Модератор: Модератори в пазара
idkedikov написа:MuTeB`
Приятел купи от него велосипед Cross , като по предварителният разговор с него по телефона се разбра ,че колелото е много запазено (както се виждаше и от снимките ) , имало 2 диска и т.н.След като колелото дойде се оказа , че задната спирачка е свалена , вилката и чашките почти за нищо не стават , а предната спирачка (от уж 2те) мисля , че V-Brake-a ще спира повече от нея , незнам какво е правена.Другото което е, че уж колелото било много запазено се оказа , че да не кажа голяма дума ама си е за боя ! Аман от такива съфорумци и разни пишлемета , които гледат да прецакат само другите!!!
MuTeB` написа:в обявата никъде не пише с какви спирачки се продава..
Evgeni написа:MuTeB` написа:в обявата никъде не пише с какви спирачки се продава..
А си длъжен да напишеш..
Evgeni написа:Погледна ли какво написах в обявата ми и после коментирай(има линк в обяви за триене).За к'во да набутвам баща ти, като може да прочете.
golfaaa3 написа:lostrider@ страшен пичччч![]()
![]()
![]()
sandocan написа:idkedikov
Некоректен купувач, уговоринме се за комплект капли, пратих му ги в Стара Загора а той въобще не благоволи да ги види, каплите пътуваха в двете посоки напразно, само ми изгуби времето!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта