Модератор: Модератори в пазара
df0rmati0n написа:Satio - http://www.mtb-bg.com/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=25145 - НЕКОРЕКТЕН ЛЪЖЕЦ
Купих задна капла от него, като в обявата беше писано че каплата е в перфектно състояние. След разговори с него ми каза че има една лека подбивка и това е. Днес каплата пристигна и какво да видя - Спиците ръждясали. Викам си хайде не е такъв проблем. Ами да, ама не. Главината е в ужасно състояние, каплата има нужда от изправяне като продавача изрично беше написал че била изправена след като е свалена от колелото. Излъга ме и за модела на главината също. Това е 3-тия човек от който купувам нещо, и втория който е абсолютно некоректен. Не съм злопаметен, но му пожелавам от сега нататък само на такива себеподобни на него да попада....
eMcKu написа:df0rmati0n написа:Satio - http://www.mtb-bg.com/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=25145 - НЕКОРЕКТЕН ЛЪЖЕЦ
Купих задна капла от него, като в обявата беше писано че каплата е в перфектно състояние. След разговори с него ми каза че има една лека подбивка и това е. Днес каплата пристигна и какво да видя - Спиците ръждясали. Викам си хайде не е такъв проблем. Ами да, ама не. Главината е в ужасно състояние, каплата има нужда от изправяне като продавача изрично беше написал че била изправена след като е свалена от колелото. Излъга ме и за модела на главината също. Това е 3-тия човек от който купувам нещо, и втория който е абсолютно некоректен. Не съм злопаметен, но му пожелавам от сега нататък само на такива себеподобни на него да попада....
Само едно не разбирам, всички тези проблеми, където си описал, се виждат точно на първата минута от разопаковането на каплата ... след като са на лице, защо въобще я взимаш ???
Bulls написа:msniki Коректен.
darkman7 написа:msniki![]()
![]()
Touchedd написа:radkko
изключително не коректен потребител. Август месец купих от него вилка марзочи з1 2008 и беше с блокирал ребаунд ... и сега тази вилка незнам какво да я правя ....
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта