Преброяване.

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Re: Преброяване.

Мнениеот look » Сря Сеп 09, 2009 7:26 pm

мразя ТРАКТОРИТЕ моунтбайк.Бегач форевер
Аватар
look

Рейтинг: 1190

Мнениеот roadrunner » Чет Сеп 10, 2009 1:19 pm

Карам предимно шосе, но когато има някоя къса градска дистанциика , се възползвам от "трактора". Друго си е да се засилиш с него срещу някое остро бордюрче :eyebrow: :popcorn:
" Marco, perché vai così forte in salita? Per abbreviare la mia agonia... "
Аватар
roadrunner

Рейтинг: 1210

Мнениеот TREK_fan » Нед Окт 04, 2009 8:13 am

look написа:мразя ТРАКТОРИТЕ моунтбайк.Бегач форевер

БЕГАЧ :roll2: му е майката :evil:
Every time I see an adult on a bicycle, I no longer despair for the future of the human race.
Аватар
TREK_fan

Рейтинг: 1710

Мнениеот madsnake » Нед Окт 04, 2009 7:27 pm

look написа:мразя ТРАКТОРИТЕ моунтбайк.Бегач форевер

Интересно, аз пък не мразя шосейките а МТБ-то си го карам и асфалт и офроуд.
П.П.
Най мразим да мразим.
Аватар
madsnake

Рейтинг: 2000

Мнениеот marsa » Нед Окт 04, 2009 10:43 pm

Аз мойто мтб си го карам основно по шосе и рядко по хасфалт, а последно време единствения ми офроуд преход беше с шосейката :D

Сега си чакам шосейната касета 12-25 за мтб-то и ще го правя голяма бегачка! Ще се казва Безкомпромисната Лейди :evil:
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Рейтинг: 2000

Мнениеот HELLBOY73 » Пон Окт 05, 2009 12:25 pm

:beer: :beer:
пишете ме и мене момчета :roll2: :wavey:
Аватар
HELLBOY73

Рейтинг: 1280

Мнениеот mitk_ » Пон Окт 05, 2009 1:00 pm

Аз почти всеки ден ходя на работа 13км и всеки като ме види, много са били тънки гумите те тънки ама качествени :D
Оная сутрин софия надежда един около 8:30 сутринта с един байк видях, че има степенка !, с клин блузка и каска върти по булеварда яко много ме накефи.
mitk_

Рейтинг: 1210

Мнениеот aspelozen » Вто Окт 06, 2009 11:04 am

Някои мисли които вчера разменихме с Митко Русе ме накараха да се отбележа и в тая тема.Мислейки,че от скоро се качвам на шосейка приятеля от далечно Русе ме съветва да се свържа с местните шосейкаджии.За СЪЖАЛЕНИЕ аз съм вече минало за колезденето и то не много близко минало. Всички вас дето ви срещам по околните пътища и вие сте миналото на колезденето, включително баце Марфи,който е само на 23.Не виждам обаче къде са бъдещите шосейкаджии,кой ще зариби децата,къде са държавата и големите фирми дето имат стотинки да създадат отбори от деца до мъже.Големият ми син го заразих без да искам и сега иска да тренира колоездене,но в двумилионен град няма къде да го заведа,Митко и той е от града на първия колоездачен клуб,а доколкото разбирам и там си карат двама-трима. Питам аз с моя скромен бюджет и свободно време мога ли да направя нещо за любимия спорт,а всички ние?
aspelozen

Рейтинг: 1254

Мнениеот Ivan_NL » Вто Окт 06, 2009 11:23 am

Братко, аз съм също от далечното минало и следя развитието то около 2003г. От тогава се знаеме с Митко от Русе , Момчето младо пораснало в Бръмбар, Старшията , Лазар. То тогава беше и в друг форум. Трябва да ти кажа че нещата мноого се промениха през тези години и явно ще си дойдат на место (убеден съм) , но трябва и време. Като гледам как започват да се организират хем им се радвам , хем им завиждам. За съжаление аз май ще остана предимно наблюдател.
Аватар
Ivan_NL

Рейтинг: 1490

Мнениеот aspelozen » Вто Окт 06, 2009 11:43 am

Надявам се докато дойде това време вместо велосипеди тогава да се карат космически кораби извън Слънчевата система.Лошото в нашата мила Татковина е че млекопроизводителите не могат да си продадат млякото за 30 стотинки,а лозарите гроздето за 15 стотинки.А колезденето би трябвало да идва след млеконадоя и гроздобера.В какво обаче аз съм виновен и в какво е виновен прадядо ми когато са поканили един разхайтен безделник и комарджия за цар?
aspelozen

Мнениеот Ivan_NL » Вто Окт 06, 2009 2:07 pm

Абе човек туй е форум за колоездене - не за политикономия :magnify:
Аватар
Ivan_NL

Рейтинг: 1490

Мнениеот aspelozen » Вто Окт 06, 2009 4:13 pm

Моите извинения.Исках да кажа,че колоезденето не е изолирано от другите събития в обществото.Аз също имам едно скривалище на Петрохан точно от тия работи.Който знае как се трие да изтрие предния ми пост,че още не съм се научил.Благодаря
aspelozen

Предишна

Назад към Други видове колоездене