Модератор: Модератори в пазара
Geronimo написа: но доста се дразня когато някой чете ЛС-та с конктретен въпрос и не отговаря.
pibsi написа:MauiWowie Няма какво да кажа, просто много коректен човек!
crossenduro2 написа:kaliopo написа:crossenduro2 написа:VOVA изключително некоректен!!! Една седмица искам да купя ризница от него, а той постоянно ме мотка и казва, че не е в него! Не ми пише в скайп и ми затваря телефона 1 седмица![]()
![]()
Да бе и при мен така. Като го питах за обявата, беше много точен. Отговори на всички въпроси, че и на повече отколкото му зададох. И както уж всичко се бяхме разбрали, вече осем - девет дни не праща нищо и не си отговаря в скайпа. Може да си има някакви проблеми или да ги е продал нещата на друг, ама да напише с едно изречение, че да знае човек, да не се занимава с него!
И до ден днешен не ми е писал нито СМС, нито в скайп!![]()
Ама за сметка на това AXELMAX ми продаде същата ризница (чисто нова) за 80 лв![]()
![]()
Fr3sH написа:msniki - перфектна зделкамн коректен
K_T_M написа:p.paskalev писахме си за един водач и се разбрахме да ми го прати казах му данните си, и той каза че ще ми го прати след 1 ден. Днес като го попитах дали го е пратил тои ми отговори: [20:12:47] =]: prati li voda4a
[20:13:00] Pascal: mi az se oburkah i go pratih na dryg...
[20:13:01] Pascal: chestno
[20:13:02] Pascal:
[20:13:05] Pascal: nz kakvo stana
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта