alexmx Супер некоректния.Потърси ме за спирачката която продавам и каза,че ще я вземе,след това започна да ми предлага части от неговото колело не се спря сумати време да ми казва колко са хубави,и накрая като го попитах дали ще взима спирачката или не той каза,че нямал пари.
kage Изключително несериозен. Пратих му курбели в понеделник, днес е неделя и все още не ги е взел. От както му ги пратих се покрива като мишка, не си вдига телефона, а сега даже е изключен. Мисля, че няма какво повече да кажа.
За контакти: Лично съобщение или скайп : kamenovbeamer От гр. Монтана съм.
vanko94 , изключително некоректен. Каква е и причината- продава шок Manitou Swinger Coil, 222mm, със издънена компресия. Цената е толкова ниска чисто и просто защото подмяната на компресията струва около 70лв с поръчка на резервна част от чужбина + 3 седмици за доставка. Проблемът е там че на 90 % от тези шокове проблема е неотстраним защото компресията е залепена с фабрично лепило и няма махане- казвам го защото аз лично издъних преди две седмици същия шок , а сега си закупих нов такъв. Моля да бъдете внимателни с този човек за да няма пострадали. viewtopic.php?f=17&t=99371&p=786761#p786761 Това е обявата.