Модератор: Модератори в пазара
venci написа:ludookia мн некоректен и несериозен човек , които не си държи на думата .... значи случката е следната . Този потребител трябваше да ми прати една сприрачка преди 1 седмица , уговорихме , всичко точно , даже в обявата беше написал , че е запазена за мен ... И така чакам аз да доиде спирачката , а нея я нямааа ... званя на тела , който беше в обявата , а той изключен , в скайп също го нямаше .... 1 ден след тази случка момчето ми пише в скайп , че мн съжелявал , ама имал проблем и не успял да я прати , аз си викам човешко е , и му казах да я прати при следваща възможност . Той каза , че няма проблеми [20.10.2008 г. 15:21:11] ludookia каза: 6te se 4uem w subota kato q pusna ot ofisa im
[20.10.2008 г. 15:21:13] ludookia каза: ok?
В четвъртак му звъннах на дуг тел , който ми даде и ми каза , че спирачката била МОЯ и със сигорност я праща в събота ....
И така дойде събота , никакво позвъняване от негова страна ... Не отговаря на моите позвънявания .... не отговаря в скайп ...
В неделя си изключи тела и ме блокира в скайп .......![]()
ludookia , дано да почетеш това : Ти си пълна П*ТКА , защото даже и не си вдигна тела да ми кажеш като човек , че няма да ми дадеш шибаната спирачка .... Кво толкова ти костваше да ми кажеш ? или те беше срам ? БОКЛУК !
Не съветвам никои дакупува или не от него , защото всеки си има глава на раменете ...
Аз просто ви разказах една история за зрял човек на 20 год , който е несериозен като някои хлапак ....![]()
Motorola написа:Аз слагам едно +че на ak47 - разбрахме се за ден, час - всичко точно
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Charger92BG написа:YMKASHY, invert_pro_biker
еми спирачката беше перфектнаn3k01 написа:Charger92BG написа:YMKASHY, invert_pro_biker
е как бе пичhttp://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=44098
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта