Модератор: Модератори в пазара
weitoner написа:Msniki Коректен много ми хареса бързото разбиране![]()
![]()
Евала
"Монтажа е висок клас Shimano Deore"
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
viz написа:TheMadFreshBoy Иска ми капаро за каплата преди да я прати, а не е писал такива неща в обявата. Чак сега ми каза, че ще напише това.
Dealer1 написа:Имам 2 перфектни стеншъна
bocky написа:Dealer1 - некоректен.
Бях пуснал обява в която бях написал, че търся стеншън за боксер без никакви забележки. Dealer1 ми писа:Dealer1 написа:Имам 2 перфектни стеншъна
При което се уговорихме, че ще ми ги прати в понеделник... тук започват глупостите:
Първо - прати го в сряда а не на уговорената дата /поносимо/
Второ – част от анодизацията, където се пада короната беше изтъркана /поносимо, въпреки че бях написал, че търся без никакви забележки и според неговите думи беше "перфектен"/
Трето - анодизацията на стержена, където се пада ходът на вилката е започнал да сдава багажа /непоносимо/
Четвърто - има подбибка в долната част, която влиза в ботуша. Не знам дали го е изпратил така или се е получо при изпращането (опаковката беше един плик с намотано тиксо на 2 места), но честно казано не ме интересува. /непоносимо/
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта