Коректни / Некоректни участници в ПАЗАР

Тук са Правилата на пазара. В този форум можете да отправяте молби, забележки, съобщения и др. подобни до модераторите на Пазара.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5

Модератор: Модератори в пазара

Re: Коректни / Некоректни участници в ПАЗАР

Мнениеот BRAMBARA » Пет Юли 30, 2010 10:27 pm

pascalaa623 :beer: :beer: :beer:
BRAMBARA

Рейтинг: 1014

Мнениеот teodorchy_sofia » Нед Авг 01, 2010 7:58 am

sprint apolon
Момчето е изключително НЕКОРЕКТНО. За първи път, когато купувам нещо от някой от форума, той е толкова несериозен.
Уредихме си среща, чаках поне 30мин. да дойде, с мисълта че е в рейс или нещо такова, но го няма никакъв.
Прибрах се вкъщи, тръгнах да му пиша по скайп и какво да видя:
wuff ™ каза: BRAT
wuff ™ каза: iam rabota
wuff ™ каза: shto nesi digash tela x; <--- Когато бях там, през този половин час, когато го чаках, заклевам се, звъннах му поне 10 пъти, но даваше свободно.
Това не е всичко... Няколко дена преди тази среща се разбрахме за цена около 60лв, след което някой му давал 80, така че аз трябва да ги взема за не по-малко от толкова. Няма какво да кажа.
Дано не прецака и вас. Скайпа му е danger777
viewtopic.php?f=16&t=76145 DARTMOOR !!!
GSM: 0885 74 58 10 - Теодор.
Аватар
teodorchy_sofia

Рейтинг: 1145

Мнениеот vankatar » Нед Авг 01, 2010 11:14 am

stoyanchalakov
Много точен
: първо искам да благодаря за отзивчивостта му да ме потърси и изчака няколко дена докато реша да взема команда и спирачки от него. Второ-след като се аргументирах ми намали цената и то на два пъти! Всичко отговаряше на описанието и бе грижливо опаковано.
Ако се случи пак да вземам нещо от него му имам пълно доверие.
Желая Успех! И "езда", която зарежда за поне още един такъв ден...
vankatar

Рейтинг: 1117

Мнениеот vankatar » Нед Авг 01, 2010 11:38 am

argon

Коректен-продаде ми капла+гума, които отговарят на описанието му. Взвемах и други компоненти от негов приятел и ми намали цената затова. Бе я изчистил, така, че всичко бе ясно и лесно за проба. Надявам се и той да е доволен.
Имам му доверие за следващи контакти. Желая му Успех!
vankatar

Мнениеот WrathChild » Нед Авг 01, 2010 11:41 am

Дори и най-претенциозните субекти ще останат доволни от argon .
Sometimes the same is different but mostly it's the same.
Аватар
WrathChild

Рейтинг: 1711

Мнениеот vankatar » Нед Авг 01, 2010 12:13 pm

WrathChild---

Излъга ме и обиди-той едностранно и самоволно промени условията, които сам бе предложил в началото (за един дер-р)-каза ми да му го върна срещу някакви си 20лв.! Тоест иска да заменя кон за кокошка. Което е завоалирана кражба!
Евала на казанлъшката веломафия!

WrathChild (Иво) е само Wrath, но не и точеннн...
Купих от WrathChild (Иво) 5 компонента наведнъж на сройност 300лв. Оказа се, че те са в много лошо състояние-мръсни, ръждиви и разхлопани, особено едни автоматични педали (не бях ползвал такива и много исках да опитам). Но желанието ми беше „попарено”, когато приятели-техници ми показаха луфтовете в тях. С други думи, нито бих могъл да ги ползвам, нито бих си позволил да ги предложа-та те направо тракат! Но ето по-неприятното, за което пиша: това е един дерйльор ХТ Е-type кйто е сред тези 5 компонента, който се оказа, че не става за моята рамка, а той ме уверявше, че ще стане, и ако не стане, ще го сменим! Това се случи в дните около 25май! И оттогава чакаммм... три месеца! Преди няколко дни по скайп се опитах да подновя разговора и да му припомня да изпълни обещанието си
vankatar

Мнениеот WrathChild » Нед Авг 01, 2010 1:04 pm

vankatar

Сменя си често никовете (svil1, andro) Силно неуравновесен, лъжлив и некомпетентен персонаж. За да се уверите в това разгледайте тази тема:

viewtopic.php?f=10&t=74594

Скайпа му е svil11, ГСМ 087 77 88 600 често задълбава разговорите в лични теми. В обявите се представя, че е от Пловдив, но не е. Сложил си е моя снимка на на скайп профила. Иначе това е той:

Изображение
Sometimes the same is different but mostly it's the same.
Аватар
WrathChild

Рейтинг: 1711

Мнениеот pascalaa623 » Нед Авг 01, 2010 9:38 pm

manatarkata
Последна промяна pascalaa623 на Нед Авг 01, 2010 9:42 pm, променена общо 1 път
Изображение
Аватар
pascalaa623

Рейтинг: 1265

Мнениеот pascalaa623 » Нед Авг 01, 2010 9:39 pm

crazy-bob :beer:
Последна промяна pascalaa623 на Нед Авг 01, 2010 9:41 pm, променена общо 1 път
Изображение
Аватар
pascalaa623

Рейтинг: 1265

Мнениеот crazy-bob » Нед Авг 01, 2010 9:41 pm

pascalaa623 :beer: :beer: :beer: :beer:
Аватар
crazy-bob

Рейтинг: 1205

Мнениеот daf4ov » Пон Авг 02, 2010 7:22 am

hitar_potar написа:
ninjea написа:daf4ov

продаде пружина за 222мм шок като твърдеше, че е било изтъркан надписа и че пишело 450 или 500 лбс. Стори ми се прекалено твърда за 500лбс и се консултирах с монтьор, който се занимава с ДХ колела. Стигнах ме до извода че няма как да е под 550лбс, ако не е и повече. Като питах продавача daf4ov, той обясни как никога не е имало надпис с колко лбс е пружината и как по него преценка било някъде там, около 450-500лбс. Получава лоши отзиви от мен не заради това дали наистина е било 400лбс или 5000лбс, а за това, че не е описал продажбата си както е било.

Той каза, че би си прибрал пружината, но нямал пари. В същото време пуска тема, че си търси нов дерейлор, следователно би трябвало да има пари.

абе не че нещо, ама нищо чудно пружината наистина да е 450-500 либри и просто твоята рамка да работи по-твърдо от неговата с такава пружина. пък и ако си търсил пружина 500 либри, не виждам проблем да караш и с 550 - разликата мисля не е голяма. от личен опит мога да кажа, че разлика от 100 либри се усеща, ама 50... :dontknow:
колкото до темата за дерайльора - в нея не се казва, че ще си го купи на момента, а че просто се чуди какво да избере. и аз съм пускал тема за избор на рамка, и направих избора си около година и половина по-късно.
за сведение, познавам дафо от година и кусур и определено ми е оставил впечатление на сериозно момче, а аз по принцип съм малко подозрителен. :agree:

Това чак сега го виждам...
Мисля че ти обесних всичко на едно лично съобщение,как е що е,не ми се обеснява пак.Искате да ме изкарате некоректен,постигнахте го!
Нямах за цел да излъжа никой.Това че вие си мислите обратното е друг въпрос.
Васко,благодаря за включването :) :beer:
Nothing compares to the simple pleasure of a bike ride :)
Аватар
daf4ov

Рейтинг: 2000

Мнениеот dike_of » Пон Авг 02, 2010 10:52 pm

WhiteBeast
2 пъти съм търгувал с него първият път той купуваше, другият път аз . И в двата случая ставаше дума за лапа , даже един и същи модел с разлика в дължините
1вият път всичко си беше екстра мисля че и той нямаше оплаквания, 2рият път обаче въобще не се появи на срещата, не отговаряше на телефона си ,a аз си седях на дъжда с колелото 1 час .
Може да е бил възпрепятстван, но не отговори на нито едно от обажданията ми и на следващия ден. :dontknow: :dontknow:

П.С: това е история от преди няколко месеца просто сега открих тая тема. :peace:
Opinions are like ass holes, everyone has one.
Аватар
dike_of

Рейтинг: 1118

Мнениеот manatarkata » Вто Авг 03, 2010 11:03 am

pascalaa623
Аватар
manatarkata

Рейтинг: 1188

Мнениеот ninjea » Вто Авг 03, 2010 1:17 pm

daf4ov написа:
Мисля че ти обесних всичко на едно лично съобщение,как е що е,не ми се обеснява пак.Искате да ме изкарате некоректен,постигнахте го!

Част от ЛС което ми прати : "Бих си я прибрал обратно,но в момента нямам пари.Както вероятно си разбрал съм под 18 години и не се занимавам с нищо.
Не отказвам да си я прибера,просто казвам не мога сега.
Поздрави Давид! "

От темата "с какво се сдоби"

daf4ov написа:Изображение
Изображение

Почти съм готов за каране :)

daf4ov написа:Изображение :evil:

2 извода си правя. Или нямаш пари и просто се правиш на гъзар с подобни постове по теми. Или имаш доволно пари и просто го каза, че ще си я вземеш с надеждата да отеба случката, както и стана.

Не ми е до 30лв, дразни ме отношението ти и некоректното описване на стоката която си продал.
Аватар
ninjea

Рейтинг: 1246

Мнениеот WhiteBeasT » Вто Авг 03, 2010 6:46 pm

Прав си, че купих от теб лапа Truvativ hussefelt 40mm и после като видях, че ми е по-удобна ти предложих мойта, но ни сме се уговаряли за никаква среща, искам да ми покажеш кога сме се оговаряли за среща и разпечатка кога си ми званял... :dontknow:
Аватар
WhiteBeasT

Рейтинг: 1271

Мнениеот Kristiyanko » Вто Авг 03, 2010 6:58 pm

spiro :)
Аватар
Kristiyanko

Рейтинг: 1180

Мнениеот dike_of » Вто Авг 03, 2010 7:09 pm

WhiteBeasT написа:Прав си, че купих от теб лапа Truvativ hussefelt 40mm и после като видях, че ми е по-удобна ти предложих мойта, но ни сме се уговаряли за никаква среща, искам да ми покажеш кога сме се оговаряли за среща и разпечатка кога си ми званял... :dontknow:

На ударен ли се правиш ? :dontknow: :dontknow: :dontknow:

[6/1/2010 10:58:12 PM] BP | WhiteBeasT™: zna4i v kolko i kade posledno ?
[6/1/2010 10:58:39 PM] [X] ˙·٠• PuD!NnG ●•٠· :): 6 30 na ygyla na levski i dondukov
[6/1/2010 10:58:42 PM] [X] ˙·٠• PuD!NnG ●•٠· :): ot stranata
[6/1/2010 10:58:42 PM] [X] ˙·٠• PuD!NnG ●•٠· :): na
[6/1/2010 10:58:44 PM] [X] ˙·٠• PuD!NnG ●•٠· :): angliiskata
[6/1/2010 11:01:49 PM] BP | WhiteBeasT™: k

Edit: Разпечатка за тогава когато съм ти звънял мисля че сaм знаеш, че дори да може да се извади не бих се занимавал. :crazy: :crazy:
Opinions are like ass holes, everyone has one.
Аватар
dike_of

Рейтинг: 1118

Мнениеот kfx700 » Сря Авг 04, 2010 1:03 pm

z1gZag-точен и коректен :beer:
Аватар
kfx700

Рейтинг: 889

Мнениеот Alex Madman » Сря Авг 04, 2010 8:18 pm

despite :beer:
Fanatico написа:Егати тъпото колело, тема и автор.

Другия проект
Аватар
Alex Madman

Рейтинг: 1495

Мнениеот despite » Сря Авг 04, 2010 9:44 pm

dbt_metal
kvelikov
Alex Madman
despite

Рейтинг: 1365

Мнениеот vankatar » Чет Авг 05, 2010 12:00 am

WrathChild написа:Дори и най-претенциозните субекти ще останат доволни от argon .

Именно той ми препоръча Вас и последствията съм посочил за поука на другите: "WrathChild (с име Иво) от MTB.bg ми продае РАЗЛУФТЕНИ ПЕДАЛИ, за които ми каза, че са перфектни и дори не смени дер-ра, въпреки, че чакам от 25май МАЙ!
Той изришно ме увери, че ще стане и ако не стане ще го сменим. Това се случи около 25май МАЙ!
И от тогава чакам."
Питах го с нормален тон за рамките ни, а той ми каза, че рамата ми е кенеф
vankatar

Мнениеот daf4ov » Чет Авг 05, 2010 1:59 am

ninjea написа:
daf4ov написа:

Част от ЛС което ми прати : "Бих си я прибрал обратно,но в момента нямам пари.Както вероятно си разбрал съм под 18 години и не се занимавам с нищо.
Не отказвам да си я прибера,просто казвам не мога сега.
Поздрави Давид! "

От темата "с какво се сдоби"

daf4ov написа:http://www.westbrookcycles.co.uk/wheels-90/hubs-139/hope-pro-2-disc-front-20mm-10384-1822_thumb.gif
http://www.madison.co.uk/lib/photos/rd5700sss.jpg

Почти съм готов за каране :)

daf4ov написа:http://www.maxcombike.com/e-shop/images/SPR/pricelist/320//5.1d.jpg :evil:

2 извода си правя. Или нямаш пари и просто се правиш на гъзар с подобни постове по теми. Или имаш доволно пари и просто го каза, че ще си я вземеш с надеждата да отеба случката, както и стана.

Не ми е до 30лв, дразни ме отношението ти и некоректното описване на стоката която си продал.

Ахх че си наблюдателен...
Нещата съм ги закупил преди да ти продам пружината...дерайлора е закупен само след това.Нещо друго да искаш да знаеш...лягам си късно,пия,пуша,и се навирам често при женска компания за душата!Понякога се прибирам с гостенка :)
Добивам впечатления за теб като на дребнав човек...дано да греша.Чаках няколко дена да ми отговориш на личното съобщение..ама така и никакъв отговор не получих.Чак след 1 седмица видях че е изпратено.Специално влизах във форума да видя дали си ми писал.
Твърдиш на гъзар съм се правил,не знаех че е газария да имаш пободни компоненти.
Но,ще си направя труда да го напиша още веднъж...че найстина съм нямал представа че е толкова много либри.
За цел нямам шмекерий да правя.Твърдиш че не ти е до 30 лева...ако беше найстина така нямаше в момента да се изписват толкова много празни изречения.Между другото преди малко намерих бележката от куриерската фирма за 25 съм продал пружината.Да сме точни,не за друго. :)
Ето за това,гледам да не продавам във форума/и изобщо компоненти 2-ра ръка/,заради такива като теб,който правят от мухата слон.
Че имам вина във случая имам.Признавам си я.Тотално възможно е пружината да е повече либри,но аз нямаше от къде да знам това.На линейна рамка не мога да го преценя.Ама хайде да не навлизам в подробности повече.
Достатъчно нещо се изписа.Нали си ме писал там в некоректни,може по хубаво да ти е станало.
Хайде лека от мен на теб и всички останали по това време в форума :)
Аватар
daf4ov

Мнениеот eMcKu » Чет Авг 05, 2010 2:01 pm

празни изречения

:lolup: :lolup: :lolup:
www.dromride.com
Аватар
eMcKu

Мнениеот downhill_bikes » Чет Авг 05, 2010 9:28 pm

Ето също още един много точен и коректен потребител: ANGELOV_
downhill_bikes

Рейтинг: 1141

Мнениеот ANGELOV_ » Чет Авг 05, 2010 9:30 pm

downhill_bikes :beer: :beer:
Аватар
ANGELOV_

Рейтинг: 1193

Мнениеот daf4ov » Чет Авг 05, 2010 10:25 pm

eMcKu написа:
празни изречения

Някакъв проблем ли има?
Аватар
daf4ov

Мнениеот vankatar » Пет Авг 06, 2010 4:43 am

Провокиран съм за сетен път от неизтощимото жеалние на WrathChild (Иво) да прави все едно и също-да прелива от „пусто” в „празно”, да се самонавива и да се изживява като последна инстанция. След поредния ми отказ днес да приема негово обаждане по мобилния телефон, получих писмо. В цитираното по-долу писмо, засипано с баналните (моля за извинение) „анални” обиди, се твърди, че продължавам да отправям „неправомерни обвинения...”:
„Изпратено на: Чет Авг 05, 2010 3:38 pm
От: WrathChild
До: vankatar
Продължава да сипеш лъжи по мой адрес, продължаваш да правиш неправомерни обвинения...
Не осъзнаваш колко си жалък и смешен. Добре, че админа те съжали и изтри подигравателните постове отправени към теб от другите съфорумници в темата "Коректни и некоректни". Виждаш, че с лъжи и манипулации се закопаваш сам. Хората сами забелязват, че си безбожно неадекватен, дори без да го предоказваш с всеки твой пост. Ти си лъжец и забравих да те утеша, че рамката ти може да е кенеф, но не и толкова колкото е кенеф душата ти.”

Коментар:

Поредната досада и скука, която WrathChild (Иво) ми спести по телефона, но не и в ЛС, но по-добре, за да го прочетат всички, за да направят правилната преценка. Не намирам за необходимо да отговарям на днешното му писмо, то само препотвърждава извода ми, че дискусията е изчерпана и опорочена, заради циничния му тон. Макар да се учудих, че ми изпраща поредната „честитка”, макар да не съм публикувал мнения след 1-ви Август, предполагам, че е реакция на моята реплика от 1-ви Август, която се почувствах принуден да отправя по повод обичайните му инсинуации по мой адрес. Тогава просто копирах мой предишен текст, защото нямаше какаво да добавя към истината. Тя е винаги една и няма какво да се променя. Но предвид създадения от WrathChild (Иво) нов повод е по-добре да отговоря на написано от WrathChild (Иво) от 31-ви Юли и 1-ви Август. Защото той очевидно повтаря постоянно своята скалъпена версия и се опасявам, че така може да манипулира нови участници във форума.
Въпреки субективните преценки на WrathChild (Иво) за моите аргументи и личностни качества, аз, както винаги, ще изложа фактите точно, конкретно и конструктивно:
Това е неговото официално
изказване тук във форума към Вас:

„Защо не цитира, че ти предложих замяна за декланшор XTR FD-M950 без доплащане?! Вярно е, че модела е стар, но е много лек и напълно изряден и със сигурност щеше да пасне на рамката ти.”

А ето частното му предложение по скайп линията да „изпълни” обещанието си за подмяната на въпросния компонент:

„[7/18/2010 22:46:51] 600: Само това ли ти остана от ХТар-ите?
[7/18/2010 22:47:31] *** Ivo sent FD-M950-E.jpg ***
[7/18/2010 22:47:48] Ivo: Имам такъв, чисто нов, но без карбоновата плочка.
[7/18/2010 22:48:18] 600: Ами той няма да става сигурно за такава рамка пак.
[7/18/2010 22:49:36] 600: иначе е готин, но без скобата как
[7/18/2010 22:50:21] 600: имаш ли друга-некарбонова плоча?
[7/18/2010 22:50:31] 600: Или затова каза, че я нямаш
[7/18/2010 22:50:33] 600 ?
[7/18/2010 22:50:59] Ivo: Трябва да лягам.

Край!”

Коментар:

Ето го и дер-ра, ама нямал "плоча". Защо изобщо ми го предлага?! Не разбраха ли, че трябва да са функционални частите, а не за MOMBAT!

WrathChild (Иво) системно и в предишни изказвания пропуска повода за моето неудовлетворение от предлагания от него за замяна дерайльор е липсващата плочка, без която не би могъл да се ползва. А по отношение на различните му версии във форума и по скайп линията, мисля, че демонстрира ДВУЛИЧИЕ, а не МОРАЛ.

2. Мнозина, които са разговаряли в аудио връзка с теб ще потвърдят, че не си особено адекватен! Никога не бих си позволил да обиждам странния ти вътрешен свят, ако не беше се опитал да цапаш извън него! Лесно се забелязва, че всичко се върти около репликата ми "Твоя Дейл е кенеф!". Тя е разбалансирала душата ти, частите са само периферия. Защо не цитира, че ти казах, че модела е супер, но конкретно твоя е кенеф, защото е с повреден шок и изтърбушена вилка, за което мога да се обзаложа?! Не се опитвай да излезеш с номера, че това ти е личното колело и никой не може да го обижда... ти го продаваше още когато не го беше сглобил и стоеше само рамка и вилка, пишеше го на подписа ти в скайп. Ти си манипулатор, Свилене! Не ми говори за никакъв морал, защото точно ти нямаш право!

Коментар: WrathChild (Иво) се опитва да внуши, че издигам в някакъв нездрав култ колелото си и, че се обиждам, когато го определя по цитирания начин: "Твоя Дейл е кенеф!". Реагирам на израза, за да подчертая, че освен, че се изразява отблъскващо, WrathChild (Иво) се и измъква, нападайки с цинизми и обиди. Или казва, че му се спи. Само и само да не изпълни обещаното. Постоянно се опитва да предизвика недоверие и негативно отношение във форума към мен, позовавайки се на „завидно” познаване на психиатрични проблеми, последвано от маниакално задълбаване в тях, гарнирано с бурни неврастенни изблици, стигащи до запазената му марка-циничните му изстъпления. Какво друго е „клозетната” му лексика, освен анална фиксация, което си е гранично емоционално състояние! Не се ли прехвърля проблемът от болната глава на здравата!

3. „Re: WrathChild е само Wrath, но не и точен...
от WrathChild » Съб Юли 31, 2010 11:18 pm
А другото ми предложение XTR-М901 за тръба 31.8мм, горно дърпане, долно люлеене?! Съвсем приличен, лек и изряден декланшор. Къде ти е цитата?! Но защо изобщо те питам...”

П.П. Усети ли как сам полегна в гроба, който неправомерно копаеше за мен?!”

Коментар:
В друго по-старо официално изказване във Форума относно замяната на дерайльора за моята рамка, WrathChild (Иво) пак премълча факта, че ясно му бях показал в Снимка.бг, че рамката е с долно дърпане. Въпреки всичко обеща, че ако не пасне, ще го замени с друг! Че как ще пасне дерайльор с горно теглене на рамка с долно!!!?
А не прилича ли на параноя и некромания истеричното позоваване на подобен пример-че съм му копаел гроба, че сам съм полегнал в него. Значи преследват го призраци и трупове човека! „Закопано” съзнание, пълно с демони и сенки!

от WrathChild » Нед Авг 01, 2010 2:04 pm
vankatar

Сменя си често никовете (svil1, andro) Силно неуравновесен, лъжлив и некомпетентен персонаж. За да се уверите в това разгледайте тази тема:

viewtopic.php?f=10&t=74594

Скайпа му е svil11, ГСМ 087 77 88 600 често задълбава разговорите в лични теми. В обявите се представя, че е от Пловдив, но не е. Сложил си е моя снимка на на скайп профила. Иначе това е той:

Коментар:

WrathChild (Иво) е папарак-герой, на чието „шпионско творчество” и аз се посмях! Колкото до неговата снимка, тя е публикувана в Аватар-а му, по негово собствено желание, която визуализирах на моя Аватар, за да предупредя съфорумниците си кой е виновникът за провалената ми покупка. Но тъй като WrathChild (Иво) предвидливо е свалил „живописната” си снимка от своя Аватар, няма да коментирам моята, никовете ми, и това, че той отрича, че съм от Пловдив. Ако пак си я качи, тогава ще посмеем на косматия му фейс и на любимата му WC поза!

Благодаря за „спецаиалното” внимание на argon (Асен Ганев) и Sp3c7r3 (Захо). Първия няма да коментирам, защото, като изключим „пригласянето” в тон „ала WrathChild (Иво)”, лошо от него не съм видял. Ще отговоря само на Sp3c7r3 (Захо) на поста му от 31Юли, който си прилича по тематика и стил с WrathChild (Иво), но повече приема ролята на клакьор:

„Re: WrathChild е само Wrath, но не и точен...
от Sp3c7r3 » Съб Юли 31, 2010 12:28 pm
1. „Нека и аз да се намеся с няколко думи по темата, просто за да допълня впечатлението за страните в спора, което темата вече, както гледам, е оформила.
С WrathChild съм имал не една и две успешни сделки - понякога компонентите са били чисто нови, понякога са били стари и раздрънкани, понякога скъпи, понякога евтини, но като цяло някои неща са константа - винаги компонентите са отговаряли ТОЧНО на описанието, което е давал за тях, и винаги съотношението цена-качество-цена на компонента като нов е било много изгодно. Който не му харесва такъв тип пазаруване при условията, които вече посочих, просто спада към онзи много нагъл вид user-и на форума, който иска да получи компонент максимално висок клас с минимално тегло, ако може без пари, че даже и ако може да им го монтираш и да им кажеш "Благодаря". Ставал съм свидетел на толкова нагли изказвания, на толкова нагли действия дори, и затова мога да твърдя, че този тип хора се познават отдалеч. Ако някой се припознава в горното описание да не се сърди и да пуска теми като тази, в която пишем, а просто да помисли БАВНО и ВНИМАТЕЛНО дали проблема случайно не е в неговия телевизор. Не целя да обидя който и да било, всеки има право да страда от липса на мозък. Но когато това започне да афектира върху останалите, то просто такива хора трябва да бъдат максимално бързо отстрел... така де, отстранявани.”

Коментар:
Бурни аплодисменти за удобните хора (WrathChild (Иво)) и „отстрел”...на неудобните, определяни като „нагли”, само защото не са съгласни да заменят кон за кокошка!

2. „Бях решил да не пиша повече, дори рядкото облъчване с глупости от такива индивиди, следствие от случайното четене на тук-таме някоя тема ми е достатъчно. Но това просто не мога да го преглътна.
С въпросния Свилен се запознах в около 2:00 АМ преди около седмица... Пишеше ми за да ме пита дали нямам един точно определен дерайльор, тъй като имал добри впечатления от него и искал същия. Дотук добре... само, че в последвалият разговор ми се наложи да обяснявам какво е дерайльор с горно и долно люлеене и да слушам излияния свързани с колоездачното житие и битие на въпросният "съфорумец". Добре де, само, че има някои неща. Този човек аз не познавам! Оставил съм скайп акаунта си само за да ме търсят хора във връзка с определени компоненти, а не да служа като учител за разясняване на основите на велосипедните компоненти на някой, който или няма желанието, или няма капацитета да потърси в Google. Особено в 2-3 часа сутрнта!!! Единствената причина да продължавам да водя разговора с този човек беше надеждата, че евентуално може да закупи един дерайльор, който продавах, ако видя, че е подходящ за неговата рамка... Но малко по малко разговора се извъртя към WrathChild и се започна това, на което ставате свидетели и в тази тема... Естествено, тактично му обясних какви са ми отношенията с въпросния, и реакцията беше отново помия по негов адрес, без дори наченка на интелект, който да бъде използван в градивна насока... Просто не знам човек, който може да изпитва такава ненавист към някой друг, при това без основание, дали изобщо може да е нормален... Как като всички казват бяло, ти да казваш, че е черно? И как един път, дори един път не му мина през главата, че купувачът и продавачът са с равни заслуги за осъществяването на покупката?! Че ако трябва ще му искам гола фотосесия на велосипедистите, карали компонента преди да го купя аз, само и само за да се уверя, че нещата са такива, каквито ми се представят? Че има опции по куриерите за разглеждане, и абе накратко - много трудно може да бъдеш излъган освен ако не си малоумен... Вместо да се пишат теми като тази... Които всички четат, и дори 100 човека да повярват на мнозинството, все се намира някой, който да повярва на въпросните Свиленовци и всякакви подобни, за които мързелът и тарикатлъкът са основни ценности (именно ценности...)? И така се получава това, което не бива да се получава - някой абсолютно некомпетентен приходящ получава възможност да оака "колега" от форума, който многократно се е доказвал и като коректен, и като компетентен, а и ред други положителни качества...”

[7/22/2010 00:29:58] 3axoПродава части: O m G?
[7/22/2010 00:30:13] 600: Здравейте!
И
[7/22/2010 00:30:19] 600: имате ли мик?
[7/22/2010 00:30:25] 3axoПродава части: O! Dobur vecher!
[7/22/2010 00:30:30] 3axoПродава части: Imam. Moment.
[7/22/2010 00:30:34] 600: Добра да е!
[7/22/2010 00:30:38] 600: ок
[7/22/2010 00:30:52] 3axoПродава части: Moje da zvunnete, ako imate vuzmojnost i jelanie, razbira se :)
[7/22/2010 00:31:05] 600: ок
[7/22/2010 00:31:14] *** Call to 3axoПродава частиPriqtel_NaWrathChild, no answer. ***
Краят на разговора!
[7/22/2010 01:33:51] *** Call ended ***

Коментар:
Ако прочетете цитирания абзац, ще останете с впечетление, че това е една легенда, родена в късна доба-„2-3 часа сутринта!!!”. Ако погледнете извадката от частния диалог по скайп линията, ще разберете истината-Разговорът е от 00:29:58ч. до 01:33:51ч. на 7/22/2010. Изводът се налага от само себе си! Ще акцентувам към разточително любезния, приканващ тон в скайпа, и омерзителния тон във форума. Не напомня ли това двуличие на вече демонстрираното от WrathChild (Иво) в скайпа и във форума? В цитирания откъс от форума, Sp3c7r3 (Захо) призовава към морал, а сам признава, че ми е угодничил в личния диалог по скайп, преследвайки своя интерес- продажба, въпреки, че се е „оттегчавал”. Това не е ли нагло? Защото от извадката се вижда, че не се е оттегчавал. Дори и да беше така, ако беше почтен човек, можеше да пренасочи разговора в полезна и за двамата посока. А това, което пише за „равните заслуги” на продавача и купувача, важи, ако няма предварителна уговорка-в случая това е обещанието на WrathChild (Иво) да замени несъответстващ компонент. Относно тази измислена ненавист и помия, които ми приписва Sp3c7r3 (Захо), то те са само в неговото въображение-аз не желая злото на никого. Освен това Sp3c7r3 (Захо) се изживява в ролята на ментор с резоньорски налконности-и всички виждат, че изложението му е пълно с лични и странични теми-истинска логорея! Наистина е лошо да нямаш контрол на говоренето си и да товариш съфорумниците си с това, че не казваш нищо по същество. Sp3c7r3 (Захо) няма реална преценка за личностите и събитията, които коментира-нахвърля се към потърпевшия със омраза и възвеличава с хвалебствия облагодетелствалия се, в случая WrathChild (Иво), който взе пари наготво. Откога, който граби, е жертва? А ощетеният е квалифициран като малоумен, мрънкало, мързелив, тарикат. Все едно крадецът вика „Дръжте крадеца”! И след всичко това Sp3c7r3 (Захо) призовава към зачитане на ценности! Как дефинира ценностите, като не различава добро от зло?

3. „Другото, което е адски важно е - администраторите на този форум къде са? Защо тази тема изобщо е оставена без надзор или каквото и да било? Единственото, за което мога да се сетя като довод, който може да бъде що-годе свестен, е, че администраторите не познават пряко страните в спора... Е, ето, и моят пост е повод да ги опознаете поне косвено и да направите това, което отдавна трябваше да се направи. Защото е повече от ясно, че постове като моя ще има все повече, но съдържанието ще е приблизително същото... Надявам се поне Admin да се сети, че това не е правен казус, за да се мисли кой-знае колко, а просто трябва да погледне горните постове малко по-внимателно, да се сети кои точно хора стоят зад тези форумни никове и откога ги познава, не само виртуално, но и на живо... И решението ще стане повече от ясно.”

Коментар:

Не са ли тарикатлъкът, мързелът и шпиономанията ценности точно на Sp3c7r3 (Захо)? Не е ли тарикатлък угодническото му раболепно призоваване към Администратора да „въведе” ред във форума. Очевидно се изживява и като ментор, и надзорник и на Администратора! Може би Sp3c7r3 (Захо) не само виртуално, но и на живо...си се представя като един Биг Брадър...хем мързелешко, хем лесно!

4. „А колкото до Свилен или какъвто и да е там... Приятелю, абсолютно нищо лично срещу теб като индивидуалност. Просто не съм съгласен с начините на преследване на целите, които хора като теб, и ти в това число, практикувате. Некомпетентни, тарикати, мрънкала... Такива там където "работя" не изкарват и седмица, и по-добре. Но за сметка на това намират топли форумни кочинки като тази в които могат да акат колкото си искат по хора, отдавна доказали се, и то само за да си намират разнообразие в сивия живот. Съвет от мен - дават значително количество турски сериали по телевизиите, нали? Вземи си диван (имаш у вас, нали?), сложи го пред телевизора и гледай! Когато не можеш - сваляй от интернет после! Потопи се в атмосферата им, вживявай се с персонажите им... Ще се почувстваш по-добре! Просто защото явно искаш да си част от някаква драма. Но, хей, ние не искаме да ни натрапваш драмите си! Не е нито мястото, нито времето. Дори да седнеш да почетеш, което явно не желаеш да направиш, пак ще е по-добре - ще откриеш редица факти, коитo ще ти се сторят интересни... Но моля те - не си мисли, че когато си успял да прецакаш някой, и видиш ли, си се оказал по-голям "тарикат", това ще минава винаги. Особено пред малко по-ЕнтЕлегентна аудитория, за каквато се имат (а някои от тях дори и аз имам за такива) модераторите на този форум. Ще кажеш - има и друга аудитория, малолетните юзъри и представителките на нежния пол... Разбира се, само, че те просто гледат турските сериали едно защото са по-добре направени, второ, че са и по-интересни. А тук края се знае. Хайде със здраве, и следващия път като решиш да оакваш някой, първо сложи име зад глупостите които пишеш. Но трябва хубавичко да го изградиш. Защото иначе си просто автор на вицове.”

Коментар:
Sp3c7r3 (Захо) натрапва и своите правила за работа, общуване и живот. Той е въплъщение на самовлюбеност, изкристализирала до Божествен комплекс. Изживява се като Всесъздател и Всесъдник, и, потънал в маранята на сладките си миражи, ги натрапва „компетентно” на другите като реалност. Ето, на такъв човек
WrathChild (Иво) трябва да каже: „Ти си манипулатор!”. Но няма да каже, защото това е и неговата схема! Може някой и да се хване, поне първия път! И да купи „нищо”! Много морално! Наслука!
И, отново съвпадение-и двамата ми препоръчват да гледам турски сериали. Благодаря, аз си гледам Вашия-но и той не е добър! Халтурата не е в моите предпочитания. Гледайте си Вие турските сериали. И по-добре Sp3c7r3 (Захо) да не приписва тази своя слабост на тийнейджърите и нежния пол. Не зная защо, когато някой депресиран представител от моя пол иска да мине за мъжкар, прави това на гърба на по- слабите!
В разточителното изложение на Sp3c7r3 (Захо) има още много „бисери”, които всеки може да прочете и сам да си направи преценка. Спред мен тук „Не е нито мястото, нито времето” аз да натоварвам аудиторията с покъртителните драми на „неговия телевизор”. Нека рахат, рахат, яваш, яваш да гледа от „удобното си диванче хубавите турските сериали” и „да си намира разнообразие в сивия живот”! Все пак, ако не друго, не може да се отрече на Sp3c7r3 (Захо) и WrathChild (Иво), че придават аромата на форума!

Човек, който веднъж е създавал проблеми, обикновенно пак създава проблеми. Ако не бъде спрян. Това желание е импулсивно и му идва отвътре-където вместо ценности, качества, морал и принципи, има хаос. Така, че за WrathChild (Иво) пак ще се чуе и разнесе-вече от други, които ще бъдат измамени, като мен. А ако не се чуе-значи съм успял да предупредя съфорумниците да бъдат внимателни!
Независимо от всичко нечисто, с което се опитаха да ме залеят, аз не искам да се връщам към лошото и продължавам напред. И се разделям с усмивка със сериала „WrathChild (Иво) и приятели”. Има много свестни хора и хубави неща, които ме очакват. Колелото-също!
WrathChild (Иво) също може да продължи напред, като изпълни обещанието си! И да се върне достойно във форума!

Край!
vankatar

Мнениеот BRAMBARA » Пет Авг 06, 2010 10:13 am

Пичове само престанете да пишете по толкова много в тази тема, имате си отделна, пишете там , Моляви ! :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:
BRAMBARA

Рейтинг: 1014

Мнениеот eMcKu » Пет Авг 06, 2010 10:52 am

daf4ov написа:
eMcKu написа:
празни изречения

Някакъв проблем ли има?

Прекалено много усилия ти отнема, изписването на един тон глупости. :peace:
www.dromride.com
Аватар
eMcKu

Мнениеот MauiWowie » Пет Авг 06, 2010 12:35 pm

Snuupy написа:MauiWowie Каза, че главината ( Formula DC 20) има лек луфт и нищо повече, а то вътре лагерите са на пастет!

Малко съм закъснял но за протокола да отбележа че ясно ти заявих че главината има луфт и че лагерите са за смяна, показах ти я, гледа я и реши да я вземеш (а как ли пък няма да я вземеш за 20 тина лева цяла наплетена капла трудно се изпуска). Та аз не съм гадател да разбера вътре лагерите в какво състояние са пък и главината се въртеше нормално и нямаше нито шумове нито нищо.Та какво излиза не стига че ти продадох цялата капла за без пари а пък накрая и недоволен, няколко пъти ти заявих че лагерите са за смяна но май си забравил това а?
MauiWowie

Рейтинг: 1216

ПредишнаСледваща

Назад към За пазара