от icemanlovers » Пет Юни 03, 2011 12:18 am
Колегата Георги от Лясковец с колело Drag Freeborn
НЕКОРЕКТЕН,непълнолетен потрепител,до колкото зман е и футболист,
поръча си от мен лапа и кормило,направих му намаление и както се разбрахме това и сторих.
Изпратих пратката на 20.05.2011г. на следващия ден пратката беше в Лясковец (Събота)не я взе,после неделя,
понеделник,вторник и сряда бяха почивни дни(ПРАТКАТА БЕШЕ ПРАТЕНА ДО ИМЕТО НА МАЙКА Му Р.Атанасова защото
той е непълнолетен)в четвъртак званя на госпожата тя ми обясни че не е взета защото ходила,но били почивни дни и
ще я вземе на следващия ден,на последващия ден пиша на сина и той ми казва че пратка няма в офиса !!!!!!!
Отивам до офиса в нашия град,и ми казаха че всичко е минало както по горе писах,нормално и пратката си седи в офиса.
Званя в офиса в Лясковец вече седмица по късно и ми казват че госпожата не си вдига gsm-a,пратих и sms от компютара,че
има пратка и ако не я вземе ще я върнат,след няколко дена пак същия sms и преди 2ва дена разбирам че съм се държал грубо,
заплашвал съм,по gsm-a с sms държанието ми било неприлично,тя кормило не си била поръчала,сина й бил непълнолетен,
да съм бил говорил с нея,и така сега след като момчето изскаше мноооогоооо кормило + лапа и нещата седят над 10 дена в офиса
на Еконт(лапа + кормило 15лв транспорт 5.15лв) се налага да ми ги върнат и аз да платя 10.30 лв.за пътни !!!!
Пратих му снимки,компонентите са изрядни,оказва се според думите на порачителя(настойника му) че проблема е в мен.
Да чакаш някой 2-3-4 дена добре ама 10 дена и на няколко пъти имах отговор че пратката ще се вземе от еконт-а,имах скайпа
на колегата но го изтрих(а и той може да го смени)!!!!!!!!!
ПИША ВСИЧКО ТОВА САМО И ЕДИНСТВЕНО С ЦЕЛ ДА ВНИМАВАТЕ С КОЙ ТЪРГУВАТЕ ЗАЩОТО В ЕКОНТА МЕ ЗНАЯТ КАТО КОРЕКТЕН,А
СЕ МЪЧАТ ДА МИ ОПЕТНЯТ ИМЕТО,СЛЕДВАЩИЯ МОЖЕ ДА СИ ТИ !!!!!!
От колегата не изскам нищо , нито кормило нито пари нито да ми пише,не ми се занимава повече с глупости не съм за 15 лв. но думите ме обидиха много,че съм заплашвал и т.н.
Последна промяна
icemanlovers на Пет Юни 03, 2011 12:23 am, променена общо 1 път