ПП:Мисля че имаше няколко неприемливи за правилата изрази в постовете на dembi

Модератор: Модератори в пазара
crazybiker написа:dembi@:Искам да кажа че CRAZY RIDER е много печен и коректен и не мисля че те е прекарал защото все пак ти си щял да му дадеш едни 155 лв а той си е взел доста повече при това се е отървал от главоболия с разглабяние и разпродаване на части.В случая човека който е взел цялото колело е бил с доста по голямо предимство и ти нямаш право да обиждаш и да се заканваш в бой и т.н.Все пак ти сам го каза,че въпроса е принципен и че, все пак си щял да си продадеш колелото защото са ти трябвали пари.ТАКА ЧЕ МОЛЯ НЕ ИЗКАРВАЙ МОМЧЕТО ВИНОВНО ЗА НЕЩА КОИТО ИЗОБЩО НЕ СА ТАКА И ДРУГИТЕ ДА НЕ СИ ПРАВЯТ ИЗВОДИТЕ ЧА МОМЧЕТО Е НЕКОРЕКТНО!
crazybiker написа:dembi@:Искам да кажа че CRAZY RIDER е много печен и коректен и не мисля че те е прекарал защото все пак ти си щял да му дадеш едни 155 лв а той си е взел доста повече при това се е отървал от главоболия с разглабяние и разпродаване на части.В случая човека който е взел цялото колело е бил с доста по голямо предимство и ти нямаш право да обиждаш и да се заканваш в бой и т.н.Все пак ти сам го каза,че въпроса е принципен и че, все пак си щял да си продадеш колелото защото са ти трябвали пари.ТАКА ЧЕ МОЛЯ НЕ ИЗКАРВАЙ МОМЧЕТО ВИНОВНО ЗА НЕЩА КОИТО ИЗОБЩО НЕ СА ТАКА И ДРУГИТЕ ДА НЕ СИ ПРАВЯТ ИЗВОДИТЕ ЧА МОМЧЕТО Е НЕКОРЕКТНО!
biker4ogena написа:CRAIZY RIDER e бахти мишката (тва беше лятото) така обявата му пишеше че разменя неговата все известна MILKA ама тъи като е мишка
ми каза 4е не се занимавал с лапета и ме блокна в Skaype да го е_ _ и мишката
Antediluvian написа:biker4ogena написа:CRAIZY RIDER e бахти мишката (тва беше лятото) така обявата му пишеше че разменя неговата все известна MILKA ама тъи като е мишка
ми каза 4е не се занимавал с лапета и ме блокна в Skaype да го е_ _ и мишката
vasu написа:
Днес му продадох един диск - момчето беше мн. коректно, надявам се и аз да съм бил към него
msniki написа:TeDo_BaPHa много коректен,както ги описа лосчетата така бяха
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Sylertraecer написа:Значи навид сам за рамка ако мойе и снимки акоо имаш Скупе пиши kaka_2226 :] mnogo izkam CLimber ramka :]
Sylertraecer написа:PICH tarsq si YZ1 ot dosta vremeimash li skype da si popishem
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта