[quote="marshall__"]
[quote="afterburner"]
След всичките тез' приказки се стига до заключението, че след каквито и да е обезкосмяващи процедури винаги ефекта е един и същ... въпросното окосмяване става по-тежко
[/quote]
Паф, позволи ми да не се съглася
Както споменах съм ходил на две коломаскиращи сесии и резултатите бяха, както приятни за момента, така и и за напред. След първата такава, до 1-2 месеца си се появиха разни наченки на косми, а след още един, вече спряха да растат, тоест в това време би трябвало да съм станал същия храст, какъвто и преди <s>кожо</s>коломаскирането

. Да, ама не - бяха се разредили и максималният им размер, както по дължината, така и по диаметър, беше къде-къде по-задоволяващ от преди това. В началото си мислех, че още малко и ще си порастнат пак както преди, но интересното беше, че спряха до този етап на развитие, което мене много ми се услади

. При което след няколко месеца (май половин година

) отидох повторно и сега даже срещам някой представители от [b]нежния[/b] пол, които носят повече косми (поне по ръцете си) от моите

.
Въпроса е, че за максимален ефект трябва да си ги поддържаш - тоест поне първия път когато се покажат пак след маскирането, да ги епилирате (което на този етап от еволюцията им - не боли........ много

)
Бе не е толкова страшна таз маскировка - мих - може и да пробваш въпросния метод. Аз си отидох с прясно съзнание, [b]че ще ме боли[/b]
[/quote]
А ако не е тайна колко $$$ е една такава сесия