Модератор: Модератори в пазара
fabolous написа:fabolous написа:nikitoMTB написа:climber_7005
Незнам за кой път ми пише от различен профил,но нито поглежда обявите,нито купува.Имам чуството,че търси с кой да си приказва.
Скайпа му е alive_terrorist97
ама 97 .... какво да очакваш
Другия му акаунт във форума е dolarsS и другия скайп е niki_50cent.НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ!Внимавайте с този потребител!
Сега има нов профил monster energy !ВНИМАВАЙТЕ!
crossenduro2 написа:VOVA изключително некоректен!!! Една седмица искам да купя ризница от него, а той постоянно ме мотка и казва, че не е в него! Не ми пише в скайп и ми затваря телефона 1 седмица![]()
![]()
kaliopo написа:crossenduro2 написа:VOVA изключително некоректен!!! Една седмица искам да купя ризница от него, а той постоянно ме мотка и казва, че не е в него! Не ми пише в скайп и ми затваря телефона 1 седмица![]()
![]()
Да бе и при мен така. Като го питах за обявата, беше много точен. Отговори на всички въпроси, че и на повече отколкото му зададох. И както уж всичко се бяхме разбрали, вече осем - девет дни не праща нищо и не си отговаря в скайпа. Може да си има някакви проблеми или да ги е продал нещата на друг, ама да напише с едно изречение, че да знае човек, да не се занимава с него!
pompaka написа:Skittleslolz
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта