azzmaster написа:...Аз сам с МТБ драг one събрано оттук оттам на части и с отношение предни задни венци 42/14 спокойно дигам 40 на гладкото и 50 ако искам ,но дигна ли 60 обичайно 10 сек след това трябва да спирам за някой светофар
tumbaka написа:Като сложи 48/11 на мтб-то гледай да не дигаш повече от 75, че е фрашкано с ченгета и може да се заядат с тебе, че си им повредил радара.
За минаване на мокри релси с шосейки да се пита Stilo той е специалиста в тази дисциплина.
Пусни си евроспорт да видиш балъците как се мъчат да качат монт венту (след 45 км) с куците и лабави шосейки.
Къде са тръгнали тия при 7.5% среден наклон за 21 км...
azzmaster написа:Еми ще гледам да се кача ако се запозная с някой с добра шосейка че нещо ме човърка отвътре.
azzmaster написа:....Стига глупости шосейка в града,виждам такива индивиди от време на време ама карат с 20 макс...
stilo написа:Я пък като немам друго колело освен шосейка...ми сега как да се движим по градо
za6tovsenamen написа:stilo написа:Я пък като немам друго колело освен шосейка...ми сега как да се движим по градо
Тъпчеш локомотива с вафли и гас....
marsa написа:По- скоро така нареченият и обявен за общонародно модерен "компактен курбел" - 50-34, но при такава комбинация е възможно да ти трябва касета с 11 най- малка зъбчатка, тъй като предполагам си с 14.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта