barabum Човекът е АБСОЛЮТНО НЕСЕРИОЗЕН и ненадежден за каквато и да било търговия.
Причината за този ми коментар: преди около 5 седмици ме потърси, за да договорим среща, на която да види велосипеда, който продавам, с твърдението, че има "ОГРОМЕН интерес". Остави телефон , на който да го потърся за уговорката. Уговорката беше направена за следващата след разговора ни сряда. Във вторник му се обадих, за да потвърдя, че уговорката за сряда е валидна и няма да има проблеми да се видим. С изненада научих, че " аз съм в Лондон, но продължавам да се интересувам и когато се върна ще се срещнем, за да видя велосипеда". Тук ПРЕГЛЪТНАХ факта, че човека просто е решил да не ми съобщи тази малка подробност (ако изобщо е имало такова нещо, защото по-късно се оказа, че пича просто преднамерено си уговаря срещи, на които няма НИКАКВО намерение да идва). Ако не се бях обадил вероятно щях да си загубя няколко часа още тогава. Изчаках го до 2 август, когато каза, че ще се прибере и ще ми се обади. На 4 ти август го потърсих АЗ (нищо, че той трябваше да се обади), защото още няколко човека се интересуват от различни компоненти по велосипеда и заради този хубостник се налагаше да ги задържам против моя и техния интерес.) Държа се съвършено нормално по телефона и си уговорихме среща за петък 7ми август в 13.45 на Билетния център на НДК. Същия ден той потвърди, че ще бъде на мястото в уреченото време. Бях там точно навреме и го чаках ДОСТА ДЪЛГО. Човека не дойде. Не си вдигаше телефона, който даваше свободно. Вечерта го попитах на ЛС защо не е дошъл на уговорената между двама ни среща, на което ВСЕ ОЩЕ нямам отговор. Човека си е прочел съобщението, но явно не смята за нужно да дава отговор. Междувременно беше поствал във форума всякакви глупости, които явно са от първостепенно значение за него. С тоя пикльо си загубих почти половин скъпоценен ден и това е основната причина да повторя призива на did от предните страници на темата:
did написа:НЕ КУПУВАЙТЕ нищо от този пазар от хора, които са се регистрирали, само за да купуват и продават! Това вони на лошо.
Погледнете им постовете, вижте ги карат ли или само се пишат тук, за да се правят на тарикати в пазара.
НЕ КУПУВАЙТЕ от хора, които очевидно не карат, а само купуват и продават.
Към това ще добавя. ИЗБЯГВАЙТЕ да търгувате с хора, които са с по няколко поста или са от няколко дни до 2-3 месеца във форума. Шансът, тези форумци да се окажат като гореописания случай е ОГРОМЕН. Това е моя опит с такива хора в този форум. Знам, че сред тях има и свестни, но те бързо ще излязат от въпросната група и ще могат да разчитат на нормално отношение.
Планинското колоездене може да бъде опасен спорт! Винаги карайте с каска! Никоя екипировка не може да гарантира колоездача срещу падане и тежко нараняване!