FinLi написа:Е? като гледам има хора на 16 години който са се отказали от този спорт
did написа:FinLi написа:Е? като гледам има хора на 16 години който са се отказали от този спорт
тц.
не са се отказали те от МТБ-то. МТБ-то се е отказало от тях.
did написа:FinLi написа:Е? като гледам има хора на 16 години който са се отказали от този спорт
тц.
не са се отказали те от МТБ-то. МТБ-то се е отказало от тях.
URNEST написа:Charger92BG написа:смисъл, моето се води "градско"
Ее извди го малко на разходка в Балканя.
LOWRIDER написа:вече съм се отказал
(естествено за друг як стил, бал съм ги тъпите коли и мотори)
Black cat написа:LOWRIDER написа:вече съм се отказал
![]()
бмх
FinLi написа:
Аз лично няма да се откажя!
има хора който си продават колелата за мотори,коли...
FinLi написа:Е? като гледам има хора на 16 години който са се отказали от този спорт,а има и такива който карат все още и на 40 години?
TLC-attack написа:Ами аз съм на 16 и имам толкова голяма любов към този спорт,че не мисля въобще да се отказвам от него
Black cat написа:LOWRIDER написа:вече съм се отказал
![]()
бмх
SpoileR написа:TLC-attack написа:Ами аз съм на 16 и имам толкова голяма любов към този спорт,че не мисля въобще да се отказвам от него
Кат ... почнеш да имаш проблеми с ... вегетативната, полова и централна нервна система- друга песен ще запееш
ACID BURN написа:Видяхте ли бе?!!Момиче ви нахрани бе!!
Сериозно по темата не искам и да я виждам тая тема, напомня ми за фр които имаха ебати колелата и за това, че духа вятъра се отказаха от мтб.Което за мен е мн жалко.
kagami написа:@ автора на темата
Каква е тая тема бе? Тва е за Бла-Бла. Ама че тъп въпрос.
Освен да си популяризираш ник-а - ти и още някои хора от групата "може-нищо-да-не-казвам,-ама-ако-не-се-обадя-няма-да-разберат-къф-съм-готин", друга прична за тази тема НЯМА.
Не ми се навлиза в подробности, но за начало помисли колко хора, които искат да се отказват от мтб (не са се отказали, но МИСЛЯТ да се отказват, леле каква формулировка, просто пращиш от интелект) ще седнат да четат форум за мтб, че и да пишат в него.
SpoileR написа:Кат туриш космо-диска, наколенките на др Ливайн и почнеш да имаш проблеми с простатата, диарията и вегетативната, полова и централна нервна система- друга песен ще запееш ;)
botroid написа:SpoileR написа:Кат туриш космо-диска, наколенките на др Ливайн и почнеш да имаш проблеми с простатата, диарията и вегетативната, полова и централна нервна система- друга песен ще запееш
Виждал съм ветерани от професионалното шосейно колоездене, на по 60-65 г. и си карат! Бавничко разбира се и на шосе, но не се отказват!!
Аз лично на 33 г. се запалих по планинското и смятам поне 20 г. още да катеря баирите
В ппанината съм срещал MTB фенове на по 45-50 г. така че, който има желание, воля и сили, няма да мисли за отказване.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта