Модератор: Модератори в пазара
BRAMBARA написа:msniki Много точен !![]()
![]()
drumboy написа:bikera76 Разбира ме се по скайп за една лапа давам му кординати и му казвам да ми се обади като прати.
Съответно никакъв неми се обажда и аз му пиша по скайп а той ми казва '' Aве ей дребен неми викай оказа се че лапата има прецакани резби ''
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Esoteric написа::offtopic:
според мен, би било добре, ако се направи някакъв обобщен списък на коректни и некоректни потребители, за тази част от форума.
предполагам, всеки ще се съгласи, че да преровиш 107 страници със зелени и червени имена в постовете е доста изморително, а и вредно за очите.
crossenduro2 написа:To4ka Уникален лъжец! Купих си Fox 36 van r от него и днес когато отидох да го взема, вилката имаше луфт и целите стеншъни бяха изподрани! Снимките не бяха актуални!![]()
Но я върнах! Да си я кара той!
to4ka написа:КАКЪВ ЛУФТ АДЕКВАТЕН ЛИ СИ ?
crossenduro2 написа:to4ka написа:КАКЪВ ЛУФТ АДЕКВАТЕН ЛИ СИ ?
Вилката ако нямаше луфт, щях да я взема!
veselin4o написа:icko0o Драги колеги това "момченце" беше пуснало обява за рамка Крос Номад цена:30-35 лева.След което мене ме заинтригува обявата му и му писах.След дискусии той се съгласи да ми продаде рамката за 35 лева + подаръци.2 дена по-късно той ми писа че е продал рамката за 50лева.
Biker032 написа:1.Не си му казал да ти я пази
mil4o3 написа:Biker032 написа:1.Не си му казал да ти я пази
Айде като не знаеш да не говориш, лаиното се назландисваше 3 дена на кой да я прати
msniki написа:никой не длъжен да ти пази каквото и да е(освен ако не съм платил капаро).
Лично аз на никой нищо не пазя, освен на доказани членове на форума- Тей като ми писна от хора които не знаят какво искат.
crossenduro2 написа:To4ka Уникален лъжец! Купих си Fox 36 van r от него и днес когато отидох да го взема, вилката имаше луфт и целите стеншъни бяха изподрани! Снимките не бяха актуални!![]()
Но я върнах! Да си я кара той!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта