Модератор: Модератори в пазара
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
Sasho_snegorina написа:FreeStyle1 Изключително нагло и тъпо парче, продава спирачки Elixir Ultimate -> viewtopic.php?f=18&t=87746 видях мнение на колега, който предупреждаваше, че обявата е фейк, исках да се уверя, че е така и да видя до къде ще стигне наглостта на този келеш. Зададох му проста задачка, която ако беше изпълнил, щях да купя спирачките за XC колелото, задачката беше да снима спирачките с листче до тях, на което пише скайпът му. Чаках го няколко дни, днес го питах какво става, директно започна да храни по най-селски и изтъркан начин, каза че ги е изпратил и вече си е взел парите. Надявам се някой да не е изгорял. Искам да знам само, защо обявата стои все още, след като от няколко дни се знае, че потребителя е измамник?
Bendeeer написа:Sasho_snegorina написа:FreeStyle1 Изключително нагло и тъпо парче, продава спирачки Elixir Ultimate -> viewtopic.php?f=18&t=87746 видях мнение на колега, който предупреждаваше, че обявата е фейк, исках да се уверя, че е така и да видя до къде ще стигне наглостта на този келеш. Зададох му проста задачка, която ако беше изпълнил, щях да купя спирачките за XC колелото, задачката беше да снима спирачките с листче до тях, на което пише скайпът му. Чаках го няколко дни, днес го питах какво става, директно започна да храни по най-селски и изтъркан начин, каза че ги е изпратил и вече си е взел парите. Надявам се някой да не е изгорял. Искам да знам само, защо обявата стои все още, след като от няколко дни се знае, че потребителя е измамник?
А пък аз го питах дали може да ми запази задната спирачка>тои ми каза че няма проблем даже ми свали от цената... и от 3 дена насам изобщо не си влиза в Skype изкл му е тела и видях че във темата е написано "Продадено"
FreeStyle1 некоректен потребител
PRObably1 написа:msniki
Skittleslolz написа:alkapone_95_ Това му е скайпа. Във форума има 0 мнения под името alkapone_95.
Разбрахме се да ми прати 1 вилка за 230 лева от Стара Загора до София по еконт, естествено със опцията да я видя преди да платя. Той веднага развалнуван ми я прати, но като го питах, дали е сложил опцията, той каза, че е забравил, но вилката била трепач! Как да не се вържа! После почна да овърта някакви, че живее далече от Еконт и че не му се занимава. После ми каза, че съм несериозен и общо взето такива простотии.
Louis написа:Skittleslolz написа:alkapone_95_ Това му е скайпа. Във форума има 0 мнения под името alkapone_95.
Разбрахме се да ми прати 1 вилка за 230 лева от Стара Загора до София по еконт, естествено със опцията да я видя преди да платя. Той веднага развалнуван ми я прати, но като го питах, дали е сложил опцията, той каза, че е забравил, но вилката била трепач! Как да не се вържа! После почна да овърта някакви, че живее далече от Еконт и че не му се занимава. После ми каза, че съм несериозен и общо взето такива простотии.
когато отидеш да си вземеш това което е пратено ако не е чекнато да видиш пратката момчетата от еконта могат да звъннат на 'пращача' и да го питат дали може да се прегледа пратката...той потвърждава и няма ядове след товаизпробвано е неколкократно
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта