Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10
тва, че ти си нямаш работа по нощите, не означава, че половината форум трябва да губи 1 час да търси фрейм 997.5. Сам знаеш, че тва не е по силите на местните мъгъли.
dave mirra e стара пушка, мисля точно на него му викат нещо като bionic man защото е целия в пирони. и пак на стари години ги размазва по всички X-Games и подобни
бати...какво се чудите и се маете как го правят....аз съм по добър "DownHiller":clap::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
P.S тфа с Downhilla незнам къде го забърках...още съм под влиянието на алкохола
P.S2 :drunk::drunk::drunk:
Досега си мислех че съм видял изродии с бмх обаче тва вече е... Определено приземяват почти всеки трик изключително "меко" и с много добро изпълнение и то на каква височина на някои части от клипа...тея направо са болни вече:crazy::xx(::dunno:
пс. с две думи - клипа къса...:thumb: