Alpina написа:@Sky_Knight, сори, ама ще се заям![]()
@BG-Rider, не бях се сещал, че някой може да има комплекси заради рейтинга си, такъв ли е твоя случай?
Alien написа:Защо има две теми за едно и също? И звезден_рицарю, какво точно се опитваш да разбереш и с каква цел?
@BG-Rider, не бях се сещал, че някой може да има комплекси заради рейтинга си, такъв ли е твоя случай?
BG-Rider написа:Тук не е училище, университет, нито пък сцена за някакви шоу изяви че да трябват рейтинги, точкови системи и т.н. Лично мен хич не ме е еня и никак не ме касае кой какво пише, мисли, съветва, пророкува, не одобрява, критикува или ачик-ачик ПСУВА!
Дано да няма КОМПЛЕКСАРИ, които по 1 седмица няма да спят поради факта, че с цели 2 точки им е паднал рейтинга (А НЕ НЕЩО ДРУГО!) в сравнение с някой върл опонент!
На кой му пука! Май както казваше Стоян - иде време за "интелектуалните пишкомерения".
Обаче най-добре е да се запази непосредствения диалог, препирни, ако трябва да има ВЕЛОБАРЧЕ - и там да става екшън-купона на 6,00!
Какво е това българска сватба без да се сбият 10-20 роднини! Няма СЕИР бре! Ааааааааааааааааа ма хаааааааааааа.
bdz43r написа:В горното не е отчетено, че всеки може да гласува по каквито си иска критерии, които може да нямат нищо общо с предоставената информация.Pr3d4t0R написа:Аз го разбирам така: предоставената ни по определен начин информация от съфорумци бива оценявана, като формира рейтинга на съответния потребител.Точно така е, но системата с рейтинги не оценява компетентността, а одобрението на другите (което може да е породено от много фактори).А по какво се оценява компетентността във форума... сякаш ще да е по информацията написана от дадения потребител във форумаСистемата изобщо не е предназначена за това. Аз мисля, че новите потребители и сами могат да преценят кое мнение колко си тежи на мястото.нов потребител няма шанс да разбере само по рейтинга чие мнение си тежи на мястото
Тези въпроси бяха надълго и нашироко разисквани още преди въвеждането на рейтинги. Чети тука:Pr3d4t0R написа:За какво служи рейтинга, щом не е а орентиация на кой съвета си струва и на кой не?
TOYAGA написа::)
did написа:TOYAGA написа::)
Не се хили само. Кажи как върви "осирането" ни, погледнато през твоята оптика? По план ли е всичко?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта