ша ма извиняваш ама с протектор на гръбнака намаляваш в пъти вероятноста да бъде счупен същото до няква степен се отнася за коста от коляното до глезена.URNEST написа:И преди е казвано, но да повторя протекторите не пазят от вътрешни травми(счупвания), а от повърхностни травми.И все пак е по-добре с тях отлколкото без.
naso написа:ша ма извиняваш ама с протектор на гръбнака намаляваш в пъти вероятноста да бъде счупен същото до няква степен се отнася за коста от коляното до глезена.URNEST написа:И преди е казвано, но да повторя протекторите не пазят от вътрешни травми(счупвания), а от повърхностни травми.И все пак е по-добре с тях отлколкото без.
PtD написа:Фулфейсът пък намалява вероятността да заприличате на орки и опазва оскъдния запас сиви клетки
PtD написа: (а е оскъден, щото иначе нямаше да ходите да се юркате с колела по камъните, нали така).
CYBER написа:Имам кори 661,които при падане на дъртовете не ме препазиха много.Коляното ми беше защитено и въпреки това успях да го разкървавя.
bikerider написа:CYBER написа:Имам кори 661,които при падане на дъртовете не ме препазиха много.Коляното ми беше защитено и въпреки това успях да го разкървавя.
А можеше да го изкъртиш, нали?...
Аз не карам с нагръдник засега, но скоро ще инвестирам. Иначе не мога и да преброя от колко контузии са ме предпазили наколенките и шлема - от дребни охлузвания до зловещи потрошвания...
С други думи - ползата е очевидна, ако автора има съмнения нека покара 2-3 години без протекция.
=bikerider написа:CYBER написа:Имам кори 661,които при падане на дъртовете не ме препазиха много.Коляното ми беше защитено и въпреки това успях да го разкървавя.
ако автора има съмнения нека покара 2-3 години без протекция.
ZyclonB написа:Мдааааааааа, след като прочетох последния пост вече съм сигурен кой точно протектор за тяло ще си купя-ще има да събирам 3-4 месеца, но май е добра инвестиция:
-http://www.amazon.com/Dainese-Jacket-Wave-V-Neck-Black/dp/B000ONBT9Y/ref=pd_bbs_sr_3/104-3229775-4795960?ie=UTF8&s=automotive&qid=1191351927&sr=8-3
Даите някое мнение
Мене ме кефи че има протекция за врата...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта