УМОРА

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Юли 14, 2008 4:18 pm

Баце, тъпо е да зобиш бианабол за сила в краката. Тоа боклук качва мускулна маса, задържаш вода и се подуваш като балон (знам го от неличен опит). Относно вредността на бианабола, алкохола, аналгина или киселото млеко, мога само да кажа, че е съвсем индивидуално. Шампиони стават теа, дето успеват да извлекът по-голема полза от позитивните страни (задължително) на зоба, а отрицателните им вредът по-малко (като тва не е задължително). Друго по темата не се сещам кво мога да пиша. :dunno:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот BluE_Magic » Пон Юли 14, 2008 4:20 pm

Къф е тоя бианабол бре я пояснете малко земи да си подсиля и аз краката имам нужда.
Аватар
BluE_Magic

Рейтинг: 1477
Местоположение: The universe, milky way galaxy, solar system, earth, bulgaria, plovdiv, trud

Мнениеот Митко Ruse » Пон Юли 14, 2008 5:47 pm

Олеееее защо ли писах за това?Никакъв бианабол.Аз нарочно дадох пример с този толкова стар и ефтин стероид тои изобщо не е за колоездене.Знам някои неща,който са за колоездене но бих изкал да науча още.Еи малкия магюсник за тебе казвам не пипаи това.Ама четете точно кво пиша де.
Митко Ruse

Рейтинг: 2000

Мнениеот Grash » Пон Юли 14, 2008 6:38 pm

Митко, да те питам, че ми стана интересно... Колко хиляди ти е годишният договор със отбора за който се състезаваш, че да си струва всичко това?
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот Митко Ruse » Пон Юли 14, 2008 7:47 pm

Ще кажа и аз като малкия "абе вие сега не разбирате".То хората като остареят се вдетеняват.Аз съм средна работа.Защото давам хиляди на година за да правя това.Има значително по луди от мен на тази тема.Става въпрос за купуване на колела и части.Трябват средства за медикаментозно възтановяване/знам един дето дава 800лв. на месец/.Пътувания и придружаващи коли и още не знам какво дето сега не се сещам.Просто приемаш предизвикателство и се справяш.
Митко Ruse

Мнениеот Stancho » Пон Юли 14, 2008 10:53 pm

Има едно такова нещо наречено Isostar, което подпомага възтановяването и предпазва от дехидратация. За състава ще прочетеш на опаковката, но беше с много витамини. ;)
Аватар
Stancho

Рейтинг: 1699

Мнениеот Deerde » Пон Юли 14, 2008 11:16 pm

Stancho написа:Има едно такова нещо наречено Isostar, което подпомага възтановяването и предпазва от дехидратация. За състава ще прочетеш на опаковката, но беше с много витамини. ;)

Е не ти направо ме пръсна хахахаха :rofl: :rofl: :rofl:
Аватар
Deerde

Рейтинг: 1252

Мнениеот Grash » Пон Юли 14, 2008 11:40 pm

Митко Ruse написа:Ще кажа и аз като малкия "абе вие сега не разбирате".То хората като остареят се вдетеняват.Аз съм средна работа.Защото давам хиляди на година за да правя това.Има значително по луди от мен на тази тема.Става въпрос за купуване на колела и части.Трябват средства за медикаментозно възтановяване/знам един дето дава 800лв. на месец/.Пътувания и придружаващи коли и още не знам какво дето сега не се сещам.Просто приемаш предизвикателство и се справяш.

Предизвикателството да си разбиеш здравето, вместо да караш за удоволствие? Предавам се, желая ти късмет все пак...
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот SOG » Пон Юли 14, 2008 11:41 pm

Тая работа да се трепеш като луд,без да ти плащат и без да имаш някакво бъдеще в тоя спорт според мен малко клони към избиване на комплекси на стари години.Химии,мерене на полсове и проценти спред мен ако не си на 18 и тепърва да ти предстои професионална кариера са ненужно вманиачаване.Това с даването на хиляди дори не го проумявам.Лично аз тренирах колоездене до преди 8 години.Спрях изведнъж,защото рещих,че искам да тренирам културизъм.За първите 2 години бях качил 40кг.Общо 5 години вдигах тежести и сега от 3 години си почивам и съм само с 20кг повече от времената когато тренирах колоездене:).Вече нямам амбиции да се състезавам,но се справям доста добре като се има предвид колко килограма съм по-тежък и това,че 8 години не бях поглеждал колело.Сега като цело съм по-увлечен по материалната част да си сглобявам велосипеди и да разучавам части и по-малко към тренировъчните тактики,а и вече татуировките ми са в повече да карам като луд,едно падане ще ми коства доста грозна картина по горните крайници.Иначе до колкото знам 30мг(6 хапчета) не са много лекарствена доза.А и тия хапове са малко мръсна работа,защото след спирането им имунната система доста отслабва и се случва да се разболееш и за седмица две долу горе изгубваш това,което си качил докато ги вземаш.Не знам за колоезденето но за качване на мускулна маса съм стигнал до извода,че е най-добро здраво и разумно трениране,добра почивка и големи количества качествена строго определена храна.
SOG

Рейтинг: 1220

Мнениеот Митко Ruse » Вто Юли 15, 2008 8:49 am

Ще споря,че става въпрос за избиване на комплекси/отговарям от името на всички който карат състезателно/.Може би има и такива но за мен да кажа.Имам една кутия от обувки пълна с медали от държавни първенства и международни състезания.Имам добра работа и гледам на спорта като начин за избиване на стреса и изразходване на излишъка от сили.Почти всички са бивши спортни звезди с 15г. стаж като професионалисти в колоезденето.Многократни участия в Обиколката на България и Пробега на мира.Има един пич от Пловдив дето кара с придружаваща кола Мерцедес SLK шофьор и девойка.Моя партньор има фабрика, два ресторанта и хотел та едва ли става въпрос за комплекси.От наесен мисля да направя опит да възтановя колоезденето в моя град.Затова тръгваме на тренировка от централно място та да видят хората какво е това колоездач с хубаво колело и добре облечен.Навярно вече ни харесват щом колите почнаха да ни пазят.
Митко Ruse

Мнениеот SOG » Вто Юли 15, 2008 11:14 am

Митко Ruse написа:От наесен мисля да направя опит да възтановя колоезденето в моя град.Затова тръгваме на тренировка от централно място та да видят хората какво е това колоездач с хубаво колело и добре облечен.Навярно вече ни харесват щом колите почнаха да ни пазят.

Това е чудесно.Дано се развият нещата с шосейното колоездене,иначе до колкото знам колодрума са го развалили в Русе,поне си имам няколко белега за спомен от него:)
SOG

Рейтинг: 1220

Мнениеот Митко Ruse » Вто Юли 15, 2008 12:24 pm

Верно развалиха го.Не се изненадвам,че имаш белези от него щото беше толкова стръмен и опасен.Аз така и не намерих смелост да се дигна най-горе на бялата линия.Този дето го развали също кара колело.Миналата година му купих старото колело на Михолевич/ако не бъркам името/ дето кара тази година на Вуелтата.
Митко Ruse

Мнениеот Митко Ruse » Вто Юли 15, 2008 3:11 pm

Хахааааа.Дето писахте за пари господ чу.На 18ти имаме състезание в Албена/че да погледат чежденците/ а сега предлагат на 20ти в Пловдив и нашия отбор се назландисваме.Предлагат по-висок награден фонд само да караме.Е сега кво става,чак не мога да повярвам.Ади пичовеееее стягаите един отбор от форума,че пари се раздават.Просълзен питам дали не е дошла Европа тукаааааа.
Митко Ruse

Мнениеот todor todorov » Вто Юли 15, 2008 5:27 pm

Интересно как от умората стигнахте до допинг :). Ама то е модерно май. Откакто има колоездене.
Митко, а не е ли достатъчна тръпка да въртиш педалите с непозната сила без чужда помощ? Сигурно аз съм малко старомоден, ама някак си е по-интересно като се събудиш и знаеш, че имаш лош ден някак си да се оправяш само с това, което ти идва отвътре.
И на стреса влияе добре! ;)
todor todorov

Рейтинг: 1680

До Тодор

Мнениеот Митко Ruse » Вто Юли 15, 2008 7:18 pm

Прав си.И пак си прав,че умора/допинг се свързват.Но да кажа още нещо от няколко години/първо американската федерация по спорт/ после световната допинг комисия промениха определинието за допинг.От вредни вещества на вещества,който подобряват постиженията.Та искам да кажа,че има вече нови поколения химии, които не са вредни.Мога да цитирам но се страхувам от някой неразбрал да не направи беля.Честно аз за сега съм чист и питам с цел набиране на информация по въпроса.
Митко Ruse

Предишна

Назад към Други видове колоездене