от djogobg » Вто Ное 13, 2012 12:50 pm
ludiq Лошо впечатление прави, когато човек пуска обява от чуждо име и чуждото име не е коректно. Тъй като си един вид негов гарант пред съфорумците ни ти оставям името в червено, като недоволен клиент.
Момчето, от чието име е пуснал обявата не знае как да се държи при продажба - първо срещата беше в 12 на билетния на НДК, после щял да закъснее с 10 минути, после да се видим на Сити центъра, в 12:20 изтърси, че бил още на Кръста(кемпински зографски) и след 5 минути идвал, но на мен и търпението и възможността ми да отсъствам от работа изтекоха и си тръгнах разочарован. Ако от началото беше казал, 12:30 на Сити центъра или на кръста щях да си предвидя времето и двамата да сме доволни в момент. Ето я обявата, за която иде реч.
Продават се 203 мм диск Avid G3 и преден преходник Avid posn mont монтаж.
Карани са няколко пъти, като нови са.Причината за продажбата е нужда от 160мм диск.
Цена 35 лева за диска и 15 лева за преходника.Преходника се дава без болтове.Преходника е продаден!!!
Намират се в София!
За контакти: 0896 87 74 63 или skype: mimibike1 Понеже компонентите не са мой, моля не ми пишете на ЛС!
Снимки:
30032012097.jpg
(436.65 KiB) 141 пъти
30032012100.jpg
(367.71 KiB) 80 пъти
Също така са ми много интересни хората, дето пускат от чуждо име - не е толкова сложно човек да си направи регистрация в този форум. Ако толкова е скаран с интернет продай ги от негово име, а не така - хем се освобождаваш от всякаква отговорност, хем хората могат да се подлъжат по рейтинг и доволни/недоволни отзиви.
warp 9.8