Приключенска тема и покана за летно каране по шосе.

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Приключенска тема и покана за летно каране по шосе.

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Яну 15, 2008 10:25 pm

Приятели, планирам таа година да направим един тур дьо Стара планина (проходите нагоре-надоле и пак обратно), после по целата морска ивица и прибиране през Странджа, Сакар, Родопите, Пирин, Рила, онаа планина до Кюстендил, Трън и през Люлин у Дружба. Има ли навитаци да си правим компания с шосейки, съвсем малко багаж и ... ми, тва е, има ли желаещи? Бате Граш и бате мозер приемам, че вече са се записали, ама нема да е лошо да го потвърдат и писмено тука. Приемам секви забележки и идие относно маршрута, подготовката, екипировката и квото друго се сетите. Благодаръ ви, приятели! :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот Grash » Сря Яну 16, 2008 1:09 am

Хахаха.... май яко ти се кара :agree: До морето смятам да ходя с коолото, но през подбалканския, както се бяхме разбрали. За старопланинските проходи също съм навит, но не знам как ще съм с времето, защото почнах нова работа и все още е малко неясно. До Белмекен също трябва да се мине... абе общо взето трябва много да се кара, дано да го осъществя. Ще се чуем допълнително, като си тръгнат белите мечки ;)
Изображение
Аватар
Grash

Рейтинг: 2000

Назад към Други видове колоездене