[quote="Morpher"]
Windstream, може ли само да поясниш на непросветените люде, като мен, какво е 1911? Да не би да е някякъв вид азотна система?
[/quote]
Nitrous-а е хубаво нещо за dragstrip-овете, обаче на улицата му приложението му е силно ограничено - аз залагам на метод не толкова елегантен и новаторски, но за сметка на това пък с постоянно и безотказно действие - forced induction, в моя случай експериментална би-турбо система за Mustang SVT

Що се отнася до 1911-цата Bluskanie позна, това е бившия щатен пистолет за армията и флота (не съм сигурен за USAF, но мисля че и те са го ползвали известно време) - ютия голяма, грозна и изключително ефективна ако си дадеш зора да се научиш да я ползваш както трябва. Живот и здраве скоро ще се сдобия и с една 9мм карабина отговаряща на същото описание (голяма, грозна и ефективна), за края на август е планирана покупката й уж, но пък дотогава и пръстенче такова по-особено може да ми се наложи да вземам, та зависи кое как дойде... в единия случай ще съм с три пушкала, в другия с две пушкала и една годеница която може да ги ползва не по-зле от мен, win-win ситуация откъдето и да го погледнеш
Халкор, въпросното леке миналата есен се прибра от САЩ и в една от темите за ATV-тата в България се похвали че много се радвал като изкара ангелите на "ездачите" им докато е с колата, даже ако не бъркам се изфука че някоя си там сутрин отрязъл и избутал от пътя един такъв. Абе простотия до шия