Пистово колело PUCH
Продава се гореспоменатото колело. Почти ново е и е на около 2 месеца. Карано е 4-5 прибизително , МНОГО ЗАПАЗЕНО !! . Цената фигурира 190 лв. като се има впредвид че ново струва 430 лв. Предложения очаквам на скайп : qni1996 , на който ще получите допълниелна информация и снимки
Снимка:
PISTOVO кolelo ( niama skorosti,niama spira4ki !!!) to stava samo za pista-spira se kato se namaliavat oborotite na vartene na kourbelite,i se polzva chujda sila za da moje da tragnesh sgtoto otzad ven4eto e mnogo malko,t.e. nekoi trebva da te zabouta pri tragvane. Това което продаваш НЕ Е ПИСТОВО КОЛЕЛО
Този човек не знае какво продава единия път ми каза, че рамката е 55см другия път ми каза 54см., лъже че колелото е ново като това е модел поне на 20-30 години не поиска да ми даде гсм номера си за да му звънна и да се разберем как да стане продажбата, искаше по скайп само да се разберем и да ми прати колелото. Изгубих си 2-3 часа докато разбера, че явно не мога да получа достоверна информация за велосипед-а от него.
Не знам каква му е "далаверата" да обеди някои да му прати нещо което не е описал като хората - общо взето всяка пратка по еконт има опцията да разгледаш това което пращаш и ако не ти харесва да го върнеш, но така предполагам се набутва и той самия.