@bored: ама как се връзват, а

Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Antares написа:Колелото въобще не е най-определящия фактор. Жоро до скоро караше пълна бракма, което не му пречеше да е машина.
Но като цяло съм съгласен за абсурдността на ситуацията - новак в MTB (като какъвто се определям и аз, между другото) да мисли реформи в най-големия български сайт за планинското колоездене. Все едно човек, гол в dirt jump-а или pump track-овете да тръгне да строи трасе. Видях пъмпа на младежите в Пловдив под надлеза - пълна скръб. Същото ще се получи и ако някой вчерашен <сложете тук обиден епитет> тръгне да определя правилата на този форум....
За спамъри ли си говоримОбщо мнения: 13113
[4.93% от всички / 7.26 мнения на ден]
Аз не мисля ,че съм грамотен
pibsi написа:did Защо фъфлиш така днесДа не би да си си забравил ченето или са забравили да ти преведат пенсията ? Я кажи пред форума на колко си години или криеш 5 години от ЕГН-то си като може би твоята връстничка ... Лили Иванова .
pibsi написа:Bored: А ти на колко си ?
Не мисля ,че те засяга какво колело карамВърши ми работа. Това достатъчно ли е ? А ти какво колело караш ,предполагам го използваш за Даунхил на НДК ... нали ?
Другото ,което е . Аз не мисля ,че съм грамотен ,но мисля ,че съм по-грамотен от теб . Поне различавам "и" от "й" .
PtD написа:Ха, това са некви непоправими оптимисти. Тая държава никога няма да се оправи!
bikerider написа:@bored: ама и ти как му се връзваш на сладурчето...
bored написа:bikerider написа:@bored: ама и ти как му се връзваш на сладурчето...
ае няма кво да правя, ако пиша като тебе с пет думи ще умра от скука, това е.
PtD написа:Честичко гледам обвинения, че модераторите и 'старшите' членове не спазвали правилата. Конкретни примери, моля!
Rancid написа:Ozzie написа:Радко шмЪ извиняваш, 'ма си рядко проЗт.
Ъъъ,откога на модераторите им е позволено да обиждат потребители?
BluE_Magic написа:Ми ходи да караш като ти е скучно , по-добре малко но смислено от колкото много без смисал така ми казва коспожата като праим класно по БЕЛ ,а аз пиша само името и викам готов съм и отдолу.
PLEASE 3 Един път ми писа 3 ама втория път направо ми го хвърли в коша .
pibsi написа:Но поне да знае общественото мнение
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта