Падания

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Re: Падания

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Окт 07, 2009 5:01 pm

stilo написа:Днеска май паднах, но не видях много к'во стана, защото скоростта беше около 50... отскочих в крайната лява лента на магистралата чак.
Ставам, гледам по мен около 20 охлузвания и спирачката на задното ми колело не работи. Ха, и колелото стои право без да го държа :bigeyes:
То шината кривнала леееееееко, като рамка на PVC дограма. :bawling:

Не падна, баце, вятъра те духна. Понеже бех зад тебе, съвсем искрето ти завиждам, че не виде как падна, аз довечера ше спъ стресиран. Скоростта беше над 50, сигурация, а ти се разби като кола от Формула 1, с неколко пируета и добре, че скоростта беше висока, та стигна бърже до мантинелата, щото отзаде идваха един ТИР и неква лека кола. Радвам се, че си в състояние и настроение да пишеш, баце, но утре се очакват основните болежки. А шината не я мисли, от нея може да стане гевгир и да си цедиш спагетите с нея. :boggled:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот stilo » Сря Окт 07, 2009 5:04 pm

От цялата тая работа Любо трябва да почерпи :beer:
Ма той ще ти каже защо :D
Аватар
stilo

Рейтинг: 2000

Мнениеот Митко Ruse » Сря Окт 07, 2009 6:33 pm

Я обяснете как стана тая работа, че да си направим изводи и да се предпазим.
Митко Ruse

Мнениеот Grash » Сря Окт 07, 2009 7:57 pm

:bigeyes:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот PtD » Сря Окт 07, 2009 11:36 pm

Ъъъ. Карате по магистралата? Похвално, похвално. Да ви пожелая и някоя попътна кола?
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот marsa » Чет Окт 08, 2009 12:18 am

PtD написа:Ъъъ. Карате по магистралата? Похвално, похвално. Да ви пожелая и някоя попътна кола?
"Спорът" вече е воден, трябва ли пак да се почва? Знаеш, че шосейкаджиите караме понякога по магистрален път, ние знаем че не е позволено.

Попътна кола... ми трудно можем да си го позволим, пък да не говорим, че едва ли ще се намери балък, който да предпочете да кара кола с нас, вместо велосипед.
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот Grash » Чет Окт 08, 2009 12:21 am

PtD написа:Ъъъ. Карате по магистралата? Похвално, похвално. Да ви пожелая и някоя попътна кола?

Ъъъ, коли само по магистралата има? Похвално, похвално. Да се започват стари спорове и да се правим на ударени, знаейки много добре къде и защо се кара? :nono:

Ъъъ... marsa ме изпревари...ъ ъ ъ :banana: :rofl:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот PtD » Чет Окт 08, 2009 3:52 am

Еми нема к'во. Ясно е, че карането по шосе има тежки последици. :look: Жалко за човечеца, дето ще го вкарате в беля. :crap:

с неколко пируета и добре, че скоростта беше висока, та стигна бърже до мантинелата, щото отзаде идваха един ТИР и неква лека кола

Следващият път дали ще му се размине, или ще роним сълзи в някоя тема, проклинайки несъобразителните шофьори?

П.П. @Grash, кой се прави на ударен, че не разбрах? Сбърка адреса, май. :clap:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Grash » Чет Окт 08, 2009 7:40 am

PtD написа:Еми нема к'во. Ясно е, че карането по шосе има тежки последици. :look: Жалко за човечеца, дето ще го вкарате в беля. :crap:

с неколко пируета и добре, че скоростта беше висока, та стигна бърже до мантинелата, щото отзаде идваха един ТИР и неква лека кола

Следващият път дали ще му се размине, или ще роним сълзи в някоя тема, проклинайки несъобразителните шофьори?

Ми дай да не караме освен? Винаги и на всеки път може да падне човек и идващата зад него кола/камион да го сгази, това е положението, това е риска. Достатъчно сложно е да се опази човек като е с колело на пътя, че и да мисли за погазващия всеки шибан закон на пътя човечец :banghead:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот stilo » Чет Окт 08, 2009 7:59 am

Ааа, благодаря ти за пожеланията. Само от куртоазия ще ти пожелая същото... :beer:
Аватар
stilo

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Окт 08, 2009 8:08 am

stilo написа:

Ааа, благодаря ти за пожеланията. Само от куртоазия ще ти пожелая същото... :beer:

Не си разбрал, баце, посланието, бе! Качвай се на байк, там падания нема, най-много да му спре тока на лифтата и да фанеш настинка, докато чакаш да тръгне отново.

http://cgi.ebay.co.uk/CARBON-FIBER-FOUR-SPOKE-TUBULAR-WHEELS-FRONT-AND-REAR_W0QQitemZ220413709216QQcmdZViewItemQQptZUK_sportsleisure_cycling_bikeparts_SR?hash=item3351ae4ba0&_trksid=p3286.c0.m14

:bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот x6x » Чет Окт 08, 2009 8:35 am

Аватар
x6x

Рейтинг: 1577

Мнениеот brumbar » Чет Окт 08, 2009 8:49 am

Бацето от сега се готви за Сливен 2010 г. :eyebrow:
Ония ден и аз си монтирах "пръчките" и за лош късмет на Джерито точно тогава пожела да покараме до Казанлък. Успях на два пъти да го откъсна заради насрещния вятър. Преди това ми се подиграва и ме подмяташе, че съм пробвал новите си "рога", ама след като видя за какво става дума замислено се чешеше зад вратъ :dontknow:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Окт 08, 2009 12:44 pm

brumbar написа:Бацето от сега се готви за Сливен 2010 г. :eyebrow:
Ония ден и аз си монтирах "пръчките" и за лош късмет на Джерито точно тогава пожела да покараме до Казанлък. Успях на два пъти да го откъсна заради насрещния вятър. Преди това ми се подиграва и ме подмяташе, че съм пробвал новите си "рога", ама след като видя за какво става дума замислено се чешеше зад вратъ :dontknow:

Баце, дай некъф линк на теа рога, бе! :praying:
Аватар
DstupidBastarD

Предишна

Назад към Други видове колоездене