изглежда от Димитровград са сериозни момчетата

Модератор: Модератори в пазара
traffic_ написа::D ae qj mi kuro be pedal
Gescha написа:windv страшно много обича всякакви колела. Не бих се притеснявал, да си купя нещо от него отново.
ahtopol12 написа: ti li si we 4ove4ee
az zapomnix tvoqta oferta kato ... leva
ti si smuknal cenata sus ...
a az si vikam 4e tova e drug 4ovek:D:D xax
xcrider - Изключително любезен човек, чак да ти стане неудобно.xcrider написа:marsa - Много съм му благодарен за услугата !
Обаче, голям минус за YELLO, много внимавайте какво(замазани проблеми и т.н.) получавате от него.
Абе скапан малък недоебан педал такъв, ти колко време ме разиграва бе !![]()
![]()
![]()
От две седмици все викаш днеска да се срещнем, дай утре, дай вдруги ден и после ми аз си взех друга. Като поемаш някъв ангажимент си ДЛЪЖЕН да го спазиш, не да оговаряш части и после отиваш и си вземаш други.![]()
![]()
Дори не се и обади.
![]()
![]()
![]()
От години следя тоя форум, с много хора съм търгувал обаче такъв уникален скапан малумен тапанар като тебе не съм срещал. От далече ти личи, че си малък пиклю, който няма представа с какво си има работа. Вземи си смени малумния подпис , ЗАЩОТО ТОЙ Е ДАЛЕЧ ОТ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТА !
Ще те пиша некоректен, като най-подробно ще упиша цялата случка и ще говоря с администратора на сайта да ти банне скапания акаунт и да ти забрани достапа да форума, за да не мотаеш и други хора.
ahtopol12 написа:nZv
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта