Модератор: Модератори в пазара
Мерси, че ми каза.Точно сега му взех skype, ама ще искам и снимки да видя как точно е.mi6o_MtB написа:http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=50346 -->Пичът лъже аз сам карал с таз каска щото сме от 1 град . Каската има мн драскотини !!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
koceto написа:emilgeorg
Страшно некоректен!!! Някъв малък пикльо, който си мисли, че ще му се размине като прекара някой.Вилката която изпрати не отговаряше грам на описанието в обявата, с изкъртена корона и се беше опитвал да я залепи, после обвини куриера. Не пожела да си я вземе обратно и ме набута със повече от 170лв.Да не споменавам, че и "карантията" беше счупена.
Не знам защо си мисли, че като е от друг град ще му се размине![]()
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта