Модератор: Модератори в пазара
veselin4o написа:icko0o Драги колеги това "момченце" беше пуснало обява за рамка Крос Номад цена:30-35 лева.След което мене ме заинтригува обявата му и му писах.След дискусии той се съгласи да ми продаде рамката за 35 лева + подаръци.2 дена по-късно той ми писа че е продал рамката за 50лева.
XTR написа:Не знам за ник във форума, но скайпа му е ktmcheto
Пазих му даден продукт около 3 седмици да не и повече, като беше казал, че ще я вземе след 1 ! През останалото време много умело ме баламосваше! Избягвайте да търгувате с този човек.
BurNiNg_IcE написа:Същото се случи и при мен, 2 месеца го чакам това момче, всеки път като му пиша става инкогнито или излиза...![]()
BurNiNg_IcE написа:BurNiNg_IcE написа:Същото се случи и при мен, 2 месеца го чакам това момче, всеки път като му пиша става инкогнито или излиза...![]()
Може би ще се окаже коректно момчето, в понеделник ще разбера какъв цвят да му сложа - зелен или червен.
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта