Доволни ли сте от обслужването във Веломания- ХЕИ

Тук всеки може да пусне анкета по въпрос, свързан с колоезденето, който го интересува, или да отговори по вече зададена тема.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 800 / 600 / 10

Доволни ли сте от обслужването във Веломания- ХЕИ

Мнениеот Cocko » Пет Ное 25, 2005 4:17 pm

Доволни ли сте от обслужването във Веломанията срещу ХЕИ? Пускам темата, защото днес ми обясниха, че ги МЪРЗИ да ме обслужат. Знам, че има още доста недоволн, затова да направим така, че да ни чуят!

П.С. Държа да подчертая, че нямам нищо против Веломания, Драг или някоя от марките, на които Веломания е представител.
Пиши на кирлица!
Pi6i na kirilica!
Cocko

Рейтинг: 1700

Мнениеот Pupinator » Пет Ное 25, 2005 4:53 pm

ХАХАХА
Каква точно услуга са ти отказали? ;)

Pupinator OUT:combust:.
http://www.championsfactory.bg

With all the money in the world you can't buy my respect :nono: :nono: :nono: :nono: !!!
Аватар
Pupinator

Рейтинг: 1818

Мнениеот Cocko » Пет Ное 25, 2005 5:22 pm

Ей, без долни мисли!!! То верно, че звучи малко "странно" тази анкета. Отказаха да ми продадат брони с точни размери (тоест бях измерил точно колко дълги брони за жилата ми трябват, за да ми ги отрежат в магазина, защото нямам прилични клещи). Казаха ми да донеса старите парчета.
Пиши на кирлица!
Pi6i na kirilica!
Cocko

Мнениеот klmn » Пет Ное 25, 2005 7:36 pm

То зависи на кой си попаднал.Девойката не е много в час,а Кольо е точен.
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот Cocko » Пет Ное 25, 2005 7:46 pm

Да, това е добре да се отбележи- на девойката попаднах. Тя бележи напредък, ама не достатъчен. Как може в един уважаващ себе си и КЛИЕНТИТЕ си магазин да ти кажат мързи ме.
Пиши на кирлица!
Pi6i na kirilica!
Cocko

Мнениеот Bodom » Съб Ное 26, 2005 12:56 pm

Ами аз останах мнооого разочарован от сервизното обслужване там. Иначе от магазина и продавачите в него съм доволен. Купил съм 3 колела от там. Едното моето и заведох двама приятели да си купят колела от там.
Аватар
Bodom

Рейтинг: 1722

Мнениеот axelmax » Вто Дек 13, 2005 9:53 pm

Аз ходя при Нина и вече съм доволен от обслужването

брао на Веломания ,че оправиха тоя проблем

за магазина на хигиената-има какво да се желае по този въпрос
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот Peacemaker » Пет Дек 16, 2005 12:06 am

[quote="klmn"]

[/quote]

Мдаа...точно така е.А иначе девойката е убава.;)
Vladimir Visotski said:"Нет Вьiхода-есть Вход, но не Тот!"
Make Peace, not War!
Аватар
Peacemaker

Рейтинг: 1200

Мнениеот axelmax » Чет Яну 19, 2006 9:54 am

дам не съм го забелязал само аз;)
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот Harka » Чет Яну 19, 2006 11:00 am

[quote="Peacemaker"]

[quote="klmn"]

[/quote]

Мдаа...точно така е.А иначе девойката е убава.;)
[/quote]

Девойката е ЯКО ЗЛЕ. Според мен е недопустимо да бъде допуснат човек да работи нещо, за което принципни неща не знае. А това, че няма идея дори какво има в магазина, няма да го коментирам.
Аватар
Harka

Рейтинг: 2000

Мнениеот Bodom » Чет Яну 19, 2006 11:14 am

А напоследък са я оставили да господства там:D
В интерес на истината девойката хич не беше любезна към мен преди, но от коледа насам, и откакто и направих оборот за 280лв и си говорих по тилифоната с нея, че имаше да ми дава една гаранционна карта ме е запомнила и вече се отнася значително по-добре (поне с мен).:^:
Аватар
Bodom

Мнениеот lacho_m » Чет Яну 19, 2006 12:06 pm

И все пак в един магазин е важно не само да са любезни и да се "отнасят добре" с теб, а и да ти помогнат, продавайки това което търсиш.

А последното никак не важи за въпросната девойка, която когато не и е ясно какво искаш, казва просто че го нямат, въпреки че ако се позагледаш по стоката, може и да го намериш сам.

В този смисъл съм напълно съгласен с казаното от Harka и се чудя кога "агентите" от Веломания във форума ще забележат тази тема и ще направят нещо по въпроса, за да не се съсипе съвсем, хубавия магазин там.
Да бе мирно седяло, нищо не би видяло!
Аватар
lacho_m

Мнениеот Brave » Чет Яну 19, 2006 12:22 pm

Дамата е леко шматкава, но поне с мен винаги се е държала страшно любезно и отзивчиво. А хем последния път пробвах сигурно десетина каски и нищо не купих, щото главата ми се побра само в един Лейзър за 400 лв. И преди съм идвал за дреболии - спейсъри и др. и винаги се е държала добре. Наистина, за съжаление, не много в час с това, което продава, но какво да се прави...
Brave

Мнениеот Harka » Чет Яну 19, 2006 12:56 pm

Хубаво, държала се любезно и отзивчиво. Е, извинете, но това трябва да и е задължение, след като са я турили да продава нещо! Но само с едната любезност търговец не можеш да бъдеш! Не ми се мисли колко потенциални клиенти е загубила с невежеството си. Не знам кой отговаря за назначаването на персонал в магазините на Веломания, но няма да е зле този човек да седне и да се замисли какво печели и какво губи от една такава служителка (а и не само от нея), пък била тя негова приятелка/роднина и т.н. (защото ми е трудно да повярвам, че девойката е там без връзки).
Освен това продължавам да се изумявам от липсата на почти всякаква комуникация между отделните магазини. Е не е нормално да ми се каже, че дадена стока е била единствена бройка и е свършила и в същото време да научавам от страничен човек, че същата стока я има в друг магазин на Веломания.

Еdit: Напълно споделям мнението на lacho_m.
Аватар
Harka

Мнениеот Bodom » Чет Яну 19, 2006 1:46 pm

Съгласен съм с вас. На тази мома мястото и не е там. Просто исках да отбележа, че тя умее да се отнася и добре с хората, стига да иска. Поне аз в началото мислех, че е перманентно зла.
Аватар
Bodom

Мнениеот bikerider » Чет Яну 19, 2006 2:53 pm

[quote="Harka"]
Не ми се мисли колко потенциални клиенти е загубила с невежеството си.
[/quote]

Синдрома "Макском" - 90% от продукцията се изнася навън. Сещаш се колко ги бОли в централата на Веломания за магазинната им мрежа и тукашните клиенти...

Edit: те разбира се ще кажат друго, но поне такова впечатление оставят... което е единственото нещо от значение според мен.

[quote="Harka"]
Освен това продължавам да се изумявам от липсата на почти всякаква комуникация между отделните магазини.
[/quote]

Съгласен съм, макар че Нина като я попиташ нещо за Хигиената директно вдига телефона, звъни там и пита. Освен това Нина (и магазина) са малко по-особен случай ако не се лъжа, но не съм достатъчно в час с нещата за да бъда категоричен. При всички случаи горния ми отговор важи също.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот PtD » Чет Яну 19, 2006 2:56 pm

[quote="bodom"]

Съгласен съм с вас. На тази мома мястото и не е там. Просто исках да отбележа, че тя умее да се отнася и добре с хората, стига да иска. Поне аз в началото мислех, че е перманентно зла.
[/quote]

Ей точно тия, перманентно злите, знаеш ли как бързо омекват като почнеш да скърцаш със зъби...:laugh:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот gladstone » Чет Яну 19, 2006 3:03 pm

[quote="bodom"]

[/quote]

Бе нека си е зла, характерът и няма нищо общо с безмозъчието. Все тая, всеки си назначава, който си поиска, вас какво ви интересува?Просто не ходите там :^:
gladstone

Рейтинг: 1698

Мнениеот lacho_m » Чет Яну 19, 2006 3:26 pm

[quote="gladstone"]

[quote="bodom"]

[/quote]

Бе нека си е зла, характерът и няма нищо общо с безмозъчието. Все тая, всеки си назначава, който си поиска, вас какво ви интересува?Просто не ходите там :^:
[/quote]

Ами не ходим, но това едва ли ще реши проблема :o)
Аватар
lacho_m

Мнениеот klmn » Чет Яну 19, 2006 7:34 pm

[quote="bodom"]

[/quote]
Зависи от количеството(и качеството)на употребения алкохол предната вечер..:nuts:
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот bikerider » Чет Яну 19, 2006 9:21 pm

[quote="klmn"]
Зависи от количеството(и качеството)на употребения алкохол предната вечер..:nuts:
[/quote]

Чрез алкохол се решават само субективни проблеми... този не е такъв :nuts:
Аватар
bikerider

Мнениеот GECKO » Чет Яну 19, 2006 10:38 pm

Не виждам къде е проблема. Ако виждате неквалифициран/неподходящ персонал кажете си го (примерно на Нина) аз така споделих и при следващото си отиване на хигиената получавах точни отговори и коректно отношение (не че ще стъпя повече там) въпроса е да се поиска коректно отношение от персонала, защото те са персонал все пак. Един собственик на бизнес, като "Каймата", близнаците и т.н. гледат да са коректни с клиентите си за да ги запазят, докато служителите в големите магазини не им пука много за печалбата на магазина, те са там за да продават на принципа "Не е мое не ми пука!"

Не че имам нещо против мацката, даже е симпатяга (на екстерйор) но ако смятате, че не ви устройва обслужването кажете си. Ако всички недоволни изразят мнението си тя може да не е там и да не продава команда LX за Alivio (пфу, че нямах пари да си го взема така както ми го даде). Да си гониме интересите, все пак не отиваме там да гледаме някаква кака и да си лафкаме ами да си пазаруваме/потърсиме мнение на тема велосипеди
Аватар
GECKO

Мнениеот Admin » Чет Яну 19, 2006 10:58 pm

А, познавам хора, които са ходили специално заради нея там, даже са си купували дреболийки, за да я занимават по-дълго време :rofl:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Bodom » Чет Яну 19, 2006 11:26 pm

:eek2: Не думай.
Аватар
Bodom

Мнениеот did » Чет Яну 19, 2006 11:30 pm

[quote="Admin"]

А, познавам хора, които са ходили специално заради нея там, даже са си купували дреболийки, за да я занимават по-дълго време :rofl:
[/quote]

... и накрая сигурно са получавали XT на цената на TX и въздушна целувка за довиждане... ех, искам и аз.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот lacho_m » Пет Яну 20, 2006 10:45 am

[quote="GECKO"]

Ако виждате неквалифициран/неподходящ персонал кажете си го...
[/quote]

Ами ей на, казваме го... не че в крайна сметка май само си чешем езиците :beer:

[quote="Admin"]

[/quote]

Разбирам... явно е тогава защо все още продава там :I
Един вид рекламно лице... на дреболийки :boggled:
Аватар
lacho_m

Мнениеот Crimson » Пет Яну 20, 2006 10:53 am

[quote="Admin"]

[/quote]

Бреййй, ама Убава ли е?:eek:
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот nikitzo » Пет Яну 20, 2006 11:03 am

перфектна е
Аватар
nikitzo

Рейтинг: 1180

Мнениеот Quiz » Пет Яну 20, 2006 11:05 am

Така и така се заговори за не особено компетентната (по общи приказки) девойка, от няколко дни гледам тук, в сайта рекламата за набиране на персонал за Веломания и чета, че набират "стикер-girl". Някой може ли да сподели що за длъжност е това...:D, че ме загложди любопитството.:D:D:D
Аватар
Quiz

Мнениеот bikerider » Пет Яну 20, 2006 11:11 am

ми то си пише - да залепва марковите стикери по рамките
Аватар
bikerider

Следваща

Назад към Анкети