преди да се опитваш да преебаваш някого и 2-ро всичко си е по твоя вина и се сърди на твоя "верен" "приятел"
freakin0ut

Мнениеот wip_staR » Пон Юни 07, 2010 11:15 pm

wip_staR не лъжи ако обичаш
1.Аз не съм разменял скайп със партньора ти по лъжи.
2.Той ме намери и започна да ми вкарва оферти
3.И двамата ме лъгахте почти седмица и ме прецакахте с 22 лева
4.Накрая ти взе да ми пишеш най-нагло и да ми казваш да съм махал коментара,защото по този начин съм ти спирал покупките чрез мтб.....
еее че мен какво ме грее .Първо да си мислил преди да се опитваш да преебаваш някого и 2-ро всичко си е по твоя вина и се сърди на твоя "верен" "приятел"[/quote]

Така, прецака те прецака, след това той те намери и ти каза че може да ти купи курбелите или да ти даде iPod-ът, който беше отказан и по този начин прецака и теб, след това ти почна да му вкарваш оферти от рода на PSP-та и какви ли не работи, беше съгласен да ти даде iPod-ът за курбелите, и по този начин да те ощети от тези 22 лв които беше те прецакал както казваш ти, обаче по нататък с това PSP почма ама той 1-вия ми брат го продава, ама 2-рия ми брат не го дава и какви ли не небивалици ми разправя, ти също не си коректен :) И на всичкото отгоре се чухме в 11 часа и ти казах че няма да може да ти земе курбелите, и ти почна да псуваш ? Имаше предостатъчно време да отидеш в Еконт и да си земеш пратката обратно!
Беше ли предупреден? БЕШЕ, тогава какво се правиш на интересен, аз спирам спама.

freakin0ut написа:Ето и друг лъжец който всъщност е баннат и има скайп branko1313 и патрньорът му с когот ме лъгаха model_converse и ник нейм в мтб - wip_staR .Не им вярвайте освен ако не искате да бъдете прецакани

Сигурен ли си в това което пишеш ?
Казах, че той искаше да купи курбелите ти от мое име, дефакто той като няма пари как искаш да ти ги платя ?
Истината е че го прецакаха с 1 пратка която беше върната в Еконт, и в случая прецака и теб! Това не е моя работа да се меся, но като гледам какви небивалици ги пишеш тук ... хората могат да си помислят какво ли не за мен, след като не е така :)
Все пак се извинявам за спам-а който се получава.
Последна промяна wip_staR на Пон Юни 07, 2010 11:27 pm, променена общо 1 път
Me plus you I'ma tell you one time
Аватар
wip_staR

Рейтинг: 1193

Мнениеот freakin0ut » Пон Юни 07, 2010 11:24 pm

wip_staR написа:
freakin0ut написа:Ето и друг лъжец който всъщност е баннат и има скайп branko1313 и патрньорът му с когот ме лъгаха model_converse и ник нейм в мтб - wip_staR .Не им вярвайте освен ако не искате да бъдете прецакани

Сигурен ли си в това което пишеш ?
Казах, че той искаше да купи курбелите ти от мое име, дефакто той като няма пари как искаш да ти ги платя ?
Истината е че го прецакаха с 1 пратка която беше върната в Еконт, и в случая прецака и теб! Това не е моя работа да се меся, но като гледам какви небивалици ги пишеш тук ... хората могат да си помислят какво ли не за мен, след като не е така :)
Все пак се извинявам за спам-а който се получава.

Опопоооп тука пак излъга.
1.не ми каза че са за твой приятел а ги порача направо
2.след като ми писа че няма да ги вземеш пак не каза че са за приятел а каза че си си изхарчил парите.
3.след като ти званях няколко пъти тогава ми го каза това и дори ми затвори и каза че не те бърка.
Ако някой не вярва имам хронология в скайп която ще я пазя ...... :smash: :smash: :smash:
freakin0ut

Мнениеот uaz_95 » Вто Юни 08, 2010 8:09 am

1 страница само с тъпотии. Дайте я тази хронология че ми е интересно. :offtopic:
:ontopic: BRAMBARA
Град Тетевен за връзка с мен 0882626753 или скайп alfata_95. Може и ЛС
Еконта също може да помогне.
Ето ви и снимките : http://www.album.bg/chasti_ttv/
Аватар
uaz_95

Рейтинг: 1089

Мнениеот BRAMBARA » Вто Юни 08, 2010 11:26 am

uaz_95 :agree:
BRAMBARA

Рейтинг: 1014

Мнениеот pipone » Вто Юни 08, 2010 2:30 pm

K_T_M некоректен и цялата му тема за dragomir c2. Писна ми вече от хлапетии.
pipone

Мнениеот BRAMBARA » Вто Юни 08, 2010 4:32 pm

bio Коректен :agree:
BRAMBARA

Мнениеот bio » Вто Юни 08, 2010 4:47 pm

анти-каски !!!
Аватар
bio

Рейтинг: 2000

Мнениеот tisho » Вто Юни 08, 2010 5:51 pm

proff :agree:
Аватар
tisho

Рейтинг: 1628

Мнениеот daf4ov » Вто Юни 08, 2010 8:58 pm

webster1102
Пазари се като дърт циганин,и беше страшно нагъл.
Nothing compares to the simple pleasure of a bike ride :)
Аватар
daf4ov

Рейтинг: 2000

Мнениеот Sasho_snegorina » Сря Юни 09, 2010 12:26 pm

voltagez Коректен потребител :agree:
Практическият ефект от адреналина е приток от хормони в резултат на възбуда на организма, което води до ускоряване на ритъма на жизнените функции.
Аватар
Sasho_snegorina

Рейтинг: 1998

Мнениеот BRAMBARA » Сря Юни 09, 2010 2:10 pm

dimochito Много коректен :agree:
BRAMBARA

Мнениеот Fanatico » Сря Юни 09, 2010 2:21 pm

daf4ov написа:Пазари се като дърт циганин,и беше страшно нагъл.

Не стига, че като човек му свалих от цената, ами на следващия ден искаше още по-надолу.
Аватар
Fanatico

Рейтинг: 1942

Мнениеот icemanlovers » Сря Юни 09, 2010 6:06 pm

Смърт без причина няма,добра поговорка.Относно обвинениета по горе искам да кажа че колегата от Варна е Коректен и е прав за нападките си.Обяснявам какво става.Продават се 2-ве гуми за 50 лв.Едната е по запазена,аз питах по запазената само ако взема какви пари ще ми я даде,каза 20лв.Питах ами ако взема 2-те 45лв-посе свали на 40лв,но аз смятам че след като едната гима е на около 60% и я дава за 20лв,то дригата би следвало да е по ефтина да речем 15 лв.Двете 35лв.Не сме се карали не съм рогал,пожелах му здраве.Мислх да взема 2те но едната не си струваще парите и понеже щех да плащам Еконт викам аиде ще взема 2-те но се отказах защото парите над 35 лв за гимите не си заслужава да се дават(според мен).Отмазах се преди да сме оговаряли пращане или каквото и да било(след няколко дена си намерих нова гума по-весок клас,по-широка за парите които искаще колегата), не се сърдя на никой,на 28 г. сям, не сям лъгал никой,винаги съм 100% коректен.Момчето е много корекно,но не ме познава,иначе няма да пише така за мен.Поздрави на всички :beer:
Аватар
icemanlovers

Рейтинг: 1030

Мнениеот Fanatico » Сря Юни 09, 2010 6:12 pm

Аз не обвинявам, просто гумите нови са 70лв, бях преценил, че са на стойност 50лв след използването им, дори човека ми обясни за себе си, свалих първо на 45лв, после - 40лв, понеже имах нужда от парите, но просто на 35лв - двете, при положение, че това е една нова бройка .. За по-запазената - дори щях да и искам 25лв, но мисля, че 20лв като за колегата бяха добре.
:) :beer:
Аватар
Fanatico

Рейтинг: 1942

Мнениеот icemanlovers » Сря Юни 09, 2010 6:19 pm

:beer: наздраве колега.Мира ще спас света :beer:
Аватар
icemanlovers

Рейтинг: 1030

Мнениеот dimochito » Сря Юни 09, 2010 6:32 pm

BRAMBARA точно, бързо, лесно :agree:
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.

Price/weight/performance my friend. Pick 2.
Аватар
dimochito

Рейтинг: 1391

Мнениеот N0_PoW3r » Сря Юни 09, 2010 7:53 pm

webster1102
Бах мааму :banghead:
Тоз човек е мега нахален и не си държи на думата! Пратих му курбели и го чакам от 1 седмица и половина да вземе курбелите от офиса на Еконт Експрес :banghead:
И тази вечер ми стовари оправданието че нямал пари и неможел да ги вземе от офиса на Еконт Експрес :banghead: :banghead:
Don't fall.Get up! :)
N0_PoW3r

Рейтинг: 1195

Мнениеот webster1102 » Сря Юни 09, 2010 7:58 pm

N0_PoW3r написа:webster1102
Бах мааму :banghead:
Тоз човек е мега нахален и не си държи на думата! Пратих му курбели и го чакам от 1 седмица и половина да вземе курбелите от офиса на Еконт Експрес :banghead:
И тази вечер ми стовари оправданието че нямал пари и неможел да ги вземе от офиса на Еконт Експрес :banghead: :banghead:
Мамаму селска шибана :banghead: :banghead: :banghead:

Първо не съм казвал,че нямам пари.Мога да те уверя,че имам достатъчно пари,че да си купя 2 пъти,не 10 пъти по хубави курбели от твоите.Сърди се на еконт не на мен.Какво да направя като си объркал нещо?Аз каква вина имам в такъв момент?И те моля не говори за майка ми,защото дори не ме познаваш,още повече нея.Дръж се като зрял човек и не говори за нечий майки.Вземи си курбелите и ги продай на друг,и само да те светна,че не може се пише отделно.

N0_PoW3r Като си толкова отворен си хвани и ти едно минусче.
Аватар
webster1102

Рейтинг: 1287

Мнениеот Ozzie » Сря Юни 09, 2010 8:16 pm

webster1102 написа:Мога да те уверя,че имам достатъчно пари,че да си купя 2 пъти,не 10 пъти по хубави курбели от твоите.

като ги имаш, защо се занимаваш да купуваш употребявани?

webster1102 написа:Сърди се на еконт не на мен.

не разбрах, защо той трябва да се сърди на "Еконт" при положение, че ти си не изрядния и отказваш да получиш стока която вече ти е пратена?

И последно, въздържай се да правиш забележки на другите относно правопис, защото твоя никак не е цвете!

@N0_PoW3r
можеш ли да представиш копие на товарителницата?
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот N0_PoW3r » Сря Юни 09, 2010 8:21 pm

да мога да представя :)
N0_PoW3r

Мнениеот webster1102 » Сря Юни 09, 2010 8:25 pm

Ozzie написа:
webster1102 написа:Мога да те уверя,че имам достатъчно пари,че да си купя 2 пъти,не 10 пъти по хубави курбели от твоите.

като ги имаш, защо се занимаваш да купуваш употребявани?

webster1102 написа:Сърди се на еконт не на мен.

не разбрах, защо той трябва да се сърди на "Еконт" при положение, че ти си не изрядния и отказваш да получиш стока която вече ти е пратена?

И последно, въздържай се да правиш забележки на другите относно правопис, защото твоя никак не е цвете!

@N0_PoW3r
можеш ли да представиш копие на товарителницата?

Защото ми се сториха на оферта,и ми изглеждаха в добро състояние.Да не говорим,че ми прати фалшива снимка на средното си движение.

И за правописа ми,ако ми намериш грешка,няма да обеля думичка за правописа на другите.

И трето защо мислиш,че съм ги отказал?Миналата седмица каза,че ги е изпратил,а аз нямам ни вест ни кост от Еконт за въобще някаква пратка.
Аватар
webster1102

Рейтинг: 1287

Мнениеот N0_PoW3r » Сря Юни 09, 2010 8:25 pm

В момента на него не му пука но аз сега трябва да плащам парите за доставката на отиване и на връщане .
И заради такива хора се набутвам с 16 лева и само и само да не си вземе пратката !
Нали писна ми :banghead:
N0_PoW3r

Мнениеот N0_PoW3r » Сря Юни 09, 2010 8:27 pm

Добре като си толкова отворен ще ти дам номера на товарилницата или се обади в еконт експрес да видиш че курбелите ти са в офиса :banghead:
Казах ти го и преди това че поне да не беше ми казвал да ти пращам курбелите :banghead: :banghead: :banghead:
N0_PoW3r

ПредишнаСледваща

Назад към За пазара