Събрахме се, еййййй! Ше газиме якоооооооооооооооо!

evilzet написа:Хайде и аз се записах, понеже сте разпределили първите места, мисля да окупирам последните, така де , където и да погледнеш да има българи.
Някой има ли подробна информация - профил на трасето, основни баири ....
crib написа:Бацета, успех на всички заминали за Тасос, и като се върнете за покажете медалите, ей!
brumbar написа:Важното е, че сте си направили кефаТази година да приемем, че обиколката на Тасос е била с опознавателна цел и сте разузнавали врага, а от догодина ще знаете вече какво точно ви очаква и как да се подготвите най-добре за това изпитание
brumbar написа:Баце, голям си образ - наистина ме развесели![]()
Иначе баирчетата как бяха, как успяхте да стоите като група с толкова изкачвания
Митко Ruse написа:Разкажи моля те по-подробно.Ти можеш.Не огледахти ли трасето-или поне старт/финала.Нямахте ли тактика как да догонвате.Нали бяхте няколко човека.Някои трябва да е грегари и да се жертва като стане разкъсване.Ади много ми е интересно.Кажи за пътуването.Спането и храненето.Стачката на фериботите.Абе всичко.
Митко Ruse написа:Разкажи моля те по-подробно.Ти можеш.Не огледахти ли трасето-или поне старт/финала.Нямахте ли тактика как да догонвате.Нали бяхте няколко човека.Някои трябва да е грегари и да се жертва като стане разкъсване.Ади много ми е интересно.Кажи за пътуването.Спането и храненето.Стачката на фериботите.Абе всичко.
DstupidBastarD написа:crib написа:Бацета, успех на всички заминали за Тасос, и като се върнете за покажете медалите, ей!
Кур медали, баце, аз мога да покажа само неква пиклива дипломка за пето место у клас "Мастърс", изложихме се у класирането, но иначе беше голем купон. У цялостното класиране съм некъде към 15-то место, като единствената ми надежда беше да направат класирането по теглови категории, тогава имах серьозни шансове за тройката (май само един румънец от мойта група беше колко мене на кила). Абе, както казва колегата баце Арни - ай`л би бек (некст иър).
Synthesis написа:Бацета, аре дайте снимки който има и некой да се пробва да разкаже по-хронологично. Да пуснем 1 статийка в обиколката.цом.
DstupidBastarD написа:Еми, бате, аз бира къркам само у краен случай, а такъв немах у Гърция.Предполагам, че преобладаващата бира е Пиринско или некоя друга българска марка. Пак на двойна цена. Ше чакаме Туше да даде компетентното си мнение по бирения въпрос, ма предвид програмата му едва ли ше е по-рано от три дена. Аз успех за трийсе километра оня ден (след обиколката) да си спукам сичките гуми и се прибрах с колата, иначе щехме да покараме заедно по Родопите, сега ше чакаме инфо у интернета. Днеска шее правим некво възстановително и понеже ми е бедна фантазията, сигурно ше е или до вилата, или до Ваакарел и обратно. Сега чекаме мнения от бате Любо, който сигуурно се връща днес, Стефчо, Туше и останалите патриоти, които за разлика от мене сигурно са останали да викат за наще и на байкарската проява.
Synthesis написа:Бацета, аре дайте снимки който има и некой да се пробва да разкаже по-хронологично. Да пуснем 1 статийка в обиколката.цом.
todor todorov написа:DstupidBastarD написа:Еми, бате, аз бира къркам само у краен случай, а такъв немах у Гърция.Предполагам, че преобладаващата бира е Пиринско или некоя друга българска марка. Пак на двойна цена. Ше чакаме Туше да даде компетентното си мнение по бирения въпрос, ма предвид програмата му едва ли ше е по-рано от три дена. Аз успех за трийсе километра оня ден (след обиколката) да си спукам сичките гуми и се прибрах с колата, иначе щехме да покараме заедно по Родопите, сега ше чакаме инфо у интернета. Днеска шее правим некво възстановително и понеже ми е бедна фантазията, сигурно ше е или до вилата, или до Ваакарел и обратно. Сега чекаме мнения от бате Любо, който сигуурно се връща днес, Стефчо, Туше и останалите патриоти, които за разлика от мене сигурно са останали да викат за наще и на байкарската проява.
Нищо не си загубил от Родопите - сняг и температури около нулата. И вятър, много вятър. Много бързо минах на мекици и мазни баници.
Сега разцъквам в Златията по равно, турнал съ аеро каплите и фуча из местните села...
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта