Коректни / Некоректни участници в ПАЗАР

Тук са Правилата на пазара. В този форум можете да отправяте молби, забележки, съобщения и др. подобни до модераторите на Пазара.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5

Модератор: Модератори в пазара

Re: Коректни / Некоректни участници в ПАЗАР

Мнениеот Gen4eca » Съб Ное 13, 2010 8:10 am

fantom :peace:
Bombing for peace is like fucking for VIRGINITY!
Аватар
Gen4eca

Рейтинг: 1418

Мнениеот TheMadFreshBoy » Съб Ное 13, 2010 3:19 pm

SpoileR Точен и коректен :agree:
TheMadFreshBoy

Рейтинг: 1135

Мнениеот BurNiNg_IcE » Съб Ное 13, 2010 6:26 pm

gilb :beer: :beer:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Рейтинг: 2000

Мнениеот king of bike » Нед Ное 14, 2010 8:27 am

И аз да се похваля от yamahafazer1000 човека е супер коректен.
ВИНАГИ КАРАИТЕ С КАСКА
Аватар
king of bike

Рейтинг: 1145

Мнениеот gilb » Нед Ное 14, 2010 1:34 pm

BurNiNg_IcE :beer: :beer: -запази ми компонента,изчака цяла седмица - много коректен и точен тип :peace:
:turtle:
Аватар
gilb

Рейтинг: 1841

Мнениеот Stiwi » Нед Ное 14, 2010 6:23 pm

mishoKa Много гадно ме прецака.. Да мисли преди да продава !!
Аватар
Stiwi

Рейтинг: 1328

Мнениеот webster1102 » Пон Ное 15, 2010 10:46 pm

freeride-1994 Супер е кормилцето ! :beer:
Аватар
webster1102

Рейтинг: 1287

Мнениеот freeride-1994 » Пон Ное 15, 2010 10:53 pm

webster1102 със здраве да си го караш.
Аватар
freeride-1994

Рейтинг: 1178

Мнениеот ludaka331 » Вто Ное 16, 2010 10:46 pm

Cekov
Продаде ми една изрядна спирачка Авид бб7,даже намали леко цената и плати куриера до моя град.Вече карам с нея над 1 месец и съм страшно доволен!Благодаря ти за перфектното състояние на спирачката.
ОТКРАДНАТ е Ram Four.x 2011 (бяло,зелено,черно) с Sr Suntour Duro от град София квартал Сухата река. Всеки с информация да ми пише на лс , ще има награда !!!
Аватар
ludaka331

Рейтинг: 1299

Мнениеот TheMadFreshBoy » Сря Ное 17, 2010 7:58 pm

bike_man адски много некоректен.Историята е следната...продаваше едно колело, писах му разбрахме се да ми го прати по Еконт, в деня в който трябваше да ми го прати цял ден не влиза в скайп (нямах му номера да му звънна) още 3-4 дена не влиза в скайп.После като влезе ми каза, че си е имал спешна работа(добре разбирам го на всеки може да се случи).След това ми съобщи, че има лоша новина и каза, че няма да ми продаде колелото, защото вече се оправил с парите не му било спешно и затова няма да го продава(добре някак го преживях).Разбрахме се ако пак тръгне да го продава да ми пише.След 2 седмици гледам във форума същото колело се разпродава на части от друг човек, писах му попитах го откъде има колелото, каза ми, че го е купил от форума ... сами си правете сметката :x

п.п. На никого не пожелавам да бъде изпържен така ...
TheMadFreshBoy

Рейтинг: 1135

Мнениеот Salgari » Чет Ное 18, 2010 9:36 am

amg_vladi
I will always listen to my coaches. But first I listen to my body. If what they tell me suits my body, great. If my body doesn't feel good with what they say, then always my body comes first.
Haile Gebrselassie
Аватар
Salgari

Рейтинг: 1208

Мнениеот Geronimo » Пет Ное 19, 2010 2:10 pm

VOVA - Изключително некоректен потребител. Преди около 3 месеца, купих от него рамка. Той ме увери че има гаранция и няма да има проблеми да се смени ако възникне нещо. Преди няколко дена съвсем случайно загледах рамката и видях че има цепка на подсилката при челото. Как, кога, къде и защо е станало не зная. За тези 3 месеца има 3 карания на Боровец. Писах с него по скайп и му съобщих проблема, показах му снимки и от тогава внезапно изчезна... спря да пише, писах му от друг скайп - блокира ме, писах от трети скайп - отново ме игнорира. Звъннах му по телефона, каза че на следващия ден имал ходене до завода и вечерта щял да ми каже какво ще правим, звъня отново следващата вечер - не отговаря или затваря, звънях на по следващия ден - същото. От доста време търгувам във форума и не съм имал сериозни проблеми, жалко че това се случи точно с човек от един от големите отбори по спускане в страната. Не разбирам хората които се покриват така, рано или късно ще се срещнем на някое мероприятие....
Аватар
Geronimo

Рейтинг: 1683

Мнениеот mil4o3 » Пет Ное 19, 2010 5:06 pm

Geronimo написа:VOVA - Изключително некоректен потребител.

Настина много гадно се е получило :bigeyes: ,но аз никога не бих си взел нещо от тия ,па камоли от росен ,ники или пък вовата . Ще ти разкажа подобен случаи на мен какво ми се случи точно с тоя росен питах го за часта която продаваше башгард е 13 в какво състояние е ,той едва ли не ми го описа ,че все едно е купен преди два дена :banghead: . Та се разбираме да го даде на ники от неговия отбор той да ми го даде в даскало ,и на другия ден го взимам и какво да видя баша не е само назъбен от огормни камъни ами и едно от четрите ущета по дебелски начин счупено :rofl: . После разбира се нито на ЛС нито на скайпа ми отговаряше просто имаше късмет :ghost: ,че на баща ми му се занимаваше да ми го оправи :angel2: .

П.П и преди 6 месеца ми изтрихте поста ,но пак ще го кажа CASPAR догодина ще се видим :deal: .

Edit. За младите и нови колеги който те първа навлизат в спорта . Да знате ,че тези момчета с потребителски имена Caspar ,Vova , cichlidi са все от Drag team и си имайте по едно на ум :peace: .
капката пробива камъка не със сила, а с постоянство
Аватар
mil4o3

Рейтинг: 1033

Мнениеот Shady™ » Пет Ное 19, 2010 6:52 pm

* bozidar
Aбсолютно точен ! Нито закъсня нито нищо!
Надявам се и той да е доволен от мен :beer:
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот Sasho_snegorina » Пет Ное 19, 2010 7:03 pm

Като сме почнали да изкарваме истината наяве...Cichlidi, също от отбора на Драг. Преди около 3 месеца купих от него части на стойност над 2200лв. Според думите му всичко е напълно изрядно, почти без драскотини, камоли с дефекти. Частите пристигнаха и започнаха изненадите, задната капла вместо една подбивка (той твърдеше, че няма нито една, аз я забелязах на снимките) има 3 или 4. Рамката също беше представена за непокътната при каране, но на главната тръба около средното забелязах 2 хлътвания - подбивки. Командата превключваше затруднено, отворих я, беше се набила с пясък и прах цялата. Мислех и се надявах проблемите да са само тези, нямах курбели, за да сглобя колелото, та седя така около месец. През това време имах възможност да наблюдавам рамката как работи като натискам седалката, имаше странен луфт, който в последствие забелязах, че идва от шока. Писах на въпросния Николай Стоянов, че ми е продал развален шок, а той в продължение на 3 дни ми твърдеше, че това е нормално, и че не можел нищо да направи по въпроса. Според думите му преди да купя частите, всичко има гаранция, и когато и да се появи дефект в рамките на гаранцията, то частта ще бъде оправена в сервиз. Бях принуден да отворя шока и да снимам точно къде е проблема, след това доказателство най-накрая успях да го накарам да се разходи до някоя Веломания и да закупи нужната втулка на стойност 5-8лв. за негова сметка. В последствие се наложи да се набутам с още 20 лева за к-маншет, масло и О-пръстени, но както и да е. След като ми бяха доставени курбелите, и вече бях си оправил сам шока, който трябваше отдавна да бъде поправен в оторизиран сервиз, успях да сглобя колелото и да изляза да го покарам в града, макар и без задна спирачка. Колелцето работеше добре, бях доволен, въпреки че имах възможността да го карам само по плочки и градските дупки. След седмица си купих и задна спирачка, колелото вече беше готово за каране, излязох отново в града доволен от резултата и забравил вече горчивите спомени породени от Драгаджията. Кулминацията на всичко беше, когато при каране на центъра на града, при ставане за педалиране прав на една полянка кормилото се счупи на две точно при лапата и дясната част остана в ръката ми, държаща се само на маркуча на задната спирачка и жилото на командата. Гледах кормилото като гръмнат около минута, замислих се какво щеше да се случи, ако това идиотско счупване беше се случило на Боровец, Сопот или някое друго трасе... Вечерта писах на въпросния Стоянов, дадох му снимки, за да види какво ми е пробутал, а той с най-голяма наглост ми заяви, че го е карал до последно на Сопот на състезанието и мой си е проблема, че съм го счупил, нищо че дори не съм го подлагал на натоварвания по-големи от "скок от бордюр". Занесох двете части от кормилото на човек, който е много навътре с металообработването и ми каза, че това кормило е било спукано, въпрос на един минимални натоварвания е било да се счупи. Та въпросният Николай Стоянов реши да затвърди свето некоректно отношение и заяви, че нищо не може да направи по въпроса. Мислех, че като това са хора познати на всички ни, може спокойно да се търгува с тях и да им се има доверие, но лично аз останах отвратен от отношението на Cichlidi.
Практическият ефект от адреналина е приток от хормони в резултат на възбуда на организма, което води до ускоряване на ритъма на жизнените функции.
Аватар
Sasho_snegorina

Рейтинг: 1998

Мнениеот Salgari » Пет Ное 19, 2010 7:36 pm

Белов, голям късмет си имал с кормилото. :praying:
Последна промяна Salgari на Пет Ное 19, 2010 8:17 pm, променена общо 1 път
I will always listen to my coaches. But first I listen to my body. If what they tell me suits my body, great. If my body doesn't feel good with what they say, then always my body comes first.
Haile Gebrselassie
Аватар
Salgari

Рейтинг: 1208

Мнениеот Sasho_snegorina » Пет Ное 19, 2010 7:41 pm

Salgari написа:Белов, голям късмет си имал с кормилото. :praying:!

Така е, не ми се мисли какви последици можеше да има при счупване на неподходящ терен :crap:
Последна промяна Sasho_snegorina на Пет Ное 19, 2010 8:27 pm, променена общо 1 път
Практическият ефект от адреналина е приток от хормони в резултат на възбуда на организма, което води до ускоряване на ритъма на жизнените функции.
Аватар
Sasho_snegorina

Рейтинг: 1998

Мнениеот PiCoZzZeN » Пет Ное 19, 2010 8:03 pm

Незнам какво е станало но потребителя с име VOVA ми е продавал не един път работи и всичките са били в абсолютно изрядно състояние ... точно както ми го и описал , но това си е мое мнение ! :agree: :beer:
:headpho: Това е като Kолелото ... не се забравя ! :headpho:
Аватар
PiCoZzZeN

Рейтинг: 1484

Мнениеот spruld0g » Пет Ное 19, 2010 8:52 pm

anonymous_ коректен , продаде ми една бб7-ца за 30 лв и съм доста доволен. Даже ме изчака да събера пари :beer:
Изображение
Изображение
Аватар
spruld0g

Рейтинг: 1166

Мнениеот pascalaa623 » Пет Ное 19, 2010 9:26 pm

Ram Bik3r- Некоректен
viewtopic.php?f=16&t=79739
рамката е спукана на челото :smash:
:offtopic: Знам,защото един приятел се набута и я взе. :dontknow:
Cъщо така е писал "обтегач-Sram x4" да ама не :nono: обтегача е Sram 3.0
Изображение
Аватар
pascalaa623

Рейтинг: 1265

Мнениеот 5roff » Пет Ное 19, 2010 10:46 pm

Editor мерси за готината придобивка- "надървих вилката" :D
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Аватар
5roff

Рейтинг: 1944

Мнениеот EccentricMOTION » Съб Ное 20, 2010 8:51 am

:rofl: гаранция от магазина! Какво ревете, нестига че купувате части на безценица после били надраскани, спукани....
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Мнениеот PtD » Съб Ное 20, 2010 10:03 am

EccentricMOTION написа::rofl: гаранция от магазина! Какво ревете, нестига че купувате части на безценица после били надраскани, спукани....

В нормалните държави, когато купуваш кола втора употреба, продавачът е _длъжен_ да ти каже какви дефекти има. Ако умишлено пропусне нещо, после може да го осъдиш. Не виждам защо в България тарикатлъкът и пробутването на шит се приема за нормално.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот uBaH » Съб Ное 20, 2010 11:15 am

codename47 :beer:
Аватар
uBaH

Мнениеот Geronimo » Съб Ное 20, 2010 4:13 pm

EccentricMOTION написа::rofl: гаранция от магазина! Какво ревете, нестига че купувате части на безценица после били надраскани, спукани....

Човек, ама ти сериозно ли..??? Нека ти разясня нещо. Имаш ли идея колко жертви правя за да събера пари за колелото си? НЕ! Знаеш ли колко е трудно за ученик да изкарва пари? Работя всяко лято от 6 години насам, 95% от парите които получавам отиват за колелото или нещо свързано с него или спорта. По принцип когато купувам някоя част за колелото, продавам старата,която естествено е закупена втора употреба и додавам пари за новата(която също е втора употреба). Когато някоя част се счупи и трябва да се замени с нова отиват пари които преди това са предвидени за някой ъпгрейд по колелото. Имаш ли си на представа колко пари съм назад сега, когато имам проблем с рамката? Ще извиняваш, но изказването ти беше супер глупаво и недообмислено!

Като стана на въпрос за Николай Стоянов ( Cichlidi ) ... търгувал съм не веднъж с него. Преди около година и 2-3 месеца взех от него едни спирачки, които той ми описа като много запазени (за съжаление в момента не разполагам с цитати). До колкото помня се разбрахме за пълен комплект с ротори и преходници. Първото нещо което забелязах като дойдоха е че единия преходник го няма. Според Ники така сме се били разбрали пък и какво значение имало щом преходника дори не става за моята вилка. След като ги монтирах започнаха другите проблеми... Едно от буталата на едната спирачката се движеше трудно, това водеше до кривене на диска при спиране и бавно връщане на лоста, тогава не разбирах и си мислех че се дължи на въздух в системата. Освен това втулките на лоста бяха доста износени (става въпрос за Avid Juicy 5 - втулките са сменяеми). Писах пак с Ники за тези въпроси и той каза че няма проблем, ще ми прати преходника че даже и бонус блийдинг кит (хоуммейд). Зарадвах се но напразно... 3 месеца той измисляше глупави причини че не може да иде до ЕКОНТ за да ми ги прати. През това време вече се бях сдобил с блийдинг кит и след пълно почистване на спирачката тя се оправи. Веднъж както си изкарвах колелото от нас, стиснах спирачката (другата), лоста внезапно потъна и се чу леко плисване. Направо изтръпанах и имаше защо. Загледах от къде идва проблема и какво да видя, мъркуча се е разделил :bigeyes: . След кратък оглед се видя че мъркуча е снаждан с тънка тръбичка. Имах голям късмет тогава, защото предните дни бях на Сопот. Отново писах на Ники и той каза че няма представа как е станало това и до последно ме убеждаваше в това, аз пък все още си мисля че няма как да ги е купил така (той е първи собственик).
Във форума се появи обява пусната от Росен (съотборник на Ники) за една лапа която аз реших да купя. Реших че сега е времето да си обера версиите с Ники, казах му че искам да ги прати заедно с лапата на Росен ( в смисъл или идват заедно или нищо да не идва). Тогава той каза че няма преходник, кита не е него.. нещо се изпокарахме не помня вече. Предложих му да приспаднем цената на един преходник от лапата, но той каза че нямало как да стане, не искал да дава пари, но можело да измислим някаква компенсация. В крайна сметка се разбрахме за една ос от рамка. И така лапата и оста дойдоха при мен и аз сметнах историята за приключена. Това бе и причината да не се появи преди година по-горе написаното.

Преди повече от месец взех от Ники ( Cichlidi ) един обтегач SRAM X-9. По неговите думи каран 2-3 седмици. Почти нямаше и драскотини. Викам си този път улучих... да ама не. Монтирах обтегача и излезнах из града да видя как е, след една прескочена шахта, усетих че обтегача превключи на последния зъб. Огледах защо е така и видях, че жилото е излезнало. Предишния ми обтегач беше Sram X-0 и още като монтирах новия обтегач забелязах че го няма онова мост-че което крепи жилото да си стои в пластмасовия улей на обтегача. Отначало си помислих че това го няма с цел олекотяване, но като загледах си личеше че е имало. Убедих се че е имало и като видях снимки на такъв обтегач в интернет.
Аватар
Geronimo

Рейтинг: 1683

Мнениеот hitar_potar » Съб Ное 20, 2010 5:01 pm

Това, че се купуват части на безценица, съвсем не значи, че не трябва да се търси качеството или доброто състояние... или пък споменаването на евентуални проблеми. А и надраскването е нещо съвсем различно от спукването, не мислиш ли? Или рожденият ден на Диди те е омагьосал? :dontknow: Пък и дъмпинговата цена си е обявена по начало от продавача - примерно аз като купувач ли да съм му виновен, че не ще повече пари за това, което продава? :popcorn:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот Alpina » Съб Ное 20, 2010 5:05 pm

Би ли посочол, кое ти е толкова смешно?
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот TeDo_BaPHa » Съб Ное 20, 2010 5:11 pm

PayPal
След като ми бе продадена вилка, в описанието на което не присъстваха никакви проблеми дойде при мен вилка с надран стеншън, липсваща част от семеринга, тече от всякъде, хидравликaта не работи....
Отговора им на моето искане за компесация беше:
PayPal написа:We're unable to decide this claim in your favor at this time. PayPal's Buyer Complaint Policy applies to the shipment of goods but not to disputes about merchandise quality.
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот hitar_potar » Съб Ное 20, 2010 6:11 pm

TeDo_BaPHa написа:
PayPal написа:We're unable to decide this claim in your favor at this time. PayPal's Buyer Complaint Policy applies to the shipment of goods but not to disputes about merchandise quality.

Ъъъъ, на мен ли така ми се струва, или сякаш второто изречение си противоречи със себе си? Доколкото знам, гаранцията на Пейпал покрива неполучаването на платена стока, стока, получена в различно от рекламираното състояние, и какво още? В случая точно второто се е получило. Как така няма да уважат оплакването? Мисля в подобен случай имаше опция да се оплачеш от самия Пейпал, че не си е свършил работата като хората... но не съм сигурен къде точно го гледах това. :dontknow: Я някой да преведе изречението да разбера аз ли съм в грешка, кво става... :dontknow:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот uBaH » Съб Ное 20, 2010 6:33 pm

We're unable to decide this claim in your favor at this time. PayPal's Buyer Complaint Policy applies to the shipment of goods but not to disputes about merchandise quality.

Превода на това по-горе е: Не можем да отсъдим във Ваша полза на този етап. Бля бля полицата на PayPal се отнася до изпращането на стоки, но не е до тяхното качество.
Аватар
uBaH

ПредишнаСледваща

Назад към За пазара