XeDoX написа:Сънувал съм веднъж...на някакъв пъмп трак скачах,но всеки път падах стабилно.Това е в общи линии,нищо особено.

did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
FREERIDE RIDER написа:То не беше точно кошмар ,ама да си кажа : сънувах че си говоря с SpoileRи си говорехме за nort shore .
Yavkata написа:Тази тема ми беше много смешна , докото нощес не ми се случи и на мен.
Сънувам , че след някакво каране съм си зарязал байка до един дувар. Сещам се , да си го прибера, намирам го и като го хващам за кормилото , то се разпада в ръщете ми на парчета. Тикам го към къщи , ругая си и си говоря, че ще трябва да купувам нова лапа и кормило , но този път от по -дебелите. И започвам да си прехвърлям в главата оферти от Пазара. Абе кошмар некъв , направо.
biker_bg написа:FREERIDE RIDER написа:То не беше точно кошмар ,ама да си кажа : сънувах че си говоря с SpoileRи си говорехме за nort shore .
SpoileR беше и във моя кошмар , та бяхме тругнали със спойлер (със голфа) към сопот и 10-тина минути преди да стигнем той заключи вратите и каза ще се пускаме със голфа....тогава се събудих слава на богаспойлер недеи така да плашиш хората
спомням си и отзад твата закачени бехемота
dowhill_fan написа:Ми много пъти съм сънувал как скачам некав дроп и ми се чупи..и крада от веломанията и се ме фащат![]()
kfx700 написа:dowhill_fan написа:Ми много пъти съм сънувал как скачам некав дроп и ми се чупи..и крада от веломанията и се ме фащат![]()
Що пък точно от Веломанията да крадеш![]()
Странна работа
azze написа:Още съм стресиран от кошмара,който сънувах миналата нощ.Сънувах,че съм си сложил BB7 (поне така изглеждаше) за задна спирачка и реших да я пробвам.В момента,в който стиснах спирачката,задната шина (Джъмбо) се огъна настрани все едно е направена от кашкавал.Тук явно от ужас сънят ми прекъсва,защото ми се губи продължението.След това обаче помня,че видях как Джъмбото е не само огънато,но и разкъсано.Мислех си дали поне ще мога да използвам главината,не знаех дали е здрава.Обмислях каква шина да си взема - Магма,Сингълтрак или нещо такова.После спрях да мисля за това и си казах "Е,поне MAD-ът отпред е здрав.".Погледнах го и видях,че цялата шина е на вълнички.
![]()
Много густо ми беше сутринта,като се събудих.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта