Много коректен пич!

Модератор: Модератори в пазара
Taco написа:Taco написа:- Blaze™
- Supercross222
Всичко точно, дойде финалния момент на сделката, да изпращат стоките и се укриха... Съветвам да не се търгува с тях, защото ще ви изгубят времето просто и можете евентуално да изпуснете друга изгодна оферта за частта, която търсите...
![]()
![]()
Корекция на поста: Blaze™
Разбрахме се, коректно е момчето!
mukter написа:Taco написа:Taco написа:- Blaze™
- Supercross222
Всичко точно, дойде финалния момент на сделката, да изпращат стоките и се укриха... Съветвам да не се търгува с тях, защото ще ви изгубят времето просто и можете евентуално да изпуснете друга изгодна оферта за частта, която търсите...
![]()
![]()
Еми аз писах на Supercross222 за една тъпа вилка преди 2-3 дни, прочел ми е съобщението, но не отговаря.. Явно няма смисъл да се занимавам с него
Taco написа:mukter написа:Taco написа:Taco написа:- Blaze™
- Supercross222
![]()
![]()
Еми аз писах на Supercross222 за една тъпа вилка преди 2-3 дни, прочел ми е съобщението, но не отговаря.. Явно няма смисъл да се занимавам с него
Ние дори се разбрахме и му пратих данни за да я прати, на следващия ден ми писа, че не е успял да я прати, че бояджията не бил готов с новата боя на короните и ще я прати на следващия ден ... И ВСИЧКО БЕШЕ ДО ТАМТоя бояджия много туткав бе
![]()
![]()
Приятели, внимавайте в подобни ситуации и следете какво става с пратката ви, защото тя чака получаване безплатно 7 работни дни, след което таксата е:stanislawch0 написа:...пратих и чакам 2ри ден да иде да си я вземе...
..."нямах време днес ще ида после"...
...така 7 дена вече...
..."така и така стоят нещата върви я вземи"...
...той вика ок и неска пак ми звънят че не е отишъл...
Аз веднъж щях да изгоря сериозно по този начин. Не знам дали служителите по телефона пропускат този детайл.складиране Такса за престой на пратка в офиса след седмия работен ден 4.80 лв/ ден/ пратка
mukter написа:Taco написа:mukter написа:Taco написа:Taco написа:- Blaze™
- Supercross222
![]()
![]()
Ние дори се разбрахме и му пратих данни за да я прати, на следващия ден ми писа, че не е успял да я прати, че бояджията не бил готов с новата боя на короните и ще я прати на следващия ден ... И ВСИЧКО БЕШЕ ДО ТАМТоя бояджия много туткав бе
![]()
![]()
Aбе мен не ме е пре*бал, ма все пак да драсне едно лично, че не ще да я продава.. Обявата си седи, Супер Кросъра не е*ава да пише.. Не че е длъжен, но все пак.. Явно тоз пич, не знае кво искацПоздрави
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта