от Sasho_snegorina » Пет Ное 19, 2010 7:03 pm
Като сме почнали да изкарваме истината наяве...Cichlidi, също от отбора на Драг. Преди около 3 месеца купих от него части на стойност над 2200лв. Според думите му всичко е напълно изрядно, почти без драскотини, камоли с дефекти. Частите пристигнаха и започнаха изненадите, задната капла вместо една подбивка (той твърдеше, че няма нито една, аз я забелязах на снимките) има 3 или 4. Рамката също беше представена за непокътната при каране, но на главната тръба около средното забелязах 2 хлътвания - подбивки. Командата превключваше затруднено, отворих я, беше се набила с пясък и прах цялата. Мислех и се надявах проблемите да са само тези, нямах курбели, за да сглобя колелото, та седя така около месец. През това време имах възможност да наблюдавам рамката как работи като натискам седалката, имаше странен луфт, който в последствие забелязах, че идва от шока. Писах на въпросния Николай Стоянов, че ми е продал развален шок, а той в продължение на 3 дни ми твърдеше, че това е нормално, и че не можел нищо да направи по въпроса. Според думите му преди да купя частите, всичко има гаранция, и когато и да се появи дефект в рамките на гаранцията, то частта ще бъде оправена в сервиз. Бях принуден да отворя шока и да снимам точно къде е проблема, след това доказателство най-накрая успях да го накарам да се разходи до някоя Веломания и да закупи нужната втулка на стойност 5-8лв. за негова сметка. В последствие се наложи да се набутам с още 20 лева за к-маншет, масло и О-пръстени, но както и да е. След като ми бяха доставени курбелите, и вече бях си оправил сам шока, който трябваше отдавна да бъде поправен в оторизиран сервиз, успях да сглобя колелото и да изляза да го покарам в града, макар и без задна спирачка. Колелцето работеше добре, бях доволен, въпреки че имах възможността да го карам само по плочки и градските дупки. След седмица си купих и задна спирачка, колелото вече беше готово за каране, излязох отново в града доволен от резултата и забравил вече горчивите спомени породени от Драгаджията. Кулминацията на всичко беше, когато при каране на центъра на града, при ставане за педалиране прав на една полянка кормилото се счупи на две точно при лапата и дясната част остана в ръката ми, държаща се само на маркуча на задната спирачка и жилото на командата. Гледах кормилото като гръмнат около минута, замислих се какво щеше да се случи, ако това идиотско счупване беше се случило на Боровец, Сопот или някое друго трасе... Вечерта писах на въпросния Стоянов, дадох му снимки, за да види какво ми е пробутал, а той с най-голяма наглост ми заяви, че го е карал до последно на Сопот на състезанието и мой си е проблема, че съм го счупил, нищо че дори не съм го подлагал на натоварвания по-големи от "скок от бордюр". Занесох двете части от кормилото на човек, който е много навътре с металообработването и ми каза, че това кормило е било спукано, въпрос на един минимални натоварвания е било да се счупи. Та въпросният Николай Стоянов реши да затвърди свето некоректно отношение и заяви, че нищо не може да направи по въпроса. Мислех, че като това са хора познати на всички ни, може спокойно да се търгува с тях и да им се има доверие, но лично аз останах отвратен от отношението на Cichlidi.
Практическият ефект от адреналина е приток от хормони в резултат на възбуда на организма, което води до ускоряване на ритъма на жизнените функции.