Модератор: Модератори в пазара
Здравейте относно тази обява човека е адски некоректен snowboardman_bike във събота му писах и се разбрахме за 400 лева с каплата разбрахме се,че ще се срещнем някъде за да я видя и най-вероятно щях да я купя.Понеделник около 13.30/14 часа му звънях и се разбрахме нали той имаше работа и щял да ходи до мола и се разбрахме,че като си вземе колелото от сервиз ще се срещнем към 15/16 часа и след това това към 16.30 му звънях 2 пъти някъдеsnowboardman_bike написа:Вилката е запазена, работи безотказно, има обичаните козметични проблеми, но като работа вилакта влиза много Мазно...Вилката е 180мм ход.
Още инфо и за връзка с мен на LS; Skype: stefan.velev69 (: снимки до няколко дни! Предпочитам копувача да е от София за да я види
За сега ще озчакам 2-3 дни докато събера копувачи и за другите ми части, пишете или звънете да запазвам вилката
Цена: 430лв без коментар!
Цена с капла(Wazerdisk Fr; главина formula 20 ос): 480лв без коментар
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
mtb_pm написа:drumboy в какво счупих пуснал снимк на пукната рамка а я пуска на пазара защото минавал на ,,по-горен" клас велосипед
mtb_pm написа:drumboy в какво счупих пуснал снимк на пукната рамка а я пуска на пазара защото минавал на ,,по-горен" клас велосипед
eddie написа:jumpara20091 Това му е skype незнам как се пише във форума
Много лъже внимавайте.. Мен ме лъже от 1 месец за едни курбели които съм му ги платил вече а той още не ми ги дава...
azze написа:eddie написа:jumpara20091 Това му е skype незнам как се пише във форума
Много лъже внимавайте.. Мен ме лъже от 1 месец за едни курбели които съм му ги платил вече а той още не ми ги дава...
Как и защо си ги платил преди да ги получиш?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта