to4ka написа:Ей идиот такъв, днеска си взех вилката КАКЪВ ЛУФТ ИМА БЕ ТОВА Е ПРАЗЕН ХОД, ВСЯКА ЕДНА ВИЛКА ГО ИМА
ТИ СИ МЕГА ИДИОТ САМО МЕ РАЗКАРВАШ . ТЪП СИ НА ГЪЗ .
Преди да ти я продам ДАНИ който вкарва фокс в българия ми беше правил профилактика за 150 лева (семеринги, масло и т.н) и не ми каза ти ще ми казваш че има луфт.
СЪВЕТВАМ ВИ НИЩО ДА НЕ МУ ПРАЩАТЕ НА ТОЗИ ИНДИВИД.
Чшшш, бате, по-полека с тона - тоя форум не ти е бащиния!

Точно в твойте умствени способности трябва да се съмняваме след това изказване: "ТОВА Е ПРАЗЕН ХОД, ВСЯКА ЕДНА ВИЛКА ГО ИМА ". Още повече че пък, както ти твърдиш, вилката е минала профилактика, при това такава за 150лв.
А за останалите, които не смятат, че е нужно да си спазят думата, ако не са получили поне 5лв капаро - за мен всички бихте били некоректни, ако ме изиграете по подобен начин и след като сте обещали нещо, продадете компонента на друг човек, който ви е потърсил след мен само щото ви е предложил повече пари. И бих си ви репортнал тука, оцветени в червеничко, а също и бих ви разпространил в скайп - идея си нямате как съм сгъбясвал така плановете на разни тарикатчета, които после не можеха 2-3 месеца да си продадат боклуците.
Само за пример за коректен потребител - Пешо (Stroker) - продаде ми рамка, като не ме прецака, независимо че след мен някой друг му предложи с 50лв повече. Е това е добър и сериозен продавач!!!

Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.