Модератор: Модератори в пазара
golfaaa3 написа:nofear921
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
nefarian написа:viktor8234 - некоректен
viewtopic.php?p=956853#p956853
nefarian написа:
Както си и мислех.Точно за 1 мин се свалят и слагат, както и да е.Как ще ти ги върна след като им няма нищо, нови, не слагани, разглобяеми...как ? Некоректен си братле.
Пускам те в не-коректните тогава да знаят хората.
viktor8234 написа:
Не ми се занимава да търся някой да снима да сглабям и разглабям венеца.И накрая да ми го върнеш.
nefarian написа:
Младеж какво става ? Не ми отговаряш..... ?
viktor8234 написа:
ми трябва да ги мъкна при приятел да ги снима защото моя gsm с камерата го откраднаха и няма как...Наистина никога не е слаган на колело венеца,нямам по добри снимки сори.48 зъба е най големия венец.
nefarian написа:
Първо ги занеси при приятел и направи снимки, но искам да се вижда точно отгоре да не е под ъгъл.Искам снимка на горната страна, на шестограмите.После на обратната страна по същия начин.Даже ще те помоля като направиш първите снимки после да махнеш 2-та и 3-та плоча и да монтираш само 1-та (най-малката), да се уверя че са разглобяеми, защото може на нитовете да викаш шестограми.След това
мога да ти предложа нещо.
Казваш че нищо им няма и , че не са слагани и че са разглобяеми, че резбите им са както трябва и всичко е както тях един вид са нови.Ако всичко е така ми ги пращаш аз ги преглеждам, ако има нещо което не отговаря на казаното от теб просто ги оставям там дори доставката няма да платя и се оправяш.Ако си съгласен ми кажи
viktor8234 написа:
Нямам за съжаление по добра камера за снимките, да може да се разглоби курбела с шестограм и да се кара на която плоча искаш.
Да.
nefarian написа:
По добри снимки можеш ли да направиш, че тези са супер зле.
С колко зъба са?
А примерно може ли да се свалят 2-та и 3-тата плоча и да се кара само с 1-та?
skeleta написа:MSNIKI много коректно момче.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта