Модератор: Модератори в пазара
uaz_95 написа:...
hitar_potar написа:uaz_95 написа:...
абе не че нещо, ама в случая и двамата не знаете кво искате и не може да се разберете. продавача може да е бил възпрепятстван да изпрати кормилото поради най-различни причини, които са достатъчно извинителни. интересно ми е на мен обаче ти като толкова даваш зор за това кормило, защо не искаш да го вземеш със простичко забавяне от 1-2 дни? доколкото се разбира от хронологията, разбрали сте се и човека е поел ангажимент да ти го прати. цялата работа намирисва на лапешка дандания... ааа, да, само да кажа, че досега кормило 850мм не съм виждал, най-голямото, което съм виждал да се продава, е 800мм - Kore Torsion flat bar, Kore Torsion riser bar, FSA gravity 800mm, Blackspire 808 riser bar и Blackspire 808 flat bar (като 808 си е 800мм, а не 808).
[size=200]gogogt[/size] написа:kubetata Некоректен !!!!!!![]()
![]()
kubetata написа:[size=200]gogogt[/size] написа:kubetata Некоректен !!!!!!![]()
![]()
:D Аз ли продавам рамка с "чашки,средно и огънато ухо за дерейлиор" а като бонус един курбел с някакъв ефтин педал,
Да обобщим
1.долна чашка може с чиста съвест да се каже, че няма защото полувината легло на лагера липсва, имаше точно 3 съчми на сепаратора а горната чашка имаше деруги....
2. средното пука и оста е къса заради някакви манипулации и сега малката плоча на курбелът опират в рамката! Следователно аз няма как да карам без да износвам рамката
3. Ухото за дерейлиора не е оригиналното а е от клаймър, аа и трябваше да си го огъна за да мога да си сложа дерейлиора и каплата..
от Троян освен на nothingcool.. на друг не вярвам....
ТОВА Е 3 ПЪТ В КОЙТО СЪМ ИЗМАМЕН ОТ ХОРА ВЪВ ФОРУМА
msniki написа:kubetata написа:[size=200]gogogt[/size] написа:kubetata Некоректен !!!!!!![]()
![]()
:D Аз ли продавам рамка с "чашки,средно и огънато ухо за дерейлиор" а като бонус един курбел с някакъв ефтин педал,
Да обобщим
1.долна чашка може с чиста съвест да се каже, че няма защото полувината легло на лагера липсва, имаше точно 3 съчми на сепаратора а горната чашка имаше деруги....
2. средното пука и оста е къса заради някакви манипулации и сега малката плоча на курбелът опират в рамката! Следователно аз няма как да карам без да износвам рамката
3. Ухото за дерейлиора не е оригиналното а е от клаймър, аа и трябваше да си го огъна за да мога да си сложа дерейлиора и каплата..
Аз отдавна не им вярвам на хората от Троян.
От както си купих преебан клаймбер и изгорях с около 200 лв......
Всички съм ги отписал.
За мен те не са хора а мошеници !
nothingcool написа:msniki написа:kubetata написа:[size=200]gogogt[/size] написа:kubetata Некоректен !!!!!!![]()
![]()
Да обобщим
Аз отдавна не им вярвам на хората от Троян.
От както си купих преебан клаймбер и изгорях с около 200 лв......
Всички съм ги отписал.
За мен те не са хора а мошеници !
Защо говориш в множествено число... Това ,че някой те е прецакал незначи ,че всички са такива
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта