Шосейно колоездене край Стара Загора

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Шосейно колоездене край Стара Загора

Мнениеот rosty_sz » Чет Ное 29, 2007 9:07 pm

Здравейте!
Аз съм от Стара Загора и редовно въртя педалите в околноста. Често забелязвам "колеги" по пътищата а в тоя форум нещо ги няма. Хайде колеги пишете в тая тема. Нека се запознаем, да обменим опит, да се организираме да въртим заедно и т.н. Не пускам тази тема с намерение да си мерим възможностите или да спорим грубо по разни въпроси, а за да се преброим, запознаем и да се опитаме тук да си определяме срещи, та от време на време да караме и в група. Все пак да не забравяме, че шосейното колоездене е и отборен спорт.
rosty_sz

Рейтинг: 1380

Мнениеот brumbar » Пет Ное 30, 2007 9:57 am

Привет.
Най-накрая да вида някой съгражданин да се интересува от шосето. Основно карам сам. Сега през зимата мога да излизам само събота и неделя ако времето позволява. По принцип в неделя се събираме 2-ма максимум 3-ма души да покарваме. Най-често ходим по маршрута до село Казанка. Имам идея съботните дни да излизам с юношите от Локомотив. На година навъртам около 10 -12 хил. км. Лятото гледам да карам минимум 4 пъти седмично.
Ще ти оставя лични данни на mail видях, че си ми писал.
До скоро
Аватар
brumbar

Рейтинг: 2000

Назад към Други видове колоездене