За тази сума всички байкове с преден и заден амортесьор са ПЪЛЕН БОКЛУК. По тази причена няма никакво значение какъв ще си купиш.Domsdey написа:Здравейте. Не бях особено сигурен в кой раздел да пусна темата, извинявам се, ако съм объркал.
Та, търся си колело за градско каране. Преден и заден амортисьор задължително, примерно 18 скорости. До към 300-320лв., можете ли да ми препоръчате нещо?
edit: Гледам, че тук оставяте и ръст и килограми. Висок съм около 175см. и тежа около 65кг.
Лифта написа:С две ръце за хакераАко под "градско" колоездене разбираш това, което и аз, то значи това е твоя велосипед
Мисля, че няма какво повече да кажа. (имайки впдредвид, че мнението ми се базира само на снимките и информацията в сайта) Може би единствено бих те посъветвал да отхвърлиш идеята с клаймъра
![]()
Domsdey написа:Здравейте. Не бях особено сигурен в кой раздел да пусна темата, извинявам се, ако съм объркал.
Та, търся си колело за градско каране. Преден и заден амортисьор задължително, примерно 18 скорости. До към 300-320лв., можете ли да ми препоръчате нещо?
edit: Гледам, че тук оставяте и ръст и килограми. Висок съм около 175см. и тежа около 65кг.
neo92 написа:тука разбирачи много ако ги слушаш ше откачиш и накрая ше ти изкарат че ако не ти е 1500 лв колелото не може да го караш.
mvk написа:а това shockblaze каква марка е?..Някакъв италиански сайт мисля че имаха. И доколко е надеждно, имате ли мнение?
bp409 написа:Ще използвам темата да питам - рамката на shockblaze R1 и R3 ,еднакви ли са като изработка (здравина) или има разлика ? Все ми се струва ,че разликата е само в окомплектовката...
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта