Сънувате ли байк кошмари

Тук всеки може да пусне анкета по въпрос, свързан с колоезденето, който го интересува, или да отговори по вече зададена тема.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 800 / 600 / 10

Сънувате ли байк кошмари?

Не бе,само гейтаците сънуват такива работи-аз сънувам голи жени
175
52%
Случвало ми се е таквоз нещо-ама аз съм мъж и не ми дреме
83
25%
Сънувам от време на време разни подобни кошмари-изправя ми се сичката коса -даже тая на гърба:)
50
15%
I dreem of dead components all te fuckin time...and I wet my bed
27
8%

Общо гласове : 335

Re:

Мнениеот iceto94 » Съб Юни 27, 2009 11:42 am

XeDoX написа:Сънувал съм веднъж...на някакъв пъмп трак скачах,но всеки път падах стабилно.Това е в общи линии,нищо особено.

:roll2:
Аватар
iceto94

Рейтинг: 1137

Re: Сънувате ли байк кошмари

Мнениеот barabum » Съб Юни 27, 2009 11:54 am

Не съм сънувал кошмар с байкове. Аз понеже скоро ще си взимам нов байк, тая вечер сънувах как карам някакъв Scott Gambler Fr20 :crazy: :D
did написа:
EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
скъпо е!
barabum

Рейтинг: 1046

Мнениеот FREERIDE RIDER » Съб Юли 04, 2009 8:07 pm

То не беше точно кошмар ,ама да си кажа : сънувах че си говоря с SpileR :roll2: и си говорехме за nort shore . :D
Аватар
FREERIDE RIDER

Рейтинг: 1127

Мнениеот Frida » Нед Юли 05, 2009 11:37 pm

Снощи :boggled: сънувам, че си оставям НОВИЯТ байк в университета за секунди, заключен, но по пътя реших да се върна да видя добре ли е заключен и к'во да видя откраднали ми гумите оставили ме по капли и скоростите и спитачките ги нямаше... леле ОТКАЧИХ!!! Като се събудих ми олекна :rofl:
Аватар
Frida

Рейтинг: 1323

Мнениеот biker_bg » Пон Юли 06, 2009 10:20 am

FREERIDE RIDER написа:То не беше точно кошмар ,ама да си кажа : сънувах че си говоря с SpoileR :roll2: и си говорехме за nort shore . :D

SpoileR беше и във моя кошмар , та бяхме тругнали със спойлер (със голфа) към сопот и 10-тина минути преди да стигнем той заключи вратите и каза ще се пускаме със голфа....тогава се събудих слава на бога :nono: спойлер недеи така да плашиш хората :evil: спомням си и отзад твата закачени бехемота :eyebrow:
Аватар
biker_bg

Рейтинг: 1046

Re:

Мнениеот cvb » Сря Юли 15, 2009 6:42 pm

Yavkata написа:Тази тема ми беше много смешна , докото нощес не ми се случи и на мен.
Сънувам , че след някакво каране съм си зарязал байка до един дувар. Сещам се , да си го прибера, намирам го и като го хващам за кормилото , то се разпада в ръщете ми на парчета. Тикам го към къщи , ругая си и си говоря, че ще трябва да купувам нова лапа и кормило , но този път от по -дебелите. И започвам да си прехвърлям в главата оферти от Пазара. Абе кошмар некъв , направо. :bigeyes:

а на мен-на истина :(!: ми се случи
майка да не си..Изображениекой съм азИзображениевелосиРАПТОР цъкащите минуси имат малка пишкаИзображение
Аватар
cvb

Рейтинг: 859

Мнениеот kkch » Пет Юли 17, 2009 1:27 am

Странно звучи,но веднъж сънувах че карам BMX и бях много засилен по някаква наклонена улица.И нали Bmx обикновено бихте карали без спирачки...е така беше...по едно време осъзнах,че улицата свършва и имаше един огромен бордюр.Блъснах се и излетях...помня че още държах кормилото и тогава се събудих.Това ми е първия и последен кошмар с колело.Оттам нататак съм сънувал че спускам разни трасета от WC или че пускам нечовешки manual по главната улица между коли и хора.
boooom
Аватар
kkch

Рейтинг: 1180

Мнениеот Neo_92 » Съб Юли 18, 2009 11:56 pm

Аз пък сънувах някакъв ненормален байк , явно създаден от развинтеното ми въображение и обаче все едно съм голям колкото мравка и някаква супер яка кака седи и ми вика айде вземи го твой е , взимай , пък после може да измислим да пием по нещо заедно и аз все си тичам към колелото и все не мога да го взема и тва си е. ( Колелото прилича на изродщините на Николай, ама е по изродско :D , а каката няма да я коментирам че там вече е сложно .... ) И тоя сън вече го сънувам няколко пъти. Викам си абе няма ли начин да пусна авто сейф и да си продължавам сейфа на следващата вечер :dontknow: може да го стигна някой ден...
Последния път в който го сънувах имаше накъв огромен изродски роуд геп , тябваше да прескоча нещо от рода на магистрала с 6 платна :D И тва го правя с моя скапан байк , падам,( без каска и др. видове протектори ) ставам, изтупвам се, избърсвам кръвта и продължавам към колелото :D По някой път се бъркам и тръгвам към каката , ама бързо влизам в правия път , с мръсна газ към колелото.

:crazy:
Аватар
Neo_92

Рейтинг: 1530

Мнениеот foxracingshox » Нед Авг 02, 2009 2:01 am

Един път сънувах,че прескачам някаква река :crazy: :lol2:
Аватар
foxracingshox

Рейтинг: 1107

Мнениеот edinmilion » Нед Сеп 06, 2009 2:33 pm

Сънувах, че са ми гепили куулилото. Всъщност не беше кошмар защото намерих крадеца и рязах разни пръсти, троших крака, ръце, зъби (явно и филмите които гледам си казват думата...все неща които не бих направил?!?). Предпочитам лесните и интелигентни методи - най хладнокръвно с пистолет в главата! :evil:
edinmilion

Рейтинг: 2000

Мнениеот mors » Нед Сеп 06, 2009 4:32 pm

Аз най-много да сънувам, че спускам по някоя готина пътечка. Ама кошмари - Тц :beer:
Velosiped ist Krieg
http://egopolitico.org/
Аватар
mors

Рейтинг: 1213

Мнениеот venci95 » Нед Сеп 06, 2009 4:57 pm

Сънувах...хидравлични дискови спирачки...бях се засилил ииии....нямаше течност...иии километража показваше 75 и гледам отсреща дувар висок 5м.!!! :V: и...уцелих дувара! :popcorn:
Който има 18+ и се чувства пренебрегнат тук-да сменя
форума !!!
Аватар
venci95

Рейтинг: 1078

Мнениеот edinmilion » Нед Сеп 06, 2009 7:15 pm

eee трябвало е да го дропнеш!! :D
edinmilion

Мнениеот venci95 » Пон Сеп 07, 2009 8:42 pm

След като многократно четох тази тема снощи отново сънувах,но не кошмар карах някаква мекица за дх()непознат модел и марка явно създадена от болния ми мозък,но ако рязко забогатея бих го скицирал,и бих го дал за изработка :agree: по една пътека която беше адски кална с адска скорост между дърветата когато спрях в подножието на няква планина погледнах на долу и видях,че цялата е оградена от трасета за мтб за всеки стил по едно трасе-дх,фр...()ако някои ден стана милионер бих я скицирал и бих я дал за изработка! :agree: погледнах се и видя,че аз чисто бялата предпазна екипировка,и чисто бялата мекица сме чисти като доктори преди операция,къде беше цялата тази кал???!!!Не знам...събудих се! :bawling:
Който има 18+ и се чувства пренебрегнат тук-да сменя
форума !!!
Аватар
venci95

Рейтинг: 1078

Мнениеот w0oz » Вто Сеп 08, 2009 12:05 am

сънувам че карам някви дх машини но като се събудя ги няма :liplick:
w0oz

Рейтинг: 1195

Мнениеот veskoz » Пет Сеп 11, 2009 11:26 am

Снощи сънувАх Северен Ледовит океан ЗАГОРКА. Е нЕма давене ви казвам... и се събудих с тоалетна нужда. :crazy:
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Мнениеот KiD_WiTh_GuN » Вто Сеп 15, 2009 10:00 pm

biker_bg написа:
FREERIDE RIDER написа:То не беше точно кошмар ,ама да си кажа : сънувах че си говоря с SpoileR :roll2: и си говорехме за nort shore . :D

SpoileR беше и във моя кошмар , та бяхме тругнали със спойлер (със голфа) към сопот и 10-тина минути преди да стигнем той заключи вратите и каза ще се пускаме със голфа....тогава се събудих слава на бога :nono: спойлер недеи така да плашиш хората :evil: спомням си и отзад твата закачени бехемота :eyebrow:

Само като прочетох каза ,че ще се спускаме с голфа и такъв смях ме напуши :roll2: :roll2: :bawling: И за оня дету успявал дане мине през лайна стрийтъра :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :bawling:
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
Аватар
KiD_WiTh_GuN

Рейтинг: 1418

Мнениеот c0nvERsE » Сря Сеп 16, 2009 9:05 pm

Не съм, надявъм се и да не сънувам :agree: :D
c0nvERsE

Рейтинг: 1140

Мнениеот Yavkata » Съб Сеп 19, 2009 7:19 am

Ауу, и на мен ми се случи! Сънувам ,че след каране по един път през полето и след кратко спускане излизам на асфалта в населено място. Чувам странно тракане от предницата. Спирам, поглеждам , и що да видя :bigeyes:
Между вилката и шината няма нищо!!! Някъде по пътя са ми изчезнали спиците , главината , ротора. Тракането идва от блъскането на шината във остта на вилката :crazy: Качвам се на колелото(!!! ) и тръгвам обратно. След километър по изровения път почвам да намирам разни неща -разглобения ми телефон, инструменти, помпа и най -накрая главина ,спици и диск :magnify: Е, те тва е!
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот Night_Falcon » Съб Сеп 19, 2009 2:42 pm

Айде и аз да се разпиша. Беше много интересен кошмар :D
Карам си карам си колелото, но по едно време Боксъра все едно става твърда вилка - нищо не обира. Гледам го изпитателно, и той си работи - сгъва се, само дето има нечовешко тресене, все едно карам с твърда вилка.
Следващия момент вместо боксъра се появява някакъв ЗУУМ (!!!!!) и докато фърча по камъни и корени, все едно карам по асвалт. Зуума обира буквално всичко :D :D :D
И на всичкото отгоре беше брутално реалистичен :D
Аватар
Night_Falcon

Рейтинг: 1376

Мнениеот dowhill_fan » Чет Юли 29, 2010 8:56 pm

Ми много пъти съм сънувал как скачам некав дроп и ми се чупи..и крада от веломанията и се ме фащат :dontknow: :(
Аватар
dowhill_fan

Рейтинг: 944

Мнениеот kfx700 » Чет Юли 29, 2010 9:26 pm

dowhill_fan написа:Ми много пъти съм сънувал как скачам некав дроп и ми се чупи..и крада от веломанията и се ме фащат :dontknow: :(

Що пък точно от Веломанията да крадеш :bowdown: :rofl: Странна работа :agree:
Аватар
kfx700

Рейтинг: 889

Мнениеот kfx700 » Чет Юли 29, 2010 9:27 pm

kfx700 написа:
dowhill_fan написа:Ми много пъти съм сънувал как скачам некав дроп и ми се чупи..и крада от веломанията и се ме фащат :dontknow: :(

Що пък точно от Веломанията да крадеш :bowdown: :rofl: Странна работа :agree:

Момчетата от вело-мания имат късмет че не си сумнамбул :rofl: :lol2:
Аватар
kfx700

Рейтинг: 889

Мнениеот azze » Чет Юли 29, 2010 9:37 pm

Това ми е най-гадният велокошмар засега.
azze написа:Още съм стресиран от кошмара,който сънувах миналата нощ.Сънувах,че съм си сложил BB7 (поне така изглеждаше) за задна спирачка и реших да я пробвам.В момента,в който стиснах спирачката,задната шина (Джъмбо) се огъна настрани все едно е направена от кашкавал. :bigeyes: Тук явно от ужас сънят ми прекъсва,защото ми се губи продължението.След това обаче помня,че видях как Джъмбото е не само огънато,но и разкъсано.Мислех си дали поне ще мога да използвам главината,не знаех дали е здрава.Обмислях каква шина да си взема - Магма,Сингълтрак или нещо такова.После спрях да мисля за това и си казах "Е,поне MAD-ът отпред е здрав.".Погледнах го и видях,че цялата шина е на вълнички. :eek3:
Много густо ми беше сутринта,като се събудих. :D

@kfx700,използвай опцията за редактиране на постовете. :)
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот Joker_Here » Сря Сеп 01, 2010 9:12 pm

Дни след като си купих новия байк,сънувах ужасен кошмар: Аз съм малък на ръст и безпомощен и в същия момент съм на изложение на собственото си колело,аз съм човека който отговаря за него.Идва някакво момче,казва може ли да го покарам отвън и аз отговарям : Да.Излизаме и се обръщам за малко,след това пак поглеждам и виждам как през една ограда тоя същия хвърля байка ми от другата страна и прескача стената,а аз гледам и не мога да направя нищо.Разплаках се,и се притесних какво ще кажа на нашите.Събудих се.

П.С.На НИКОЙ,ама на НИКОЙ не пожелавам подобен сън! :bawling:
I'm riding Specialized Big Hit FSR 2 2010.
Аватар
Joker_Here

Рейтинг: 1208

Мнениеот NWD » Сря Сеп 01, 2010 10:16 pm

Офф, аз кошмари сънувам, но за мой късмет те нямат нищо общо с колела :evil:
Аватар
NWD

Рейтинг: 1056

Мнениеот Keen on » Съб Сеп 04, 2010 8:35 pm

Всяка вечер,това вече не може да се трае :banghead: Не мога да правя нищо като хората ,все за каране и колело си мисля :crazy:
Keen on

Рейтинг: 1200

Мнениеот Nymphetamine » Съб Сеп 04, 2010 9:01 pm

Сънувал съм веднъж, че ми се разцепи челната тръба. :V:
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот tkpopov » Пон Сеп 06, 2010 11:40 am

Често съм сънувал, че карам колелото в мразовит мъглив ден по Бургаския мост спирачките ми се повреждат и парапетите ги няма, не мога да спра, доближавам ръба и "бух" с колелото в морето и стреса се събуждам.
А друг път съм сънувал, че тъщата иска да ми продаде колелото за 10 лева, а аз побеснявам от това. Или, че просто колелото ми изчезва мистериозно. И обикновено след такива сънища ставам в тъмното и известно време се заглеждам в колелото, нежно го докосвам и само тихо си викам на ума: "Моето любимо колело. Не си го давам! Няма да го дам! Не!" А през това време чувам, как мега-набожната ми тъща хърка като заклана в съседната стая.
Аватар
tkpopov

Рейтинг: 1292

Мнениеот Joker_Here » Нед Окт 24, 2010 11:39 pm

ДА,отново кошмар.

Съня започва като,аз и още 2ма приятели седим на лифта в Бороветц и се качваме нагоре.Стигаме горе и аз по някаква причина оставям байка в началото на трасето и взимам на друг байка и спускам с него...Качвам се пак,и байка ми го няма,поболявам се от ужас,започвам да го търся,не го намирам,един приятел казва след известно време,че байка ми е бил изнесен в чужбина,умирам от гадост.Съня свършва и се будя.УЖАС!
I'm riding Specialized Big Hit FSR 2 2010.
Аватар
Joker_Here

Рейтинг: 1208

ПредишнаСледваща

Назад към Анкети