съвет

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

съвет

Мнениеот shelbygt700 » Нед Дек 07, 2008 10:27 pm

Здравейте !Нов съм тука и може да съм объркал под раздела за което се извинявам ама сега дая карам по същество .Въпроса ми е
търся някой колело за по бързо каране в гр.варна за морската градина и съм се спрял на този модел http://www.dragbicycles.com/modules/new ... toryid=207
Не разбирам от колела и ако може да ми предложите нещо такова до 900лв .
shelbygt700

Рейтинг: 1180

Мнениеот hardstyle_rider » Пет Дек 19, 2008 5:51 pm

Има друга възможност да си вземеш RAM HT1 07 или 08 което решиш.То също е вариянт, но ако няма да използваш много колелото може да си купиш и DRAG Ontario то е на добра цена и е добро за градско каране. :agree: Изборът е твой. :)
hardstyle_rider

Рейтинг: 991

Мнениеот notty » Съб Дек 20, 2008 1:10 am

ами ако найстина си готов да дадеш до 900лв за колело ти препоръчвам да си вземеш шосейно колело по-бързо за града от шосейка няма да намериш. Препоръшвам ти като за начало drag blade,sprint indianapolis.А най-добрият вариант е да си вземеш някоя стара шосейка която да е с стоманена рамка (хро-мо) по-висок клас на същите пари и определено ще е по-бърза. Е аз се кефя на шосейки,надявам се да сам помогнал.
Аватар
notty

Рейтинг: 1270

Назад към Други видове колоездене