Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10
Вижте в http://www.obikolkata.com , че организират лагер за ветерани от Европа.Да се сетят, че има и такива България няма.Толкова съм възмутен.Направих необходимото да вдигна шум в нашите среди за това.Да видим какво ще стане.Кои има интерес?
Те германците са си избрали Сандански. Миналата година са били в Палма де Майорка, но явно не са доволни . Та като се свързаха с нас че ще идват, колоездачните среди в Сандански /разбирайте двама души/, разбира се пожелахме да съдействаме.
Абе не става въпрос за мен.Аз нали знаете не съм карал професионалист.А що да не карам с тях и дали всичките двадесет са карали пробега.То сега и с Улрих бих се наел да карам нали го видях сега как изглежда.Уффф защо все "чашата е наполовина празна".