Модератор: Модератори в пазара
Totem написа:StanY - адски бърз и коректен
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
cokich написа:nick7120 Непълнолетното момченце,което бе забравило за опцията да прегледам вилката която ми изпрати.Вилката тече масло,но беше добре почистена и прегледа не забелязах нищо. Оправдава се ,че механика при който я носил сменил масления патрон,но явно никъде не е ходил и успя да ми я пробута.Сега и парите не иска да ми върне с оправданието,че той не е виновен защото била минала сервиране преди да ми я изпрати.
zer0 написа:cokich написа:nick7120 Непълнолетното момченце,което бе забравило за опцията да прегледам вилката която ми изпрати.Вилката тече масло,но беше добре почистена и прегледа не забелязах нищо. Оправдава се ,че механика при който я носил сменил масления патрон,но явно никъде не е ходил и успя да ми я пробута.Сега и парите не иска да ми върне с оправданието,че той не е виновен защото била минала сервиране преди да ми я изпрати.
ако я занесеш на механик ще си проличи всичко
cokich написа:nick7120 Непълнолетното момченце,което бе забравило за опцията да прегледам вилката която ми изпрати.Вилката тече масло,но беше добре почистена и прегледа не забелязах нищо. Оправдава се ,че механика при който я носил сменил масления патрон,но явно никъде не е ходил и успя да ми я пробута.Сега и парите не иска да ми върне с оправданието,че той не е виновен защото била минала сервиране преди да ми я изпрати.
nick7120 написа:cokich написа:nick7120 Непълнолетното момченце,което бе забравило за опцията да прегледам вилката която ми изпрати.Вилката тече масло,но беше добре почистена и прегледа не забелязах нищо. Оправдава се ,че механика при който я носил сменил масления патрон,но явно никъде не е ходил и успя да ми я пробута.Сега и парите не иска да ми върне с оправданието,че той не е виновен защото била минала сервиране преди да ми я изпрати.
Първо не съм забравил за опцията прегледай просто ти не ми каза че искаш такава опция аз не съм ясновидец второ вилката НЕ тече трето ребаунда си работи и в обявата бях написал че няма врътка това че ти не знаеш какво всъщност е ребаунда и как работи не означава че не работи и четвърто казва се сервизиране а не сервиране.Извинявам се за
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта